- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Bir baba nasıl böyle olabilir, ya annelerini sevsen de sevmesen de nefret de etsen onlar çocuğun senin, en değerlin, kanından canından, hayatta seni belki hep sevecek olan bir kaç kişiden biri, hiç mi babalık duygusu yok anlamıyorum. İnsan kendinden kısıyor da çocuğuna harcıyor, 2 trilyonum olacak ama çocuklarıma ayda 1000 tl vereceğim öyle mi...bir de babayım diye ortada gezecek...
daha da ilginci babayı haklı görenler var...
Yazdıklarımı anlayacak kapasitede olanlar alıntı yapsınlar rica ediyorum .Hadi kible razıyım .
Ben de boşansam adamı donuna kadar soyardım.
Ben doğurup onca acıyı çekeyim, yüksek ihtimal hiç bir gece ağlamasında uyanma, ben büyüteyim ben bakayım sen sadece maddi tarafıyla ilgilen, üstelik hala ben ilgilenip geleceğimi feda edeyim, boşanmış ve çocuklu bir anne olarak çocuk-ev-iş arasında sıkışıp kalayım, gelecek bütün dertleriyle uğraşayım, sense çöpsüz üzüm gibi hayattına devam et. Oldu tabi. Bari maddi olarak çocuklarının yanında ol. Bunu savunan kadınlara da hayret ettim gerçekten. Adamların rahat rahat hayatlarına devam etmesinin sebebi onca ssıkıntıyı kadınların yüklenmesidir zaten. Bırakın siz manen sıkıntı çekiyorsanız adam da maddi olarak çeksin. Pardon da hangisi daha zor acaba?
Burası İslam devleti değil, laik bir hukuk devleti. İslam hukukuna göre yaşamak isteyen Suudi Arabistan gidebilir.
Millet neden özel okula, gidilen tatile takmış bu kadar kafayı? Çocuklar milyoner babaları varken neden varlık içinde yokluk çeksinler? Sanki kadın sperm bankasından hamile kaldı.
Aynen. Benim bildiğim İslamda kadının çalışma zorunluluğu dahi yok. Kazandığı para da kendisinindir.islam devleti bile olsa adamın yanına klamz ki bu yaptığı. hadi kdaını boşadı diyelim çocuklarının her türlü ihtiyacını eksik etmeyecek, kadın çalışmak zorunda bile değil evine oturup çocuğuna bakar.
burda durumu konu sahibi kadar iyi olmayanların resmen kıskançlıktan yazdıkları okadar belli ki. takmaları da bu yüzden zaten istiyorlar ki herkes kendileri kadar sıkıntı çeksin. halbuki başkasını yaşamı bizi hiç ilgilendirmez biz burada konu sahibine yardım etmek madeni destek vermek zorundayız görevimiz bu sadece.
Bunu da nerden çıkardınız .Kusura bakmayın da aklım bu kadar şeytanlığa çalışmıyor.Anlaşılan eski yengene epey kızgınsın, belkide eski yengen abinden para talep etmeseydi o paralar sana ve annene harcanacaktı.imagemaker
Bunu da nerden çıkardınız .Kusura bakmayın da aklım bu kadar şeytanlığa çalışmıyor.
Çalışanları da allah ıslah etsin .
Konuşmalarınızdan apaçık belli oluyor zaten. O mesajımı kaç kişi beğenmiş bak demek ki böyle düşünen ben değilim sadece. Allah önce seni ıslah etsin.
dokundu mu?Konuşmalarınızdan apaçık belli oluyor zaten. O mesajımı kaç kişi beğenmiş bak demek ki böyle düşünen ben değilim sadece. Allah önce seni ıslah etsin.
Emek verip konuya yorum yapan arkadaşlar için güncelleme yapmak istedim.
Bu hafta davam vardı.
Nafakayı 1700 TL'ye yükseltmiş hakim. Büyük kızım için 900, küçük için 800 TL.
Ben davaya katılmadım, avukatım katıldı.
Temyize gitmeyi teklif etti avukatım ama istemedim. Şimdilik idare ediyorum.
Bu arada masraf kalemlerimiz arttı tabi.
Özel ders almaya başladılar, ayda yaklaşık 1300-1500 TL özel derse gidiyor.
Bu sene okul fiyatları da arttı, ikisi toplam 25000 civarı olacak (erken ödeme indirimi)
Ayda 2500 TL sadece okul taksidi, 1500 özel ders, sadece eğitimleri 4000 tl ediyor.
Bir avukat olarak ben bile bazen bu nafakayı neye göre belirlediklerini düşünmüyor değilim.!!! Babanın belgelenebilir geliri ne kadar? Özel okul, özel ders gibi yüksek rakamlı harcamalar için babaya danışarak mı karar verdiniz? Yanlış anlamayın, benimde eşimin ilk eşinden kızı var, şuan bizimle ama annesiyle beraberken ,okul,servis vs gibi yüksek miktarlı harcamalarda annesi eşimle görüşürdü.
o bu değilde ben kızlarınız için baya sevindim imkan var mis gibi özel okullar kurslar tatiller felan gidiyor ben hep kendim çalıştım yaptım bu yönden şanslı buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?