Bende sizin gibi ön yargili insanlsri normal bulmuyuorum ,yasananlar var yazdım ogullarina yaptıkları seyler var ve bu bizi bi cok seyin ustunu kapamamiza ragmen mesafe koymaya zorunlu birakti ,siz guvenmediginiz sizi cok kez bilerek uzen bi insana çocuğunuzu birakirmisinizSizin kafanizdakileri bir gelin olarak normal bulmuyorum....o çocuğu arada bir tenezzül edip sevdirdiginiz kadin olmasa...........neyse muhtemelen anlamayacaksiniz.
Iyi hosta iki taraf esit degil ki dengeyi kurayimBence o zaman her 2sine baktırmamalısın annen hastalanınca kaynanayı mumla ararsın denge iyidir
Zaten soyle biseyde var,onların kir isi var ,istesemde bakamazdi ,isin icine kiz tarafi girince nedense bu hazimsizlik cikiyo ortaya
Bende sizin gibi ön yargili insanlsri normal bulmuyuorum ,yasananlar var yazdım ogullarina yaptıkları seyler var ve bu bizi bi cok seyin ustunu kapamamiza ragmen mesafe koymaya zorunlu birakti ,siz guvenmediginiz sizi cok kez bilerek uzen bi insana çocuğunuzu birakirmisiniz
Iyi hosta iki taraf esit degil ki dengeyi kurayimben istemezmiydim esim ailesiylede aile gibi olalim ama onlar artik biseyleri bosvermis ne kadar cok verirsen okadar iyisin
Iyi hosta iki taraf esit degil ki dengeyi kurayimben istemezmiydim esim ailesiylede aile gibi olalim ama onlar artik biseyleri bosvermis ne kadar cok verirsen okadar iyisin
Yasanilanlarin haliyle önemi var ama bura ssöz konusu olan babaanne torun ilişkisi...on yargiyla yaklastigim adaletsiz tutumunuz ve ifade tarziniz.
Sanki herkesin iyi hepside erkeğin cüzdanında faylalanmıştır bu kaçınılmaz çok çocuk doğurmanın sonucu , parasızlıktan yada açgözlükten kaynanaların çoğu böyle sana özgün birşey değil çok çocuk bereket ,bereket deyip ölçüyü kaçırıyorlar
kaynana ama özellikle kocanın annesi kıskanç olur gelinin ailesine karşı..korkuyor seni bile ailenden jkıskanır..oğlunu dünden kıskanır..sahiplenecekler oğlumdan torunumdan uzak bırakacaklar diye..sen bildiğini oku boşver..Ben suan çalışıyorum ama arada oğlumu anneme bırakıp işlerimi hallediyorum,e bizimkilerinde ilk torunu olunca deli oluyolar ... gecen dugun vardı hep anneme biraktim ,simdi dugun var kayinvalidem aramış ben bakarım oglana sen gidersin herseyimize geldiler diyo ,sen gel yine dugune oglana bakicak cok diyorum... kin bakcak ananlar mi diyo ,hasbinAllah .e geldiler tmmda gelin gelmedi ki benim düğüne anneleri geldi ,sirf cocuga bakmak icin , neyse de acikcasi annemlerin bebege bakmasini hazmedemiyo ,bende onun oğluma bakmasını istemiyorum .hakki degilmi diyceksiniz goturuyoruz arada seviyolar yeter .ogullarina yaptiklarindan sonra ,bencilliklerinden sonra fazlasinida hakettiklerini dusunmuyorum ... acikcasi mesafe koyanlar baktirmak istemeyenler napiyosunuz nadil cozum buldunuz
Durduk yere degil tabi. Ben boyle olmasını istemedim ama onlar bizi kendilerinden sogutmak icin ellerinden geleni ysptilarBence haklısın durduk yere istemiyor değilsin herhalde demi.m
Benim çocuğum olunca bende istemem kv nin ilgilenmesi ni. Çok cahil bi kadın hoşlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?