offff bu çalışan annelerin dertleri hep aynı demek ki...ben de aynı durumdayım da..seneye ilkokula başlayacak,şimdi okuldan çıkınca babaanneye gidiyor 1 saat kalıyor ben alıyorum.seneye 1,5 -2 saat kalması gerekli ,saatlerimiz aynı işte seninkiyle.babaanne kabul etmem dedi.
ben öğrenci düşünmüyorum nedenini sorarsan,genç kız olunca ,evde,yediğinde içtiğinde,giydiğinde gözü kalıyor..hepsi diyemem ama hem genç hem maddi durumu iyi olmuyor neticede.ben de gözü kalmasını istemem..ayrıca eve arkadaş getirme gibi durumlar olabiliyor.yetişkin gibi ilgilenmiyorlar genelde..
benim düşüncem de,öğlen eve gelecek ,evi toparlayıp 1 kap yemek yapacak.sonra da okuldan gelen oğlumu karşılayacak güvenilir bir kadın bulmak.okuldan gelince bişeyler hazırlasın oğlum yesin,ödev falan da beklemiyorum.zaten gelince yorgun olur,oyun oynar vs diye düşünüyorum.
tek sorun güvenilir biri olması,neticede hem oğlum var hem de anahtar vereceğim...
bebekliğinde de bakıcıyla büyüttüm,okula başlayınca iyiydi,şimdi tekrar bu işlere girdim mecburen..kadın çalıştırmak çok zor beee......
bir de yazın ne yapacağım onu hiç bilmiyorum..biraz anneannede kalsa ,biraz tatile gitsek,ya sonra

bir sordun bin ah işittin arkadaşım...