- Konu Sahibi scrolllock
-
(bknz:http://sozluk.bilgiportal.com/nedir/sürpriz )Surpriz derken
tam 21 ay olacak araları eğer doğum tam tarihinde gerçekleşirse.ikiz gibi büyüyecekler.siz doğum yapana kadar büyükle araların da 2 yaşını geçmiş olucak buda normal genelde öyledir ik yaş aralığı
allah sabır vericek siz fedakarlık derken büyüyecekler.allah sağlıklı bebekler etsin önce önemli olan bu
ben yazımda şikayete benzer bi cümle göremiyorum.Valla bir tane bebeği idare edemeğinizden bahsediyordunuz
nasıl yaaprsınız ne edersiniz bilmiyorumda
doğmasını bekleyin bari şikayet için
yok canım bütün konularının eşlıgınde cevap yazdımben yazımda şikayete benzer bi cümle göremiyorum.
tersten okuyor olabilir misiniz?
Yaaa ikiz çook kolay :) bi ikiz annesi olarak ilk yıl cinnet geçirmediğim, boşanmadığım için kendimi kutluyorum. Evet zor olacak ama en azından büyük bebeğin derdini az da olsa anlatmaya başlıcak. Bişeyleri getir götür yapması bile çok işine yarayacak. Sadece onun kardeşine olan yaklaşımına siz yön vereceksiniz.tam 21 ay olacak araları eğer doğum tam tarihinde gerçekleşirse.
İkiz daha kolay gibi geliyor bazen.
Yani biri anne çişim geldi diye yırtınırken diğerini emzirmeye çalıştığım bir sahneyi gözümün önüne getiremiyorum korkudan mesela..
ya da ben de emicem deyip diğer göğüsüme yapışan bi bebek daha
tam 21 ay olacak araları eğer doğum tam tarihinde gerçekleşirse.
Yani biri anne çişim geldi diye yırtınırken diğerini emzirmeye çalıştığım bir sahneyi gözümün önüne getiremiyorum korkudan mesela..
Hıcde oyle degıl 21 yasındakı cocugun laftan anlaybılır ne zaman memden bıraktırdınız bılmıyorum o korku bensede vardı cok duskundu oglun emmeye ama hıc bende emıcem demedı ama sızı cok ıyu anlıyorum cunku aynı seylerı yasamıstın pskolojk destek almıstım o donem.tam 21 ay olacak araları eğer doğum tam tarihinde gerçekleşirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?