Çocuklarına bağıran komşu

sugarpare

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
3.411
7.020
358
Ne yapmalı, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Fikir verin hanımlar.
Yaz geldiğinden beri mutfak camım kapanmıyor ve ben her gün aynı şimdi olduğu gibi karşı apartmanda oturan kadının bağırmalaını dinliyorum. Tahminimce iki tane çocuğu var. Şu an yemek yedirmeye çalışıyor. Bağırışmalardan bazı cümleler şöyle: Neden açmıyorsun ağızını? Salak mısın sen? Manyak mısın? Başka zamanlar pissin sen. Bak kustun pissin. Bıktım sizde. Yettiniz artık ... Gibi gibi cümleler kuruyor. Aslında daha fazlasını da söylüyor da şu an aklıma gelen bunlar. Fiziksel şiddet var mı bilmiyorum ama bu sözel şiddet benim bile artık psikolojimi bozuyor. Şimdi baba da bağırmaya başladı. Siz olsanız ne yapardınız?

Vicdan lazım biraz da merhamet. Bunlar yoksa yapılacak birşey yok demektir

Aynı sorun bende de var. Alt komşumun etmediği eziyet kalmadı kızlarına. Lanet olsun senin gibi çocuğa diyor, kanım donuyor resmen. 1 ay kadar önce 9 yaşındaki büyük kızı sinir krizi geçirdi resmen. Yeteerr ne istiyorsun benden, sus artık yalvarırım sus diyordu çocuk. Anne hala bağırıyordu. Tam polisi arayacaktım sustular. Çocuklara çok eziyet edildiğini düşünüyorsanız polisi arayın ya da sosyal hizmetleri

Arayin sosyal hizmetleri, kimliğim gizli kalsin deyin. Anlatin durumu. Öncesinde cekin videosunu. Mail atin videoyu.

Kapiya geldiklerinde korku yeter onlara...

size ne derdim size...

Kapıyı çal sabahları açın star tv de süper dadı diye bir program var. İzlerseniz belki yardımcı olur de. Sabah 8.45 te.

Ben bizim insanlarımızı anlamıyorum. Aptal diziler seyrediyorlar. Süper dadı reyting yokluğu nedeniyle yayından kalkıyor. Çocuklarla nasıl iletişim kurulacağını o kadar güzel anlatıyor ki.

Bak mesela bu kadın ne halden ne hale geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…