- 1 Ekim 2014
- 516
- 735
- 33
- 35
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Kimse kusura bakmasın ama her kelimesi doğru bu yazının.
Utanmadan üremeye devam ediyorlar hala. 69 bin bebek ne demek, bu ne cesaret yani?
Savaştan kaçmışlar hala bacak arası derdindeler. Korunma denen bir şey de yok. İt gibi ürüyorlar.
Hiçbirini masum bulmuyorum, hepsi kızlarımızın namuslarına göz diken sapık olup çıkacaklar, soyumuza karışıp türeyecekler.
Haklarımızı yiyip bizi kendi ülkemizde sefil durumuna düşürecekler, virüs gibi her yere yayılıyorlar.
Kimse gelip bana burada vicdan kesmesin, ne b.k olduğu ortada hepsinin.
Gitsinler Avrupa'yı kirletsinler bakalım izin veriyorlar mı, bir enayi biziz.
2 milyon geliyorlarsa ertesi yıla 3 milyona katlıyorlar sayılarını kontrolsüzce ürüyorlar, kısırlaştırılmaları lazım.
Hiçbir çocuk benim milletimin çocuğundan değerli değil. Kimse kusura bakmasın.
Gittikleri yeri pisliğe çöplüğe çeviren orta çağ insanları bunlar. Ahlak yok, ar yok edep yok. Leş gibi kokuyorlar.
Zaten vardi bir de Suriyeliler mi taciz etsin diyosun ne diyosun anlamadim ki
Sonra oy verecekler benle aynı hakka sahip olacaklar oylemi yuhdediğim gibi onlar göçmen statüsünde oldukları için bu haklar onlara verildi.
kalıcı olarak kabul edildiklerinde böyle hakları olmayacaklar onlar da vatandaş olacaklar.
Cok afedersiniz ama neden bu kadar saldirgan ve kaba bir dille cevap veriyorsunuz? Ben savasin alasini sehit dedelerimi bekleyen ninelerimden, onlarin ac kalmis cocuklarindan duydum ve biliyorum. Memleketim insani Ermeni isyani, Fransiz ve Ingiliz isgal bombalari altinda ac susuz inim inim inlerken olan bitenlerin kayidi elimde. Bu konuda gayet bilincliyim ve iste bu yuzden bu olaganustu tek yonlu siyasal istismari dile getirdim.
VE size sunu soracagim; neden bizim USTUN humanist degerlerinin kalesi olan USTUN AB memleketleri gocmenleri almamakta direniyor hic dusundunuz mu? Onlarin hepsinin masum gocmen olmadigini senden daha iyi biliyorlar. Senin pacavra olmus istihbaratin Ankara gobegini koruyamazken onlar uluslarasi istihbaratla isbirligi yapip "bunlar tehlikeli, bizim icin de, cocuklarimiz icin de" diye buyuk bir kismini almiyorlar. Bu adamlar geri zekali mi , cahil mi, saf mi? Saf kim burada?
Kurt milleti Anadolu'nun en eski milletlerindendir, onlari karistirmayin lutfen. Turkiye sinirlari icinde Osmanli Suriyelisi vatandaslar da mevcut. Ancak bu Suriye uzerinden gelen binlerce degil MILYONLARCA insani zaten ekonomisi zor durumda olan bir ulkeye yerlestirmek hangi devletin dehasal fikridir bana soyler misiniz? Tarih boyunca biu kadar pervasizca ve milletinin gelecegini dusunmeden karar verilen bir ulke olmus mudur? O ulke hayatta kalabilmis midir?
Boyle dusunmem icin milliyetci olup olmamakla tamamen alakasizdir. Bu odanin icine oturmus fili gormemek icin nasil bir gozluk taktiginizla alakali. Ne benim insancilligimi yazdiklarimdan tartabilirsiniz ne milliyetciligimi. Kisi uzerinden tartismadan kacinarak bu buyuk felaketin sorumlulugun vatandas olarak SIZ DAHIL HEPIMIZE ait oldugunu hatirlayin lutfen.
Keşke kalmadılar kardeş avrupa istemiyor hepsi burada bundan sonrsAman Allah' ım bu nasıl üslup? Nasıl bu kadar acımasızca ve hakaret ederek yazabiliyorsunuz ? Her cümleniz dehşete düşürdü beni. İt gibi üremek ne demek ya ?
69 bin bebek sayısının resmi kaydı bile yok. Uydurdukça uyduruyor herkes.
Kaldı ki oyle , siz mi doyuracaksınız onları ?
Hiç biri burada kalıcı değil zaten.
Kimse horlandığı , it görüldüğü yerde kalmaz.
O kıyıdaki bebek olumunun suçluları işte böyle hor görenler.
Savaş var. Aynı şey bizimde başımıza gelebilir.
