Merhaba istanbul gaziosmanpaşa ilçesinde 4 aylık bebeğim için dokor arıyorum,bu güne kadar gittiklerim bende güven uyandırmadı doktor ziyareti sonrasında surekli internetten araştırmak zorunda kalıyorum iletişim sıkıntısı çekmeden her soruma cevap verebilecek bi doktor olması benim için çok önemli
raif çavuşoğlu çapa medilife sskda geçerli çok iyi bir doktor 15 seneden beri tanıdığım bütün çocuklar onda büyüdü kendi çocuğumda 7 yaşında hiç doktor değiştirmedik
Gökmen Bey'e gidiyoruz biz. Çok çok memnunuz. Sizi müşteri gibi görmez, kendine güvenlidir, iyimserdir, güleryüzlüdür, kolay kolay ilaç verme taraftarı değildir.
Tek sorun çok yoğun olması, önceden randevu almak gerekiyor. Acil durumlarda ise mümkünse aradan alıyor, mümkün değilse asistan doktorlara muayene oluyoruz, konu önemli ise onlar Gökmen Hoca'ya durumu iletiyorlar. Gerekirse gelip kendisi de muayene ediyor ya da tavsiyesini söylüyor.
Sizi pinpiriklendirmeyecek gerekeni yapacak ama gereksiz şeylerden koruyacak bir doktor. Tavsiye ederim.
gökmen bey kadın hastalıkları ve doğum bölümünde değilmiydi?
Yok Gökmen Bey çocuk doktoru. Aynı binada oldukları için karıştırdınız belki. Gerçi şimdi kadın doğumcular üst kata taşındı, giriş katında sadece çocuk doktorları kaldı. Bu vesile ile yine yazayım 8. ayımız bitti, hala çok iyi gidiyoruz Gökmen Bey ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?