- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
kimden azar işittin,eşinden mi?ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. iki kızımız var allah bağışlasın. küçüğüm 1,5 yaşında çalışan bayanım çok yoruluyorum arada birde olsa ani çıkışlarım oluyor. dün gece 12 de hala uyumak istemeyen kızımı ayağımda sallarken sert bir şekilde pışpışladığım için bir sürü azar işittim kavga büyüdü. çok mutsuz oluyorum arkadaşlar. kendimi bir alet gibi hissediyorum. onlar benimde çocuklarım. ben programlanmış robotmuyum, çalışma düğmesine basılmış ve sinirlenmeme moduna ayarlanmış.........
seni süper bir güç sanıyor galiba.bende aynen öyle dedim aldı kendisi uyuttu, 6 ayda bir çocuğu uyutmakla kendini iyimi hissediyor şimdi? ben ne haldeyim bilmiyor. konuşamayızki anlatayım. ben bir kadınım yahu. sadece çocuklar içinmi varım. tamam anlıyorum çocuklarına düşkünsün ama benimde duygularım var. herşeyden önce bir insanım. bu konuda öyle yaralıyımki... ilgisiz keyfine düşkün dışarlarda gezen babalarda var çok zor ama buda çok zor. ben çocuklarıma kızamam, onun yanında bağıramam, azarlayamam. hep sakin ilgili şefkat dolu olmak zorundayım.
çok ilgili bir baba olarak neler yapar mesela?bende aynen öyle dedim aldı kendisi uyuttu, 6 ayda bir çocuğu uyutmakla kendini iyimi hissediyor şimdi? ben ne haldeyim bilmiyor. konuşamayızki anlatayım. ben bir kadınım yahu. sadece çocuklar içinmi varım. tamam anlıyorum çocuklarına düşkünsün ama benimde duygularım var. herşeyden önce bir insanım. bu konuda öyle yaralıyımki... ilgisiz keyfine düşkün dışarlarda gezen babalarda var çok zor ama buda çok zor. ben çocuklarıma kızamam, onun yanında bağıramam, azarlayamam. hep sakin ilgili şefkat dolu olmak zorundayım.
seni süper bir güç sanıyor galiba.
çalışma konusuna girmek istemiyorum ama hem erkeğin yükünü al hem kendi yükünü sonuna kadar yüklen.
ben sabahın köründe her işimi halledip işe geliyorum.
eşim geldiğinde uyumak üzere oluyorum,geç geliyor.
büyükleri alıp yatmaya gidiyoruz.
küçük de onunla kalıyor.
söylense de benden bu kadar deyip geçiyorum odama.
erkek gibi çalışıyorsak,o da kadın gibi eviyle,çocuğuyla ilgilenecek.
önce seni rahatlatsın,çocukları zaten mutlu olacaktır.
küçükle vakit geçirmesini sağlayacak şeyler bul.umuts76 maalesef sözde ilgili baba. yaptığı pek bişey yok ele alınır en düzenli yaptığı şey büyük kızıma ödevlerinde yardımcı oluyor oda zaten 1 saat falan sürüyor. üzülmesinler ağlamasınlar herşey yolunda olsun anne peşlerinden koşsun oh ne güzel hayat.
Sevgili konu sahibesi siz bir annesiniz kimse sizi sorgulayamaz sebepleriniz ortada zor bir yasaminiz var hic uzulmeyin o bunu hemen anlamamis olabilir ama biz anliyoruz demekki bir kisi yanlis yorumlamis duzelir merak etmeyin oda biliyordur icten ice sizin iyi anne oldugunuza iste...pelin sık sık kızan anne olsam kesinlikle haklısın. misafir yolcu ettik gece olmuş saat 12. üstelik adet olmuştum gerçekten sabredemedim. yoksa yük benim üzerimde ve ben zaten kolay kolay kızan azarlayan anne değilim ayda yılda bir tutar bu gerginliklerim.
evt ne güzel hayat.umuts76 maalesef sözde ilgili baba. yaptığı pek bişey yok ele alınır en düzenli yaptığı şey büyük kızıma ödevlerinde yardımcı oluyor oda zaten 1 saat falan sürüyor. üzülmesinler ağlamasınlar herşey yolunda olsun anne peşlerinden koşsun oh ne güzel hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?