Tabiki canımİlla ev hanımı mı olmalıyız yoksa biz de cevap verebiliyor muyuz...
Bilmem ki henüz oğlum 2 aylıkTabiki canımbütün anneler cevaplasin
Tek başıma gibi yaşamak istiyorum artık koca sadece eve para getiriyo çocuğuyla ilgileniyo biraz tamam oglumla huzur istiyorum kocayla huzur yok çünküOnce mutlu anne ve mutlu baba lazim
Mutlu ebeveyn sart
Anne baba evli degilse de huzurlu bir ortam lazim
Evet bunu yapiyorum dinliyorum anlamaya çalışıyorum da uyanikken is yapmak istemiyorum onunla oyunlar oynamak istiyorum yada başka faaliyetler ne yapabilirim diye dusunuyorumGüleryüz lazım.
Onlar bizden hep tebessüm umar.
Çalışan bayansın çocuk olduğu için izindesin sanırım canım şimdi çok küçük benim oğlum 22 aylik oyun oynamak istiyo hep seneye sende aynı olursunBilmem ki henüz oğlum 2 aylık
22 aylikHer yaşa göre farklı öneriler verilebilir mesela kaç yaşında sizin çocuk
Cocugu yetistirdigin ortamin huzuru olmak zorunda amaTek başıma gibi yaşamak istiyorum artık koca sadece eve para getiriyo çocuğuyla ilgileniyo biraz tamam oglumla huzur istiyorum kocayla huzur yok çünkü
Nasıl oyunlar oynuyodunuz ?kitap mi okuyodunuz birlikteKızım 22 aylıkken günümüz söyle geçiyordu genelde oyun oyun oyun kitap ev işi yemek oyun oyun oyun :)) arada beslenme Zaman'ı ve öğle uykusu :)
Once mutlu anne ve mutlu baba lazim
Mutlu ebeveyn sart
Anne baba evli degilse de huzurlu bir ortam lazim
Vallaha mi? Niye yav?Bu konuya bunu demeyeydin iyiydi
Evet ev hanımı anneler nasıl zaman geciriyorsunuz çocuklarınız la ? Dolu dolu nasıl vakit gecirebiliriz örnekler verirmisiniz?
Ben evliyim ama boşanmış gibiyim yani bu şekilde bişeyler yapmak istiyorumCocugu yetistirdigin ortamin huzuru olmak zorunda ama
Onemli olan evli olup ayni cati altinda yasamak degil ki
Bosanmis olup da cocuklarina o huzurlu ortami saglayabilen pek cok kadin var,ille evli olmak sart degil
Isin zor Allah kolaylik versinBen evliyim ama boşanmış gibiyim yani bu şekilde bişeyler yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?