- Konu Sahibi incitanemtuana
umarım hoşunuza gider arkadaşlar ben küçük şirinleri yapıcam hemen
canim paylasimin icin cok tskler
resimler cikmamis ne yazikki
ama denedigin zaman lütden resimle linkini ekle olurmu bebem benimopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım hoşunuza gider arkadaşlar ben küçük şirinleri yapıcam hemen
çok güzel tarifler bunlar yaa bayıldım gözüm döndü resmen pek bi eğlenceli ayrıca. Herkesin eline sağlık
incim bende sen gibi lezzet comdan alıntı yapmıştım ondan çıkmamış
aynı şey senin tariflerede olmuş gülüm
biz en iyisi sitenin linkini verelim merak eden arkadaşlar resimlere oradan ulaşsınlar artık
Lezzet Online Çocuklar İçin
incitanem tuana ablacım bunlar nekadar güzel şeyler müthiş bi insansın nasıl mağrifetlisin muhteşem şeyler yapmışsın benim çocuğum yok ama acemi ve çalışan bi bayan olarak fırsat bulduğum zaman gelen misafirlerim için deniyeceğim birsürü deişik tarifler aldım bu güzel tarifleri bizlerle paylaştığın için çok saol emeğine sağlık
incitanem tarfler güzel çok beğendim ama aslında bir de mönü örnekleri versen bizim gibi doğum günü telaşı yaklaşmış heyecanlı annelere, ha canım::))bir sürü tarif var seç beğen deme nolur? seçemiyoruummmm,,
hepsi harika mütişsin inci en kısa zamanda deniyceğim paylaşım için çok teşekkürler
bayıldım ya hepsi birbirinden orijinal ve lezzetli tarifler. 2 şubat Ardamın doğumgünü kafamda birşeyler belirledim. resimlerini eklerim ben de. paylaşım için ne kadar teşekkür etsem azdır.
süpersin inci