duruguzel siz iyi kalpli ve saf bir kadınsınız bu yüzden sakın yanlış anlamayın yazdıklarım sizi kötü bildiğimden değil saldırmak amaçlı da değil.
Malın mülkün 3-5 harcamayla bitip bitmemesi değil konu, annenizi de anlamamışsınız beni de anlamıyorsunuz, mevzu damadın evlendiğinden beri ben o işte çalışmam, bu işte çalışmam deyip yan gelip yatması ama keyfinden de ödün vermemesi, farkında mısınız bilmem ama dışarıdan görüneni söyleyeyim 2 çocuğuyla tek başına uğraşan karısına zerre acımayan umursamayan kendi keyfi ve konforundan başka bir şey düşünmeyen, biraz para musluğu kısılınca sizi pohpohlayıp ikna eden bir eşiniz var, bu sizin kalbinizin saflığını gösteriyor.
Ben yanlış hatırlıyor olamam ama bir konunuzda yazmıştınız galiba, 2 çocukla dışarıda tek başınıza uğraşırken adam evde keyif yapıyordu gelirken bana şunu getir bunu getir diyordu, siz de çok iyi biliyorsunuz eşinizin sorumsuz olduğunu, keyfi konforunun çocuklarından bile önce geldiğini.
Bakın annenizle başka sıkıntılarınız da olabilir siz annenizin tavrını bu sıkıntılara bağlıyor olabilirsiniz ama annenizle konuşma imkanım olsa, tüm derdinin eşiniz olduğunu anlatacağına eminim.
Anne gözüyle yazayım, ben çocuğumun böyle sorumsuz bir adama harcama yapmasına sinir olurum, evine gittiğimde damadın yayılıp yattığını görünce kan beynime sıçrar, ki yineliyorum sizin çok iyi kalpli ve saf bir kadın olduğunuzu biliyorum, şahsınıza değil saflığınıza kızıyorum, ben aynı tepkiyi teyzeme de veriyorum mesela, 45 yaşındaki oğlu evde yan gelip yatıyor sevgilisine aldığı tek taşı bile teyzemin parasıyla alıyor, düzelteyim rahmetli eniştemin parasıyla alıyor, eve bir gram katkısı yok ama havalar o biçim ama işte ben tepki göstersem ne yazar insanların bazı şeylere kendisinin dur demesi lazım, anneniz de bunlara kızıyor bence.