- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Şehirlere bombalar yağardı her gece,Savas var ama masallah seks hayatlari cok renkli ,bakan enayi var nasilsa
Bu kadar atarlandiginiza gore her gun 3-5 suriyeliye yemek veriyorsunuz dogru mu anladim
Yoksa sadece imi inlirdi insanmi diyorsunuz?
Kimse kusura bakmasın ama her kelimesi doğru bu yazının.
Utanmadan üremeye devam ediyorlar hala. 69 bin bebek ne demek, bu ne cesaret yani?
Savaştan kaçmışlar hala bacak arası derdindeler. Korunma denen bir şey de yok. İt gibi ürüyorlar.
Hiçbirini masum bulmuyorum, hepsi kızlarımızın namuslarına göz diken sapık olup çıkacaklar, soyumuza karışıp türeyecekler.
Haklarımızı yiyip bizi kendi ülkemizde sefil durumuna düşürecekler, virüs gibi her yere yayılıyorlar.
Kimse gelip bana burada vicdan kesmesin, ne b.k olduğu ortada hepsinin.
Gitsinler Avrupa'yı kirletsinler bakalım izin veriyorlar mı, bir enayi biziz.
2 milyon geliyorlarsa ertesi yıla 3 milyona katlıyorlar sayılarını kontrolsüzce ürüyorlar, kısırlaştırılmaları lazım.
Hiçbir çocuk benim milletimin çocuğundan değerli değil. Kimse kusura bakmasın.
Gittikleri yeri pisliğe çöplüğe çeviren orta çağ insanları bunlar. Ahlak yok, ar yok edep yok. Leş gibi kokuyorlar.
Hayır bir de burası şeriatmış gibi arkasına dizmiş 2-3 tane karısını kara çarşafla ördek sürüsü gibi, utanmadan gezdiriyor 3 tane eşli gördüm bacak aranın keyfine 3 karı aldıysan kaçmayacaksın savaştan gelip burada hayatlarını yaşıyorlar zaten.Evine bombalar yagmıs, savastan kacmıs burda gelmis bi duzine cocuk yapmıs. Ulan ben kendi vatanımda kendi duzenimde bu kadar rahat davranamıyorum. Bunun adı yuzsuzluk ve arsızlıktır. Hic iyi niyetli bulmuyorum ve gram acımıyorum. Cogu zaten avrupaya kapak atma pesindeler, gidenler de ulke begenmiyor.
Zamanında bulgaristan turkleri de buraya yol bilmeden iz bilmeden bes parasız geldi, ama boyle kontrolsuzce uremediler. Bilmedikleri bir vatanda calısarak emek vererek bir duzen oturttular. Suriyeliler de bunu malesef goremiyorum.
Teşekkürler.Yazmak istediğim hersey buradaymiş.Katılıyorum.
Aslında pis bakanı yakaladın mı tutup dövdüreceksin elalemin karısına kızına göz dikmek ne demekmiş terbiyesizler.Sonunavkadar haklisin gidip savaşsinlar bunlar oradan başka yerlere gitmek istiyor sonuç bu ülkemizde bende istemiyorum avrupa da bizi ortalık mali görüyor sebebid bun onlar rahat edecek olan bize olacak kizilayda gezemez olduk bunlar ve pis bakislari yüzünden
Ya Mersin'de otobüse binsen yarısından çoğu suriyeli, anlatamam sana Türkçe konuşma duymuyorum bir de Türkçe öğrenmeye de tenezzül etmiyorlar ne cesaret bu ? Bilet parası ödemeden biniyorlar biliyor musun?Geçenlerde metrobüse bindim akşam saat 7 eve dönüyorum ve yoğun bi grup arasında kaldım bi süre noldunu anlamadım ve herkes arapça konuşuyordu bi an kendimi yabancı hissettim nerdeyim diye ve bunu herkes yaşıyor koca istanbulda.
