Cocuklarini kendi işyerinde büyüten anneler size ihtiyacim var :(

Benim semtte bir aile kuaförü var..baba ,anne ve kızları işletiyor..torun yine 3 yaşlarındaydı, aynı şekilde kuaforde bakıyorlardı..çocuk için ufak bir bölme hazırlamışlardı..o boya kokularının içinde ben zor dayanırdım, o çocuk nasıl dayanıyor diye üzülmüştüm ..hatta dedim yazık degilmi çocuğa..ne yapalım alışacak, yapacak birşey yok demişti annesi..çocuk şimdi ilkokulda büyüdü o şekilde...konu sahibin imkanı varsa kreş daha iyi olur gibi..yardim edecek biri yoksa müşteri geldiğinde de çok zorlanacak..

Sadece büyük çocuğunuz olsa arkada bir oda yaparsınız orada takılırdı bu şekilde çocuk büyüten tanıdıklarım var ama küçük çocuğunuz için sıkıntı. Ortalıkta gezse olmaz, tek başına bırakılacak yaşta değil, siz nasıl ilgileneceksiniz iş mi yapacaksınız çocuk mu bakacaksınız? Kuaför de tehlikeli bir yer üstelik makası, elektrikli aleti, boyası vs

Tebrik ederim seni ...aracın var sanırım araç olması büyük rahatlıktir..ben küçüğümle dolmuşta gelecem bir de diğeri de servisle gelecek

Bizim kuaforunde çocuğu hep isyerinde orda mahallede arkadaş bulmuş oynuyor yada elinde telefon oyun oynuyor oda sekiz yaslarinda

Üzüldüm ya yazdıklarına...ama sen baskı ile buyudugun için aklında böyle kalmış..ben rahat etmeleri için elimden geleni yapicam

Ortalikta gezebilir aslında yapacak bisey yok ona ..kucak istediğinde de oyalarim işlem bitene kadar diyorum bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Kimyasal koku olayına bende üzülüyorum ama ne yapalım başka çaremiz yok

Tebrik ederim seni ...aracın var sanırım araç olması büyük rahatlıktir..ben küçüğümle dolmuşta gelecem bir de diğeri de servisle gelecek
Teşekkür ederim. Evet araç var. Benim ev iş okul aşırı uzak birbirine. 40 km yol yapıyorum. Ne servis gelir bu güzergaha ne otobüs var ne dolmuş. Sana da kolaylıkla dilerim

Büyük bi şekilde oyalanır, o yaşta ödev veriliyor mu bilmem ama okuldan döndükten sonra en azından derslerine bile bakabilir sizi beklerken. Ama küçük biraz zor, zaten tek olacaksınız, saç boyarken çocuğu kucağınıza alıp pışpışlayarak ne saç biter ne makyaj. Müşterilere de sorun olur zamanla. İyice düşündünüz mü bu işe girerken?

Üzüldüm ya yazdıklarına...ama sen baskı ile buyudugun için aklında böyle kalmış..ben rahat etmeleri için elimden geleni yapicam
Benim oğlum da mızırdanıyor ama ne yapayım gerçekten çalışmak zorundayım. Hayatta her güzel şeyin bedeli var. Ben servis olmamasına rağmen şartları zorlayıp eve yolayım seni dedim. Evde annem var senin kullanmadığın araca binmem diyor. Ve ben de sıkmıyorum kamu kurumu olmasına rağmen istediği gibi hareket edebilir. Oyum oynasın tablet baksın başka odaları gezsin birşeyler yesin.

Abimle ben 8 9 yaşlarındayken annemin tuhafiyesi vardı. Tek başınayı o da. Okuldan çıkınca rahatça gelelim diye okulun karşısından bir dükkan tutmuştu.
Bize küçük bir alan hazırlamıştı orda kitaplarımız, oyuncaklarımız, boyamalarımız her şey vardı. Annemle çok keyifli vakit geçirerek orda kalırdık okul sonrası.

Mutlulukla özlemle hatırladığım anılarım her zaman.

Gördüğüm bir kasap var karı koca çalışıyor orda büyüttü yer yapmış arkada kreşe de verdi küçüğü çocuklar uyumlu görünüyordu

Insalah onlarda öyle hatirlar

Bence iki kucuk cocuk ufacik is yerinde olmaz.Tek basiniza musteriyle mi ilgileneceksiniz,cocuklarla.Cocuklar icin hic emniyetli bir ortam degil.Musteriler de hoslanmaz,aglar,karni acikir,kavga ederler.Cocuklara uygun degil butun gun yabancilar arasinda,hijyenik de degil.

ben muhasebeciyim başka bir şirkette oğum 1e giderken başladım işe
saat 3 gibi yanıma geliyor ona bir koltuk ayarladım geldimi hemen uzanıyor oraya
yazları da 3 ay yanımda sabahtan akşama kadar mecburum bırakacak kimsem yok
ama oda bende alıştık bu sene 3.gidecek aynı düzene devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…