Çocuk Hastalıkları Çocuklarımızın Doktorları Kimler?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Çocuklarımızın doktorlarını buradan paylaşalım kararsız olan arkadaşlarımızada yardımcı olmuş olalım.
Samsundayım,Anadolu Hastanesi Emel Şene gidiyoruz biz.Çok memnunum.12 lirada ücretimiz var.

guzel bir konu acmissin arkadasim,ilgiyle takib edicem umarim paylasim olur.Su anda yurt disindayim 1-2 aya Bursaýa yerlesicez ve doktor tavsiyesine ihtiyacimiz var.

bende yazayım bari
bizde Samsundayız yerimseniben
Dr.umuz MedicalPark da Erdal Hancıoğlu
çok memnunum
ücretide 17 tl

Ben Adanadayım -- Adana Cerrahi Tıp Merkezi nde İLHAN KAVAS var ona gidiyorum memnunum aslında ama çok fazla pimpirikli:) yoksa bölümünde gayet başarılı bir doktor.

bizde çağıner hastenesine gidiyoruz recep beye...iyi bir doktor..teşhis ve tedavilerinde hiç yanılmadı...çok memnunum...ama doktorumuzu gördüğü zaman burak acaip ağlamaya başlıyo..doktor normal artık tanımaya başladı diyoo...fakat muayene paraı boşa gidiyo..doğru düzgün muayene edemiyoki adamcağız...o yüzden karar verdim bu ay başka doktora gidicem bakalım orda ne yapıcak..ağlamazsa öbür ayda deniycem ağlarsa artık bi ona bi buna gidip gelicez...umarım ağlamazda rahat rahat gideriz tek doktora...
sizinkilerde ağlıyomu???
bu arada katkı payı 22,5 tl veriyoruz

ben de oğlumu memorial dicle hanım ya da özlem okutana götürüyorum...ikisinden de çok memnunum ...herşeyden önemlisi ilacı sewmeyen doktorlar....

medicalpark bahçelievlerde dr hayri gözlükgiller.. 86 tl üzerinden sosyal güvencenize göre ödeme alıolar

Bizde Bursa' da Konur hastahanesinde Feryal Kitapçıoğlu' na gidiyoruz. Kendisinden çok memnunuz..Her ay gittiğimizde üşünmeden tüm sorularımızı net olarak cevaplıyor..
Tavsiye ederiz.

Sema Hastanesi Mehmet Demirdöven gayet memnunuz ilaç sevmeyen bi doktor ve kızımla çok güzel iletişim kuruyo:) Eşi de benim doktorum ikisi de çok hoş insanlar

biz Kıbrıstayız,Lefkoşa life hospital da Derin Oygar a götürüyorum,çok ilgili bir bayan ,.çok ta memnunuz...Kıbrıs ta yaşayan arkadaşlar varsa tavsiye ederim,hem hastaneyi hem de dr umuzu...60 tl muayene ücreti ödüyoruz...

Son düzenleme:
Kadıköy Şifahastanesi Ataşehir Dr. Keyhan Fidan a gidiyoruz. Çok memnunuz, çok ilgili bir doktor. Her soruyu ayrıntılı açıklıyor. İstediğimiz her zaman ulaşabiliyoruz. Özel sağlık sigortamız var, 17.5 ödüyoruz. Normal muayene ücreti ne kadar bilmiyorum. Hastanede çok temiz ve güzel bir hastane, çalışanları çok güleryüzlü,alakadar. Tavsiye ederim.

Yedi Tepe Üniversitesi Hastanesi Prof.Dr.Mehmet Reha Cengizerler oldukça memnunum soru sormadan göndermez not almanıza yardımcı olur ilacı özellikle antibiyotikği son çare olarak görür acil durumlarda ulaşamazsak cep teline mesaj ataraız anında döner
Aynı zamanda alerji uzmanı olduğu için içim çok rahat. Özel sağlık sigortamız var bu şekilde 114 TL nin %20sini ödüyoruz

raif çavuşoğlu çapa medilife sskda geçerli çok iyi bir doktor 15 seneden beri tanıdığım bütün çocuklar onda büyüdü kendi çocuğumda 7 yaşında hiç doktor değiştirmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…