- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
geldikleri yerin huzurunu bozmasınlar. biz de insanız sonuçta size de katılıyorum.Ayrica madem ki zor durumdalar o zaman edepleriyle dursunlar bazi siginmacilar,,fuhus yapanindan tut,hirsiza,tecavuzcusune ,kapkaccisi,tacizcisi hepsi var onlar burda yasicak diye bizimkiler neden cekmek zorunda bunu ?
ayrıca merak etme onlar kalıcı olarak bu ülkeye kabul edilirlerse o hakların hiçbiri tanınmaz onlara.
mülteci statüsünde oldukları için verildi o haklar.
korkma yani hey allam
Kimse kusura bakmasın ama her kelimesi doğru bu yazının.Vatanimizin sinirlarinin kevgir gbi gecirgen olup milyonlarca Suriyeli ve ne oldugu belirirsizlerin isgaline ugradigi bu donemde, AB'nin tampon gocmen bolgesi ilan edilmemize ramak kaldi.
Bir Turk kadini olarak cocuklarinizi gercekten seviyor ve gelecegi icin endise ediyorsaniz lutfen tepki gosterin!
Gocmen kamplarinda 69,000 yeni bebek dogdu, bu cocuklar yarin sizin cocuklarinizin sinavla giremedigi universitelerde sinavsiz okuyacaklar, hic mi dusunmuyorsunuz ne olacak cocuklarinizin hali? Bu cocuklar yarin sizin cocuklarinizin muduru, sefi oldugunda ne yapacaksiniz? Onlarin deger yargilari bizim gibi mi saniyorsunuz?
Okumayan gocmen cocuklar da suc organizasyonlarina katilip cocuklarinizin bogazina cokecekler.
Bu bir isgaldir arkadaslar. Humanizmle ilgisi yok, problem o boyutu coktan asti. Avrupali'nin beyaz insan cogunlugunu bozmamak icin sizin cocugunuz sefil olacak.
Karsiliginda Avrupa'nin uzattigi "vize kaldirma" havucu aslinda cok sinsice hazirlanmis bir duzenek. Akillarinca erkek egemen Turkiye'nin erkekleri cani Avrupa kadini istedigi icin AB'de serbest dolasim istiyor.
Zannediyorlar ki iki Amsterdam sefasinin karsiligina biz ulkemizi Pakistan'a cevirmeye raziyiz.
Anneler, kendinizi dusunmuyorsaniz cocugunuzun gelecegi icin sesinizi siz yukseltin lutfen!
sonuna kadar dogru bi yazi. her turlu imtiyazlar saglanmis zaten onlara. insanlik diyenler avrupa ulkeleri neden istemiyor hic dusundunuz mu acaba.Kimse kusura bakmasın ama her kelimesi doğru bu yazının.
Utanmadan üremeye devam ediyorlar hala. 69 bin bebek ne demek, bu ne cesaret yani?
Savaştan kaçmışlar hala bacak arası derdindeler. Korunma denen bir şey de yok. İt gibi ürüyorlar.
Hiçbirini masum bulmuyorum, hepsi kızlarımızın namuslarına göz diken sapık olup çıkacaklar, soyumuza karışıp türeyecekler.
Haklarımızı yiyip bizi kendi ülkemizde sefil durumuna düşürecekler, virüs gibi her yere yayılıyorlar.
Kimse gelip bana burada vicdan kesmesin, ne b.k olduğu ortada hepsinin.
Gitsinler Avrupa'yı kirletsinler bakalım izin veriyorlar mı, bir enayi biziz.
2 milyon geliyorlarsa ertesi yıla 3 milyona katlıyorlar sayılarını kontrolsüzce ürüyorlar, kısırlaştırılmaları lazım.
Hiçbir çocuk benim milletimin çocuğundan değerli değil. Kimse kusura bakmasın.
Gittikleri yeri pisliğe çöplüğe çeviren orta çağ insanları bunlar. Ahlak yok, ar yok edep yok. Leş gibi kokuyorlar.
Bende olaya bu pencereden bakıyorum her bir harfine katılıyorum.Ayrica madem ki zor durumdalar o zaman edepleriyle dursunlar bazi siginmacilar,,fuhus yapanindan tut,hirsiza,tecavuzcusune ,kapkaccisi,tacizcisi hepsi var onlar burda yasicak diye bizimkiler neden cekmek zorunda bunu ?
aynen..Savas var ama masallah seks hayatlari cok renkli ,bakan enayi var nasilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?