Çocukların sağlıklı gelişimi için neler yapabiliriz?

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Evet ev hanımı anneler nasıl zaman geciriyorsunuz çocuklarınız la ? Dolu dolu nasıl vakit gecirebiliriz örnekler verirmisiniz?

Kızım 22 aylıkken günümüz söyle geçiyordu genelde oyun oyun oyun kitap ev işi yemek oyun oyun oyun :)) arada beslenme Zaman'ı ve öğle uykusu :)

Tek başıma gibi yaşamak istiyorum artık koca sadece eve para getiriyo çocuğuyla ilgileniyo biraz tamam oglumla huzur istiyorum kocayla huzur yok çünkü
Cocugu yetistirdigin ortamin huzuru olmak zorunda ama
Onemli olan evli olup ayni cati altinda yasamak degil ki
Bosanmis olup da cocuklarina o huzurlu ortami saglayabilen pek cok kadin var,ille evli olmak sart degil

Evet ev hanımı anneler nasıl zaman geciriyorsunuz çocuklarınız la ? Dolu dolu nasıl vakit gecirebiliriz örnekler verirmisiniz?

merhaba.

benim 6 yasinda bir oglum var. ilk okul hazirlikta okuyor. bu eylulde ilkokula baslayacak.
Hafta ici sabah 8.30'dan aksam 18.30'a dek okulda.
Eve gelir; cizgi film izler, bir sayfa matematik calisiriz. yemek sonrasi baba ile biraz oyun oynar. Aksam 21.30 gibi yatiyor. cunku paris'teyiz su an ve burada hava 22'ye dogru karariyor.

esim akademisyen. eger hafta sonu calismasi gereken bir seyler var ise hafta sonlari oglum ile muze gezeriz. Gelen her cocuk sinema filmine muhakkak gideriz. Eger film yok ise, hava da gezmek icin kotu ise kutuphaneye gideriz. Matematik ve yazi calismasi yapariz muhakkak her hafta sonu. Ailecek de birer saat monopoly oynariz.

Cocugu yetistirdigin ortamin huzuru olmak zorunda ama
Onemli olan evli olup ayni cati altinda yasamak degil ki
Bosanmis olup da cocuklarina o huzurlu ortami saglayabilen pek cok kadin var,ille evli olmak sart degil
Ben evliyim ama boşanmış gibiyim yani bu şekilde bişeyler yapmak istiyorum

Ben evliyim ama boşanmış gibiyim yani bu şekilde bişeyler yapmak istiyorum
Isin zor Allah kolaylik versin
Aktivite yaparsin cocugunla elbette faydasi olur.
Benim oglan daha kucuk,seninkiyle bir olmaz tabii ama nacizane birkac onerim var yapilacaklar konusunda
Yaz veya kis mutlaka her gun banyo
Sabahlari sarki soylemek
Her uykudan uyandiginda kol bacak hareketleri
Oyuncaklari azar azar eline vermek ,hepsini bir arada dokmemek
Ev yapimi yiyecekler
Ev yapimi aktivite oyuncaklari
Her gun mutlaka disarida gezinti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…