çocuklarına kayinvalidesinin bakmasını istemeyenler...

Sizinkilerin de ilk torunu olunca deliriyolar demekki..... Kayinvalidenizin torunu degil galiba ???.. Kendi hirslari icin cocuklari kullanan annelere herzaman siddetle karsiyim.. Ama bence bu rahatlik annelere biraz eslerinin rahatligindan geliyo.. Ben esinizi suclu buluyorum agirlik koymadigi icin..

Gelinini sevmeyen torununu da sevmesin. Onu torununa bakmaktan men edemezsin, gibi cumlelere hic aldirmayin. Bir cocuga yapilacak en iyi iyilik onun anne ve babasini sevmektir. Cocugunuza kimin bakacagina karar vermek sizin takdiriniz. Bence konunuzu kapatin, bosuna sinirleriniz yipranmasin. Insanlik cercevesinde herkese hak ettigini verin daha fazlasini degil. Mutluluklar dilerim.

Şurada cocugu babaanneye neden baktırmıyorsun diye kızanlar eminim genelde ya erkek çocuk annesidir ya da erkek tarafıdır, bilemedim. Ama kendinizi konu sahibinin yerine koyduğunuzda hala daha gönül rahatlığıyla baktırırım diyebiliyorsanız o zaman diyecek söz yoktur.

Canim ben inan nefret ediyorum kvden bi kasik suyla hallederim isini elimden gelse ama hakkinida yiyemem gul gibi bakar ogluma kendim sevmiyorum diye ikisini birbirinden mahrum birakmam.he 2 saat gecirsin 3. Saat cocugu kucagima vermek bile istemiyo oyle sahipleniyo ama herseyide takarsak nasil yasicaz.hic umursamiyorum veriyorum cevabini herseyin.ama kucuk cocuk varsa ve dikkat etmiyosa o benide tedirgin eder onu bahane edebilirsin yada gitme dugune ben gitmek istemiyorum diyebilirsin.acik ol onemli olan o suratta assa tavirda yapsa zaten sevmiyosun kirilsada sen soyle ne isteyip ne istemedigini.bu kadar dusunme

Valla bu konu iki turlu ele alinabilir
Birincisi gelini hic sevmeyip hic istemeyip masum bir bebege iyi bakacak, dikkatli fedakar sekilde davranacak bir kayinvalidedir
İkincisi gelini hic sevmeyip ondan olana da nefret besleyen bebek sevmeyip sirf kizin annesini kiskancliktan bakayim diyen, bebege dikkatsiz bakabilecek kotu ornek olabilecek biridir birakilmaz
Benimki mesela oldugum ameliyatta masada kalmami isteyecek kadar benden nefret eden biri buyuk olasilik sirf annemi kiskandigindan pislik yapmak icin bakayim diyecek biri o yuzden ben arkadasi anliyorum

Bence dua et torununa bakmak isteyen bir babaannesi var. Hic ilgilenmeyebilirdi. Koydugun mesafeler ileride sorun cikartabilir. O yuzden mesafe koymaya degil, arayi bulmaya bak.

Y
yasananlar sizin ve esinizle onların arasında cocuğunuzu bu ise karıştırıp kendi ailenizintorunuymus kv nizin uzak akrabasiymis gibi davrananazsiniz

Gelinin sevilecek bir tarafı yoktur belki, nerden biliyorsunuz?
Kayınvalideyi dinlediniz mi?
Ortada bir maraz varsa herkes kendini haklı gördüğünden vardır zaten.
Bir çocuğa yapılabilecek en büyük iyilik ona sınırsız sevgi vermektir.
Sadece anne baba ve anneanne sevgisi değil, babaanne, hala, amca sevgisi de önemlidir çocuk için.
Ne kadar çok seveni varsa, o kadar mutludur çocuk.