Ellerim titredi bunu okuyunca ve beğeni sayısını görünce.
Siz duyarlılığınızı az ötede kasmaya devam edin bir zahmet.Aman Allah' ım bu nasıl üslup? Nasıl bu kadar acımasızca ve hakaret ederek yazabiliyorsunuz ? Her cümleniz dehşete düşürdü beni. İt gibi üremek ne demek ya ?
Bu sorun cozulmeyecek...ulke olarak bizimde hakli oldugumuz yanlar var ama suriyelilerinde cok cok zor isi...Aman Allah' ım bu nasıl üslup? Nasıl bu kadar acımasızca ve hakaret ederek yazabiliyorsunuz ? Her cümleniz dehşete düşürdü beni. İt gibi üremek ne demek ya ?
Aynen katılıyorum gün gelip onlarda dağlara çıkıp diğer İt sürüsüne katılacaklar garantisi varmı olmayacağının...Suudi arabistan bir tane multeci almadı ya. O saasalı petrol krallıgı bir tane multeci almazken gariban turkiyenin ne haddine acaba? Keske devletimiz kendi vatandasına yetebilen, sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getiren bir ulke olsa da ben de zavallı savas magdurlarını hos gorebilsem... Bu ulkenin daha kendi vatandasına hayrı yok, milyon suriyeliyi nasıl besleyecek nerede istihdam edecek? Mesele almak degil, ulkemiz genis cok sukur herkes sıgar ama layıgıyla multeci alamıcaksan bu islere bulasmayacaksın. Onlar bize lutufmus, he ilerde aclıktan evinize girerlerse siz bize lutufsunuz diye bi oda acarsınız.
Ulkenin basında kqmbur yemin ederim. Onlara verilecek imkanlar kimbilir nerelerden hangi cocugun hakkından kısılıyor. Humanist olmak zorunda degilim suriyelileri cocuklarımın gelecegi icin tehdit olarak goruyorum ve bu ulkede istemiyorum
Ne yapalim yani kucaginda bebegi ile savaştan ölumden kacan insanlara bizdemi bir çelme takalim...Yaziklar olsun sizin gibi empatiden yoksun vicdansiz insanlara ...!Onlar degil pis kokan sizin curuk kalbiniz ve vicdaniniz daha pis kokuyor..! .İlerde bir gun o insanlarin yasadiklarini yasarsaniz dilerimki karsinizi sizin gibi curuk vicdani olanlar cikmaz.
Siz duyarlılığınızı az ötede kasmaya devam edin bir zahmet.
Bizim başımıza aynısı gelse bize kapısını açacak tek bir ülke yok.
Kaç Arap ülkesi var bu dünyada? Neden bir tanesi bile bunlara kapılarını açmadı hiç düşündünüz mü?
Benim çocuğum düşse kimse kaldırmayacak, kimse onun elini tutmayacak, benim önceliğim bu vatanın evlatlarıdır.
Biz üniversiteye girmek için ağlarken, psikolojik çöküntüye uğrayıp avuç avuç saç dökerken onlar sınavsız üniversiteye girecek öyle mi?
İnsanların karısına kızına göz dikecek, jiplere binip gezecek bir de üstüne yaşadığı ülkenin dilini 2 kelime konuşmaya tenezzül etmeyecek.
Verecek parası olsa da durumunu bahane edip elini cebine atmayıp sömürecek bizi?
Onların karnı doysun diye benim evlatlarım aç kalamaz, buna kimsenin hakkı yok.
Kalıcı değillermiş, hahahayt güleyim de şakanız ortada kalmasın.
Çoğu kazık çaktı buraya, kaç tanesiyle konuştuysak dönmeyeceklerini söyledi, keriz burada çok tabii.
Bir de beleşten vatandaşlıkları olsun, 17 yıldır burada yaşayıp vergisini veren, okulunu okuyan ve sicili temiz bir yabancı burada vatandaşlık alamasın.
Ama çok duyarlı ve vicdanlı insanlarsınız siz biz barbarız evet vicdan yoksunuyuz, tüh kaka çiş puh bize.
Elleri titremişmiş...
Kesinlikle öyle, 10-11 yaşındaki silah tutmayı bilmeyen çocuklar kurşun atamadan cephede öldü, bunlar paralarını alıp burada jiplere biniyorlar yazıklar olsun. Vatan hainleri bizim ailemizde onların adı.Kaçan vatandaşda şeref aramam haysiyet aramam kendi vatanını terk eden bir toplum benim gözümde haindir kim ne derse desin kendi vatanına sahip çıkıp savaşacaklardı bizim atalarımızı hatırlayın çoluk cocuk cephede savaşarak kazandık bu toprakları... Kendi toprağına bu ihaneti yapan benim vatanımda ne hakla hak sahibi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?