- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Kendi işimi kurdum şükür..iki çocuğum var biri 9 biri 3 yaşında..ve zaten onları yanımda buyuturum hep çalışırım hem yanımda olurlar düşüncesiyle açtım dükkanımi..ama şimdi içimi korku sardı...büyük 3 te okuldan geliyor servisle ..direkt iş yerime gelse ..ortam küçük pek rahat alanı olmayacak ..küçük desem o da ortalikda. Çünkü ben oturarak bir iş yapmayacagim...ne yapsam arkada küçük bir kiler var oraya onlar için alan mi yapsam ...iş yeri içi malzeme alanı olarak kullanacaktım ve bazı işlemler için..birde büyük olan çocuğum ben okulda yoruluyorum eve gelmek seninle vakit geçirmek istiyorum diyor ..varmi bu şekilde cocuk büyüten ..konuşmaya ihtiyacım var
Ne çabuk açtınız dükkanı? Kuaför mü olacak? Biraz zor olabilir çocuklarla. Hazır bir ürün satsanız hadi neyse de o işte hep meşgul olacaksınız.Kendi işimi kurdum şükür..iki çocuğum var biri 9 biri 3 yaşında..ve zaten onları yanımda buyuturum hep çalışırım hem yanımda olurlar düşüncesiyle açtım dükkanımi..ama şimdi içimi korku sardı...büyük 3 te okuldan geliyor servisle ..direkt iş yerime gelse ..ortam küçük pek rahat alanı olmayacak ..küçük desem o da ortalikda. Çünkü ben oturarak bir iş yapmayacagim...ne yapsam arkada küçük bir kiler var oraya onlar için alan mi yapsam ...iş yeri içi malzeme alanı olarak kullanacaktım ve bazı işlemler için..birde büyük olan çocuğum ben okulda yoruluyorum eve gelmek seninle vakit geçirmek istiyorum diyor ..varmi bu şekilde cocuk büyüten ..konuşmaya ihtiyacım var
Ben malzemelerimi 2.el olarak toplamıştım son 2 aydır..ve mobilyaya çok yatırım yapmadim acikcasi ..en basite indirgenmiş şekilde..bugünde dükkanımi tuttum şükür..1 hafta için de yerleşir başlarım diye düşünüyorum, tadilat yok içinde
Bugün tuttum canım dükkan..malzemelerimi de aylar önce ikinci el olarak yavaş yavaş almıştım..mobilyaya pek yatırım yapmadim :)Ne çabuk açtınız dükkanı? Kuaför mü olacak? Biraz zor olabilir çocuklarla. Hazır bir ürün satsanız hadi neyse de o işte hep meşgul olacaksınız.
Hadi yaa ay neguzel mutlu oldum şuan:)Esimin ailesinin restoranti var, esim ve kardeşleri kucukken orada büyümüşler, orada yatip kalkmislar, en eglenceli zamanlarimdi diye anlatir
Allah kolaylik versin size
Ben malzemelerimi 2.el olarak toplamıştım son 2 aydır..ve mobilyaya çok yatırım yapmadim acikcasi ..en basite indirgenmiş şekilde..bugünde dükkanımi tuttum şükür..1 hafta için de yerleşir başlarım diye düşünüyorum, tadilat yok içinde
İlk etapta tek çalışırım canımİş yerinizde tek çalışan siz mi olacaksınız yoksa sizinle beraber çalışan biri olacak mı?
Evet , zaten belgelerimin hepsi mevcutBelgeleriniz, iş yeri izinleriniz vs hazır mı?
Ora baya ev ortamı olmuş. Elimden geldince vakit tabiki ayıracam gözümün önünde olmaları bile güzel ama onlar için de güzel olsun istiyorum benBen 5 kardeşim 3 ablam 9 yaşındayken annemler dükkan açtılar ama yazdan yaza olduğu için okul faktörü olmadı,oyun,yemek,duş herşeyimizi orada yapıyorduk yer vardı çocukken ben oğlunuz gibi durumu anlayıp dile dökmedim ama büyüdüğümde hep dükkanın bize iyi gelmediğini düşündüm siz tabiki işinizi yapın ama işkolik olmayın cocuklarınıza gerekli olan ilgiyi sosyalliğide verin muhakkak.
