- Konu Sahibi scrolllock
-
Eşim ilk bebeğimde hiç yardımcı olmamıştı, bu durum bizde baya sıkıntılara yol açmıştı (iş mesaisi sabah 9 akşam 9)Dediğiniz gibi sabır edeceksiniz..
Eşinizde size yardımcı oluyorsa birlikte üstesinden gelirsiniz inşallah..
Evet, doğuma kadarda çalışmayı planlıyorum eğer bi sorun çıkmazsa.Çalışıyor musunuz? Eşiniz de destek olur size geceleri falan.
Yani düzeldi galiba biir, gebeliğimi öğrendiğimizden beri müthiş değişti, herşeyime yardımcı oluyor çok şaşkınım.Dün çay tepsisini taşıtmadı bana ağır kaldırma diyearkadaşım senin eşinle sıkıntıların vardı değilmi yanlış hatırlamıyorsam düzeldimi?
Evet, doğuma kadarda çalışmayı planlıyorum eğer bi sorun çıkmazsa.
yav hee he.Sikayet edecegine onlemini alsaydin.
Eşim ilk bebeğimde hiç yardımcı olmamıştı, bu durum bizde baya sıkıntılara yol açmıştı (iş mesaisi sabah 9 akşam 9)
Şimdi gebeliğimi öğrendiğimizden beri sihirli değnek değmiş gibi bi değişime girdi, hem çocukla hem ev işleriyle oldukça özveriyle yardımcı oluyor.çalışıyorum, bununda etkisi olabilir elbet.Umarım doğduğunda da desteğini çekmez üzerimden, eminim çok rahatlatır.
Eşim ilk bebeğimde hiç yardımcı olmamıştı, bu durum bizde baya sıkıntılara yol açmıştı (iş mesaisi sabah 9 akşam 9)
Şimdi gebeliğimi öğrendiğimizden beri sihirli değnek değmiş gibi bi değişime girdi, hem çocukla hem ev işleriyle oldukça özveriyle yardımcı oluyor.çalışıyorum, bununda etkisi olabilir elbet.Umarım doğduğunda da desteğini çekmez üzerimden, eminim çok rahatlatır.
ay allah razı olsun, düşündüğüm tüm sıkıntıları sıralamışsın arkadaşım.öncelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ilk yıl zor oluyor büyüğü tuvaletini öğrenme 2 yaş sendromu küçüıün sürekli emme ihtiyacı kusması ağlaması derken ilk yıl zorlanıyorsun küçük yürümeye başlasın beraber oynamaya dalıyor bazen bazen kavga ediyorlar.Büyüğü zorlanırsan 3 yaşa gelince kreşe verirsin. zaten ilk yıldan sonra zaman la rahatlarsın beraber oynamaya başlıyorlar birde sen işini yapabiliyorsun ve çok güzel bir duygu tam anlamıyla aile oluyorsun hem ikinci birinciler kadar sıkıntılı olmuyor benim hala birinci mızmızlanır araları 2 yaş Allah kolaylığını verir cnm hem zaten uykusuz gecelere alışıksın bundada biraz sıkıntı çeker bir büyütmüş olursun.
tam 21 ay olacak araları eğer doğum tam tarihinde gerçekleşirse.
İkiz daha kolay gibi geliyor bazen.
Yani biri anne çişim geldi diye yırtınırken diğerini emzirmeye çalıştığım bir sahneyi gözümün önüne getiremiyorum korkudan mesela..
ya da ben de emicem deyip diğer göğüsüme yapışan bi bebek daha
İşin latifesi canım, ikiz annelerine duyduğum hayranlığı anlatamam zaten.Yaaa ikiz çook kolay :) bi ikiz annesi olarak ilk yıl cinnet geçirmediğim, boşanmadığım için kendimi kutluyorum. Evet zor olacak ama en azından büyük bebeğin derdini az da olsa anlatmaya başlıcak. Bişeyleri getir götür yapması bile çok işine yarayacak. Sadece onun kardeşine olan yaklaşımına siz yön vereceksiniz.
bu kadar telaşlı olucaktınız zorlanacaktınız madem neden önlemini almadınız?
keşke daha önce bunu düşünseydiniz?
artık hamilesinin bunun üstesinden gelmenin çaresine bakıcaksınız yapıcak bir şey yok
Sizi paraylamı gönderiyorlar burayabu tür konuların aralarına girip duruyorsunuz.
Sizi paraylamı gönderiyorlar burayabu tür konuların aralarına girip duruyorsunuz.
VAYYY maşallah diyilim o zamansa çok sevindim :)Yani düzeldi galiba biir, gebeliğimi öğrendiğimizden beri müthiş değişti, herşeyime yardımcı oluyor çok şaşkınım.Dün çay tepsisini taşıtmadı bana ağır kaldırma diyeo kadar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?