- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
Okadar guzel yazmissiniz ki bu cumleden sonra bi cok seyi aciklamama gerek yok . Kayinvslidem hırs yaptı cocuk bakma isini yoksa baykldigindan degil oglum zor bi cocuk yaramaz dehil ama surekli hareket halinde 11 aylik uykusu cok hassas bi sure sonra zor gelicek
yasananlar sizin ve esinizle onların arasında cocuğunuzu bu ise karıştırıp kendi ailenizintorunuymus kv nizin uzak akrabasiymis gibi davrananazsinizBende sizin gibi ön yargili insanlsri normal bulmuyuorum ,yasananlar var yazdım ogullarina yaptıkları seyler var ve bu bizi bi cok seyin ustunu kapamamiza ragmen mesafe koymaya zorunlu birakti ,siz guvenmediginiz sizi cok kez bilerek uzen bi insana çocuğunuzu birakirmisiniz
Gelinin sevilecek bir tarafı yoktur belki, nerden biliyorsunuz?Gelinini sevmeyen torununu da sevmesin. Onu torununa bakmaktan men edemezsin, gibi cumlelere hic aldirmayin. Bir cocuga yapilacak en iyi iyilik onun anne ve babasini sevmektir. Cocugunuza kimin bakacagina karar vermek sizin takdiriniz. Bence konunuzu kapatin, bosuna sinirleriniz yipranmasin. Insanlik cercevesinde herkese hak ettigini verin daha fazlasini degil. Mutluluklar dilerim.
Çok sukur benim Kocam evlatlık gorevini fazlasıyla yerinr6getirdiSizinkilerin de ilk torunu olunca deliriyolar demekki..... Kayinvalidenizin torunu degil galiba ???.. Kendi hirslari icin cocuklari kullanan annelere herzaman siddetle karsiyim.. Ama bence bu rahatlik annelere biraz eslerinin rahatligindan geliyo.. Ben esinizi suclu buluyorum agirlik koymadigi icin..
Çok şükür benim Kocam evlatlık görevini fazlasıyla yerine getirdi, vicdanimiz rahat ,siz biraz sığ dusunmussunuz ,cocugumu kullanmiyorum onceki sayfadada yazmistim guvenmedigim onaylamadigim birinin oğluma örnek olmadini istememSizinkilerin de ilk torunu olunca deliriyolar demekki..... Kayinvalidenizin torunu degil galiba ???.. Kendi hirslari icin cocuklari kullanan annelere herzaman siddetle karsiyim.. Ama bence bu rahatlik annelere biraz eslerinin rahatligindan geliyo.. Ben esinizi suclu buluyorum agirlik koymadigi icin..
Çok şükür benim Kocam evlatlık görevini fazlasıyla yerine getirdi, vicdanimiz rahat ,siz biraz sığ dusunmussunuz ,cocugumu kullanmiyorum onceki sayfadada yazmistim guvenmedigim onaylamadigim birinin oğluma örnek olmadini istemem
Ben ogluma onlarin cocuklarina yaşattığı hayal kirikligini yasatirsam onlarin ogullarini carediz biraktigi gibi birakirsam kapimizi acmasinlar,keske heranne gercek anne hetbaba gercek baba olsa,sadece elektrik uyusması anladiysaniz bence konunun diger sayfalarinida okuyun ki sig düşünmemiş olunBelkide sizin annenizde iyi bi örnek degildir ?? Bu kaniya nasil vardiniz.. Iyi yada kötü i bayan cocugunuzun babaannesi.. Ilerde senin oglunda evlenince sana torununu göstermesin baktirmasin gelinin bakalim ne olucak. Yani kayinvalidenizle elektrik uyusmayabilir sayin konu sahibesi diycek bisiyim yok ama cocuklari karistirmak aci verici.. Benim fikrim bu.. Ayrica sig falan düsünmüyorum...
Kesinlikle zaten ben konuyu farklı bi nedenke açtım, benjm gibj durumda okan yada düşünen nasil bi tavır sergiler ki iki tsrsfta daha fazla kirilmasinAllah bağışlasın oğlunuzu. Kayınvalidenizin bakmasını istememekte mutlaka haklı nedenleriniz vardır.
Haklı nedenleriniz olmasa Allah'ın izniyle kayınvalide namzeti olarak böyle davranmazdınız.
Empati yaptığınıza inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?