çocuklarına kayinvalidesinin bakmasını istemeyenler...

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
Ben suan çalışıyorum ama arada oğlumu anneme bırakıp işlerimi hallediyorum,e bizimkilerinde ilk torunu olunca deli oluyolar ... gecen dugun vardı hep anneme biraktim ,simdi dugun var kayinvalidem aramış ben bakarım oglana sen gidersin herseyimize geldiler diyo ,sen gel yine dugune oglana bakicak cok diyorum... kin bakcak ananlar mi diyo ,hasbinAllah .e geldiler tmmda gelin gelmedi ki benim düğüne anneleri geldi ,sirf cocuga bakmak icin , neyse de acikcasi annemlerin bebege bakmasini hazmedemiyo ,bende onun oğluma bakmasını istemiyorum .hakki degilmi diyceksiniz goturuyoruz arada seviyolar yeter .ogullarina yaptiklarindan sonra ,bencilliklerinden sonra fazlasinida hakettiklerini dusunmuyorum ... acikcasi mesafe koyanlar baktirmak istemeyenler napiyosunuz nadil cozum buldunuz

Gayette kadının hakkı ben olsam bende hazmedemezdim. Neden sürekli anneniz bakıyor? Kayın validenizin tavrı normal. Bence siz düşüncelerinizi tekrar bir gözden geçirmelisiniz.

Çocuğunuzu babaanne dede sevgisinden mahrum etmeyin. Benim annem yaptı, sonradan insan görmeye başladığı zaman gerçekten annesine karşı kinleniyor.

Sizin kafanizdakileri bir gelin olarak normal bulmuyorum....o çocuğu arada bir tenezzül edip sevdirdiginiz kadin olmasa...........neyse muhtemelen anlamayacaksiniz.
Bende sizin gibi ön yargili insanlsri normal bulmuyuorum ,yasananlar var yazdım ogullarina yaptıkları seyler var ve bu bizi bi cok seyin ustunu kapamamiza ragmen mesafe koymaya zorunlu birakti ,siz guvenmediginiz sizi cok kez bilerek uzen bi insana çocuğunuzu birakirmisiniz

Bence o zaman her 2sine baktırmamalısın annen hastalanınca kaynanayı mumla ararsın denge iyidir

Zaten soyle biseyde var,onların kir isi var ,istesemde bakamazdi ,isin icine kiz tarafi girince nedense bu hazimsizlik cikiyo ortaya

Bence o zaman her 2sine baktırmamalısın annen hastalanınca kaynanayı mumla ararsın denge iyidir
Iyi hosta iki taraf esit degil ki dengeyi kurayim ben istemezmiydim esim ailesiylede aile gibi olalim ama onlar artik biseyleri bosvermis ne kadar cok verirsen okadar iyisin

Yasanilanlarin haliyle önemi var ama bura ssöz konusu olan babaanne torun ilişkisi...on yargiyla yaklastigim adaletsiz tutumunuz ve ifade tarziniz.

Sanki herkesin iyi hepside erkeğin cüzdanında faylalanmıştır bu kaçınılmaz çok çocuk doğurmanın sonucu , parasızlıktan yada açgözlükten kaynanaların çoğu böyle sana özgün birşey değil çok çocuk bereket ,bereket deyip ölçüyü kaçırıyorlar
Iyi hosta iki taraf esit degil ki dengeyi kurayim ben istemezmiydim esim ailesiylede aile gibi olalim ama onlar artik biseyleri bosvermis ne kadar cok verirsen okadar iyisin

Sanki herkesin iyi hepside erkeğin cüzdanında faylalanmıştır bu kaçınılmaz çok çocuk doğurmanın sonucu , parasızlıktan yada açgözlükten kaynanaların çoğu böyle sana özgün birşey değil çok çocuk bereket ,bereket deyip ölçüyü kaçırıyorlar

Zaten iki torunu hergun kayinvalidemde ,oglumun ustune cok dusuyolar sikistiriyolar e bu sefer huysuzlaniyo istemiyo ,kayinvalidemde hicbisey demiyo seviyo ablası diyo seviyoda tmamen cocugu 4 yasinda cocugun eline birakmazsin

Dogru belki yslnis yapiyorum ama kayinvalidem cahil bi insan ve kotu niyetli ben anne sen bak desem bunun sonu gelmiycek ve oglumun ustunde herturlu hakki kendinde gorucek ,brn onlarla arama bu mesafeyi koumak icin cok ugradtim ve kisacik evlilik hsyatimda yiprandim
Yasanilanlarin haliyle önemi var ama bura ssöz konusu olan babaanne torun ilişkisi...on yargiyla yaklastigim adaletsiz tutumunuz ve ifade tarziniz.

Cok cocuk degil ki canim 1kiz 1 oglan ,1 tanecik ogullari var cocugu onlar kadar kimse yipratmadi

kaynana ama özellikle kocanın annesi kıskanç olur gelinin ailesine karşı..korkuyor seni bile ailenden jkıskanır..oğlunu dünden kıskanır..sahiplenecekler oğlumdan torunumdan uzak bırakacaklar diye..sen bildiğini oku boşver..

Bence haklısın durduk yere istemiyor değilsin herhalde demi.m
Benim çocuğum olunca bende istemem kv nin ilgilenmesi ni. Çok cahil bi kadın hoşlanmıyorum

Bence haklısın durduk yere istemiyor değilsin herhalde demi.m
Benim çocuğum olunca bende istemem kv nin ilgilenmesi ni. Çok cahil bi kadın hoşlanmıyorum
Durduk yere degil tabi. Ben boyle olmasını istemedim ama onlar bizi kendilerinden sogutmak icin ellerinden geleni ysptilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…