Evet siyahın beyaza beyazın siyaha üstünlüğü yok. Amasıda yok bu işin çoğu cümleler doğru. Dua edip onların bu zamanlarından kurtulmalarına çare olabiliriz. Kendimiz içinde. Eğitim almadan büyüyen çocuk nesilleri var şuan türkiye de çok acı bi durum. Devletin buna çözüm bulması lazım. Kapısını açıp ülkeye alınca iş bitmiyo.
ayy sen suriyelileri bırak kendi ülkenin dilencilerine para veriyo musun acaba
merak etme zaten çoğu ölmek pahasına kaçıp gitti bu ülkeden
onlar da bayılmıyo buraya gidenler dönmek de istemiyolar eminim
ben ankarada yaşıyorum daha bi hafta önce burnumun dibinde 100 kişi öldü
ve şunu anladım ki bizim de onlar gibi olmamak için hiçbi nedenimiz yok
emin ol onlar da bu durumlara düşmek istemezlerdi başkasının vatanında dilenmek kim ister
yarın bigün sen de onlar gibi olabilirsin burnumuzun dibinde kaç tane devlet bu duruma düştü
aç da biraz haber izle
o gün bize kim acıyacak acaba
yazık size kendinizden başka hiçbişeyi düşünmüyosunuz
onların açlık sefalet içinde aldığı üç kuruş paraya atarlanacağınıza
dilenciye sadaka verir gibi asgari ücret veren devletinize atar yapın o zaman madem bu kadar delikanlısınız
geleceğinizi düşünüyosunuz hadi görelim
Haklisin ama kim doverki bizdeki bananen yüzünden bu haldeyizAslında pis bakanı yakaladın mı tutup dövdüreceksin elalemin karısına kızına göz dikmek ne demekmiş terbiyesizler.
Amin bilgecemm..ben cok korkuyorum bu kadar buyuk ve acimasizca konusuyor cogu..kinama basina gelir hesabi..Eger uremelerini istemiyorsaniz dogum kontrol hapi verin o zaman gorduklerinize. Sevismesinler mi yani? Doganin kanunu bu.
Devlet ücretsiz olarak dogum kontrolu saglamali ama devletin yetismedigi noktada siz verin o zaman.
Yasadiklari cok zor.
Allah yardimcilari olsun. Yaziyi hic ama hic begenmedim. Irk ayrimi yapmayalim. Yarin bir gun burada savas cikarsa bizi kimse kabul etmesin o zaman? Ölelim hepimiz burda, evlatlariniz ölsün o zaman savasta ister misiniz? Yoksa sizde onlar gibi evlatlariniz icin kacmayi mi tercih edersiniz?.
Kendi çocuklarımızı seviyoruz ama başka cocuklari da sevelim.
Bu sogukta kaçı donarak ölecek kimbilir? senin evladinin üstünde pahali montu, ayaginda pahali ayakkabilari, yatacak sicak bir yeri varken onlar ciplak ayakla derme catma camsiz evlerde yasamaya calisacaklar.
Inanin hayatlarindan memnun degiller.
Ülkelerinde savas var.
Onlar bize bir lutufdur aslinda. Bir battaniyemizi, sicak corbamizi paylasacagimiz birer lütuf. Allah bizim karsimiza bu imkani cikartiyorsa biz de elimizden geleni yapalim onlar icin..
Onlara da yazik. Allah yardimcilari olsun..
Ben dilenci beslemek zorunda degilim inu 30 bin lira maas alan milletvekilleri ,bakanlar dusunsun..
Ayrica ilk mesajda da yazdim kendi vatandasina 1000 lira asgari ucret vrtrn ulkenin binlerce ipsiz sapsizi barindirmasi icler acisi..
Cok merakliysaniz alin bi aileyi de sizin delikanliliginizi gorelim selfie yaparsiniz bizde goruruz ok ,hadi bye bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?