Büyük olanı dükkanda durması için zorlamayın yapabilirse isterse istediği zaman eve gitsinOra baya ev ortamı olmuş. Elimden geldince vakit tabiki ayıracam gözümün önünde olmaları bile güzel ama onlar için de güzel olsun istiyorum ben
Bazı günler servisle eve gitse dicem hiç yalnız kalmadı içim rahat etmiyor ..ama öğrenmesi de lazım..Büyük olanı dükkanda durması için zorlamayın yapabilirse isterse istediği zaman eve gitsin
Biz de kardeşlerimle işyerinde büyüdük lakin ben çok zorlandım içime de atan bi tiptim babam da sert biriydi zaten azıcık mızırdansam biz burda sizin için çalışıyoruz bilmem ne diye haşlardı. hiç sevmedim hala da iç sıkıntısıyla hatırlarım o günleri. hele o okul formasıyla iş yerine gitmek, akşama kadar işin bitmesini beklemek rahatça oynayamamak , azıcık cozutsak müşteri rahatsız olur diye azarlanmak... eve gidip pijamamı giyip tv izlemek lükstü benim için. Şimdi düşünüyorum mecburlar mıydı? çok şükür sonrasında rahat bi hayatım oldu maddi açıdan ama gene de çocuğa o kadar eziyete gerek yoktu.Kendi işimi kurdum şükür..iki çocuğum var biri 9 biri 3 yaşında..ve zaten onları yanımda buyuturum hep çalışırım hem yanımda olurlar düşüncesiyle açtım dükkanımi..ama şimdi içimi korku sardı...büyük 3 te okuldan geliyor servisle ..direkt iş yerime gelse ..ortam küçük pek rahat alanı olmayacak ..küçük desem o da ortalikda. Çünkü ben oturarak bir iş yapmayacagim...ne yapsam arkada küçük bir kiler var oraya onlar için alan mi yapsam ...iş yeri içi malzeme alanı olarak kullanacaktım ve bazı işlemler için..birde büyük olan çocuğum ben okulda yoruluyorum eve gelmek seninle vakit geçirmek istiyorum diyor ..varmi bu şekilde cocuk büyüten ..konuşmaya ihtiyacım var
Küçük alanı onların sevebileceği şekilde dekore edin ve rahat olabilecekleri bir ortam hazırlayın. Onlara da hep birlikteyiz bak mesajı verin ara sıra büyük olanı işinize dahil edin. Müşterilerle ilgilendirin işe yaradığını hissederse iyi olur. Derslerini nasıl halledecek siniz o konuyu atlamayın yorgun argın gelecek sandalye tepesinde dersini yapacak eve gidisiniz akşam 6-7 en az ona göre bir ortam şart.Kendi işimi kurdum şükür..iki çocuğum var biri 9 biri 3 yaşında..ve zaten onları yanımda buyuturum hep çalışırım hem yanımda olurlar düşüncesiyle açtım dükkanımi..ama şimdi içimi korku sardı...büyük 3 te okuldan geliyor servisle ..direkt iş yerime gelse ..ortam küçük pek rahat alanı olmayacak ..küçük desem o da ortalikda. Çünkü ben oturarak bir iş yapmayacagim...ne yapsam arkada küçük bir kiler var oraya onlar için alan mi yapsam ...iş yeri içi malzeme alanı olarak kullanacaktım ve bazı işlemler için..birde büyük olan çocuğum ben okulda yoruluyorum eve gelmek seninle vakit geçirmek istiyorum diyor ..varmi bu şekilde cocuk büyüten ..konuşmaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?