Çocuk Hastalıkları Çocuklarımızın Doktorları Kimler?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
edaae merhaba,ben gop hastanesinde ahmet bey den çok memnunum doğumundan beri oğlumu kendisi takip ediyor.cep telefonu ile dilediğim zaman arayıp cevap alabiliyorum çokta güleryüzlü kendisi.tavsiye ederim.bir de sağmalcılar lisesinin orda akın kurtuldu bey varmış.ondan memnun olan tanıdığım var.fakat cep tel.verir vermez onu bilemiyorum.

canım küçükköy özel duygu hastanesi
dokrot ayten usta özer kesinlikle tavsiye ederim

merhaba ben denizli de oturuyorum.1,5 yaşına kadar kızımı pamukkale ünvden yenidoğan uzmanı prof.dr. ilknur kılıç ın muayenehanesine götürdüm.ücret en son 1 sene önce 150 civarıydı şuan bilmiyorum. ama genel takibi bittikten sonra aile hekimimize götürmeye başladım. kendisi hem arkadaşım hem de çok iyi bir hekim çocuk sağlığı konusunda. tabii Allah korusun ciddi bi sağlık sorunumuz olsa yine ilknur hanımın kapısında bulurum kendimi çünkü gerçekten çok donanımlı ve hem aileye hem de çocuğa yaklaşımı muhteşem olan bir hekim...

slm ben doğumumu medicana bahçelievlerde yaptım ve doğum drumdan çok memnundum hala da kendisini iyi bir şekilde anarım...neyse gelelim çocuk drumuza..özlem hanım bizim drumuz oldu doğumdan sonra ve ben ilk görüşte anneme ben çok hoşlanmadım bu drdan dedim ve gerçekten de hislerimde yanılmadım belki bize denk gelmiştir bilmiyorum ama ilk muayenemizde sadece oğluşumun kilosuna baktı başka hiçbişey söylemedi..göbeği ne zaman düştü, nasıl besliyorsun,uyku düzeni nasıl,gaz şikayeti veya başka bir sorununuz var mı diye sormadı...gidin test yaptırın ve eğer karşılayabiliyorsanız fototerapiye alalım sarılığınız biraz fazla dedi.neyse test yaptırıdık sarılığımız yüksek çıktı fakat fototerapi yaptırmadık annem rahatsızlandı onunla ilgilendik ve 2 gün sonra kendiliğinden geçti...diyeceğim şu: eğer randevu alabilseydik Alper dra gidecektik ama alamadık..bakalım yarın tekrar özlem hanıma kontrole gideceğiz yarın neler yaşayacağız

raif çavuşoğlu çapa medilife sskda geçerli çok iyi bir doktor 15 seneden beri tanıdığım bütün çocuklar onda büyüdü kendi çocuğumda 7 yaşında hiç doktor değiştirmedik

raif beye de götürmüştüm oğlumu çok iyi bir doktor gerçekten kayınvalidemde küçük kaynımı hep raif beye götürmüş çocukken ama randevuları hep dolu oluyo

gökmen bey kadın hastalıkları ve doğum bölümünde değilmiydi?

gökmen bey kadın hastalıkları ve doğum bölümünde değilmiydi?

Yok Gökmen Bey çocuk doktoru. Aynı binada oldukları için karıştırdınız belki. Gerçi şimdi kadın doğumcular üst kata taşındı, giriş katında sadece çocuk doktorları kaldı. Bu vesile ile yine yazayım 8. ayımız bitti, hala çok iyi gidiyoruz Gökmen Bey ile.

pardon ,ben medical parktaki gökmen bel karıştırdım.

Son düzenleme:
kızımı en doğduğundan beri balıklı rum hastanesi doktor BELGİN GÜZEL E götürüyorum sağolsun kendi evladı gibi bakar ilgilenir ağlatmaz nerdeysem başım nerde sıkışıksa o oardan bile bana yardımı yapar...

slm hanımlar

İstanbul avrupa yakasında " ilgili ve ilaç sevmeyen" bildiğiniz iyi bir dktr varmı?

oğlum iki gün önce ateşlendi , öksürük burun akıntısı belli grip oldu , ki dktr da bunu söyledi
ama resmen ilaç destanı yazdı 3 yaşındaki bir çocuk için

ventolin (nette araştırdım astım içinmiş . )
dolven(ağrı kesici ateş düşürücü)
tylol(ağrı kesici ateş düşrüücü)
muconex
amoklavin (antibiyotik)

bu ilaçları verdi, nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam grip için bukadar ilaç verilirmi ya
heleki grip için astım ialcının alakası ne ?
neden 2 tane ateş düşürücü dönüşümlü olarak , 1 tane neden yetmiyo ?

offf
varsa bildiğiniz ilaç sevmeyen bi doktor yardımalrınızı bekliyorum

Arkadaşlar Dr.Metin Karaböcüoğlu Memorial hastanesinde çalışıyor. Kendisi çocuk hastalıkları ve sağlığı doktoru...giden bilen varsa nasıl bir doktordur öğrenmek istiyorum teşekkür ederim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…