Bende bırakmam.evet torunu olabilir ama bende o torunu n annesiyim ve önce baya saygı göstermeli ler.
Tabi anlamayan anlamıyor ise başladım.annem memlekette n geldi 3 hafta bakacak.sonra is yerinde bakıcı mız bakacak.kV beni bırak salar gelip bakarım diyor. Ve öncesinde açık açık söylediğim halde.böyle bir talebin imasi bile olmadığı halde.

Çok sukur benim Kocam evlatlık gorevini fazlasıyla yerinr6getirdi

Çok şükür benim Kocam evlatlık görevini fazlasıyla yerine getirdi, vicdanimiz rahat ,siz biraz sığ dusunmussunuz ,cocugumu kullanmiyorum onceki sayfadada yazmistim guvenmedigim onaylamadigim birinin oğluma örnek olmadini istemem

Belkide sizin annenizde iyi bi örnek degildir ?? Bu kaniya nasil vardiniz.. Iyi yada kötü i bayan cocugunuzun babaannesi.. Ilerde senin oglunda evlenince sana torununu göstermesin baktirmasin gelinin bakalim ne olucak. Yani kayinvalidenizle elektrik uyusmayabilir sayin konu sahibesi diycek bisiyim yok ama cocuklari karistirmak aci verici.. Benim fikrim bu.. Ayrica sig falan düsünmüyorum...

Allah bağışlasın oğlunuzu. Kayınvalidenizin bakmasını istememekte mutlaka haklı nedenleriniz vardır.
Haklı nedenleriniz olmasa Allah'ın izniyle kayınvalide namzeti olarak böyle davranmazdınız.
Empati yaptığınıza inanıyorum.

Ben ogluma onlarin cocuklarina yaşattığı hayal kirikligini yasatirsam onlarin ogullarini carediz biraktigi gibi birakirsam kapimizi acmasinlar,keske heranne gercek anne hetbaba gercek baba olsa,sadece elektrik uyusması anladiysaniz bence konunun diger sayfalarinida okuyun ki sig düşünmemiş olun

Kesinlikle zaten ben konuyu farklı bi nedenke açtım, benjm gibj durumda okan yada düşünen nasil bi tavır sergiler ki iki tsrsfta daha fazla kirilmasin

Annem babannemden hiç hoşlanmaz hatta gorusmezler uzun yıllardır. . Araları felakettir.. ama asla beni ya da kardeşimi soyutlamadi ondan.. her zaman gidip gördük. . Şimdi çoğu zaman geliyor babanne diye yardım isteyip kucağına kosabiliyorum.. zira annem hala görüşmez.. umarım anlatabilmisimdir..

kayinvalideyle sorunu olan sizsiniz, torun değil. .

Kayınvalideniz haklı tabiki de,senin annenin canı can da babaanneninki patlıcan mı?Seninle arası bozuksa,davranışları hoşuna gitmiyorsa bile engelleyemezsin çünkü anneanneyle yakınlık dereceleri aynı..

en kızdığım şey ne biliyor musunuz..açıyorsunuz bir konu aleyhinize cavaplar gelince nerden ne çıkarsam da lehime işlese diye kırk takla atıyorsunuz..sadece siz değil çok var buralarda sizin gibi konusuna yeni yeni olaylar ekleyenler..en başında söylediğim cümleler değişmedi..baktırmayın kayınvalidenize baktırın diyen yok ama düşmanca zihniyetten kurtarın kendinizi..

Çocuğa annesinin yöntemine en uygun şekilde bakabilecek kişi aslında Anneannedir.
Babaanne gelininin gurur duyduğu aslanlar gibi bir evlat yetiştirmiş olsa da yöntemi farklıdır.
Anneannenin bakamayacağı durumlarda seçenekler değerlendirilir elbette.
Hiç kimse alınıp gücenmeden yeni doğanla ilgili kararları anne babaya bırakmalı ve saygı duymalı.
Konu sahibi arkadaşımız hiç kimsenin üzülmesine sebep olmadan orta yolu bulmanın yöntemini arıyor aslında.
Orta yol önerilerinizi heyecanla takip edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…