çocuklarımız için azar işitmekten bıktım :(

emerek uyuduğu için o iş bana kalıyor. diğer konulardada söylensem hemen sorun çıkaran kişi ilan ediliyorum. zaten evde yemek yemiyor en geç 8 de geliyor bazen spora gidiyor. gitmediği zamanlardada telefon elinde biliyorsunuz işte günümüzdeki bu tip eşleri.

Sonuna kadar haklısın eşin tam anlamiyla işgüzarlık yapmış.Hayat sıkıntıyı çekmeyene o kadar kolayki anlamiyorlar...o kadar düşünceliyse ev içinde sigara içmesin çocuklara zararlı

Çok basit net görev ver

Çocuğu o uyutacak bizde eşim uyutuyor yıllardır

Zaten en gerici iş çocuk uyutmak paşa mutfakta sigara içmesin çocuk uyutsun sen de o sürede çay iç İnternet'e gir dinlen kendin için bir şey yapmış ol

eşin ne yapıyor bu esnada?

Çocuklarına kızacağına babalarına kız sende madem :) sinirlendirdi mi çocuklar seni git babalarının başına çençen yap rahatlarsın

Bizim evde çocukları yatağa hazırlamak ve uyutmak eşimin görevi o arada bende evi toparlıyorum ve sonrasında beraber vakit geçiriyoruz, bende çalışan iki çocuk annesiyim. Biz böyle bir iş paylaşımı yaptık, sende eşinle böyle bir uygulama yap yoksa tükenirsin canım.

Sinir olurum uzaktan çocuk bakanlara, talimatla. Mesela "ağlatma çocuğu" derler. İlgilen ağlamasın. Bundan sonra ev işi bende çocuklar sende diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…