Çocuk Hastalıkları Çocuklarımızın Doktorları Kimler?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Doktorumuzu yeni değiştirdik.Beylikdüzü medilife de Serdar beye gidiyoruz .Bakırköy Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eği. Ve Araş. Hastanesi de çalışmış.Şimdilik yeni fakat hastahanenin sistemi güzel acile gitiğimiz zaman doktorumuzun teşhisini verdiği ilaçları notlarını bilgisayardan takip edebiliyor .Doktorumuzda daha önceki gelişimizi notlarını görüp değerlendirebiliyor yalnız çok kalabalık............

beykozda mahi bayraktara (burada çok tercih edilen bir dr )gidiyorum ama hiç memnun değilim.çekinmeden antibiyotik veriyor üstelik iğne olarak.farklı iki dr.a gittim onlarda aynı.kızım 11 aylık olana kadar 4 kere antibiyotik kullandı ve ben hala vicdan azabı duyuyorum.ilk annelik tecrübesi ve dr.ların korkutur tarzda yaklaşması (ciğerlere inmesin aman zatürre olur vs.) buna neden oldu.

beykozda veya yakın çevresinde ilaç sevmeyen doktor arıyorum.var mı tavsiyesi olan?

Son düzenleme:

tamda bu doktor hakkında bılgı toplamaya çalışıyordum ilgisi nasıl memnunmusunuz?

Van'da Medisina Hastanesi'nde Nesrin Ceylan... Van'daki en iyi çocuk doktoru...Randevuları 20 gün önceden doluyor. Hastalar kapısında sabırla bekliyor.

tamda bu doktor hakkında bılgı toplamaya çalışıyordum ilgisi nasıl memnunmusunuz?
Biz şu ara yine hastayız hastahane de serum takıldı.Nöbetçi doktor Serdar beyle konuştu ilaçları düzenledi ,demem o ki irtibat kurulabiliniyor.Sorularımıza cevap veriyor kuralları olan kendinden emin bir doktor.Bu gün bir şeye şahit oldum kendi hastanesinde ki doktor çocuğunu da Serdar beye muayene ettirdi.Dediğim gibi daha yeni ama kendisiyle 4 hastalık atlattık şimdilik memnunuz Ben birde doktor memmuniyetinin kişiye göre değiştiğine inanırım........

Bahçelievler'de bizim doktorumuz. JFK Hastanesi'nin arkasında İstanbul Pediatri Merkezi var, orda Erdem Uzunoğlu. Çok memnunum. İstediğim saatte cebinden ulaşabiliyorum ve çok ama çok anlayışlı. En önemlisi de hiç üşenmeden uzun uzun dinler ve cevaplar.

Özel sağlık sigortamızla 20TL muayene.

Son düzenleme:
Merhabalar,
6.5 aylık bebeğim ne yese kusuyor. Kusma sayısı günde 2"ye çıktı. Medikal Park Göztepe'de Mine hn.ın hastasıydık. Ancak kendisi izne ayrılmış. Maltepe Üniversitesi Hastanesi Gökmen Ercan'a giden var mı? Ya da bana Kadıköy yakasında en memnun kaldığınız, benzer sorunları yaşayan da varsa iyi olur, hangi dr.u tavsiye edebilirsiniz? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler, sağlıklı günler.

Gökmen Bey'e gidiyoruz biz. Çok çok memnunuz. Sizi müşteri gibi görmez, kendine güvenlidir, iyimserdir, güleryüzlüdür, kolay kolay ilaç verme taraftarı değildir.

Tek sorun çok yoğun olması, önceden randevu almak gerekiyor. Acil durumlarda ise mümkünse aradan alıyor, mümkün değilse asistan doktorlara muayene oluyoruz, konu önemli ise onlar Gökmen Hoca'ya durumu iletiyorlar. Gerekirse gelip kendisi de muayene ediyor ya da tavsiyesini söylüyor.

Sizi pinpiriklendirmeyecek gerekeni yapacak ama gereksiz şeylerden koruyacak bir doktor. Tavsiye ederim.

ben oğlumu mesa hastanesi eda hanıma götürüyorum. fena değil, ama başka doktorları da denemek istiyorum. ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?

Son düzenleme:
ben oğlumu mesa hastanesi eda hanıma götürüyorum. fena değil, ama başka doktorları da denemek istiyorum. ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?

biz başkent üniversitesinde Aylin Tarcan a gidiyoruz tek kelimeyle mükemmel bi insan hem drluğu hem insanlığı süper

Merhaba istanbul gaziosmanpaşa ilçesinde 4 aylık bebeğim için dokor arıyorum,bu güne kadar gittiklerim bende güven uyandırmadı doktor ziyareti sonrasında surekli internetten araştırmak zorunda kalıyorum iletişim sıkıntısı çekmeden her soruma cevap verebilecek bi doktor olması benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…