• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarınız evlenirken destek olur musunuz?

su an hıc cocugum yok ama ılerde Allah nasıp kısmet ederde o gunlerı gorursem tabııkı esımde bende elımızden gelenın fazlasıyla yapmaya calısırız.. :delphin: her ne olursa olsun ınsan cocukları arasında nasıl ayrım yapar yapmayı dusunebılır kı.. :olmaz: 5 parmaktan hangısı kesılse acımaz.. evlatta bole bısey olsa gerek.. Rabbım olmayanlara da versın o duyguları taddırıp gururlanmayı nasıp ettsın.. bızde severek evlendık onemlı olan onların anlasması bırbırlerını sevmelerı. sonucda bızlerle evlenmıyorlar.. :1closedeyes: herkese nasıp olur ınsallah evlatlarının murvetını gormek.. opuyorumnanaktan

diğer aile her konuda bizim seviyemizdeyse her konuda cocugumuzu mutlu edecegıne ınanıyorsak tabı kı destek oluruz neden olmasın

Basta soyleyim kiz erkek ayirimi asla yapmam evlat evlattir yahu ikiside benim canimdir ha kiza yapilani damat elin oglu yiyecek mantigiyla dusunup yapmayanlar var ona kalirsa gelin de el ogluna yaptigini da elin kizi yiyecek o halde, karsiyim ben bunlara...
Elimden geldiginde yardimci olacagim insallah hayatlarinin her devresinde evlendik sonrada...
Cocuklarima yapmadigimi kime yapacagim yedirecegim..
Ha tabii ki bana guvenip de paralarini har vurup harman savurmalarini da istemem dengeyi kurariz ins...

Zamanında köstekle yakından tanışmış biri olarak,tabi ki destek olurum.
Sonuna kadar.
Onun seçimi kendinedir benim düşüncemi hiç etkilemez.
Para evlat için kazanılıyor neticede.

kesınlıkle evladımı desteklerım ve herseyın en ıyısnı onun ıcın yaparım..

su an hıc cocugum yok ama ılerde Allah nasıp kısmet ederde o gunlerı gorursem tabııkı esımde bende elımızden gelenın fazlasıyla yapmaya calısırız.. :delphin: her ne olursa olsun ınsan cocukları arasında nasıl ayrım yapar yapmayı dusunebılır kı.. :olmaz: 5 parmaktan hangısı kesılse acımaz.. evlatta bole bısey olsa gerek.. Rabbım olmayanlara da versın o duyguları taddırıp gururlanmayı nasıp ettsın.. bızde severek evlendık onemlı olan onların anlasması bırbırlerını sevmelerı. sonucda bızlerle evlenmıyorlar.. :1closedeyes: herkese nasıp olur ınsallah evlatlarının murvetını gormek.. opuyorumnanaktan

diğer aile her konuda bizim seviyemizdeyse her konuda cocugumuzu mutlu edecegıne ınanıyorsak tabı kı destek oluruz neden olmasın

gönül ister ki uyum olsun her konuda. ama aynı seviyede aile bulmak çok zor bence. bulamazsa yardım etmem, mi demek istediniz?

Basta soyleyim kiz erkek ayirimi asla yapmam evlat evlattir yahu ikiside benim canimdir ha kiza yapilani damat elin oglu yiyecek mantigiyla dusunup yapmayanlar var ona kalirsa gelin de el ogluna yaptigini da elin kizi yiyecek o halde, karsiyim ben bunlara...
Elimden geldiginde yardimci olacagim insallah hayatlarinin her devresinde evlendik sonrada...
Cocuklarima yapmadigimi kime yapacagim yedirecegim..
Ha tabii ki bana guvenip de paralarini har vurup harman savurmalarini da istemem dengeyi kurariz ins...

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
a.s.

en büyük isteğim (şuanda çocuğum yok) çocuklarımın eğitimi için elimden geleni yapacağım. enbüyük miras onlara benden eğitimleri ve meslekleri olsun. imkanlarım el verdiği sürece tabikii destek olacağım.

Allah nasip kısmet ederse ilerde cocuklarım olursa elbette esimde bende her destegi vermeye caba göstercez, onların egitimi icin herseyimizi feda ederiz, nasip olursa da dügünlerini görürsek elbette her zaman yanlarında olcaz insallah :Saruboceq:

Olurum tabı olmammı.Insallah ılerde cocugum olursa yapmak ıstedıgım cok sey var.Maddi manevi onun-onların yanında olacagım. Onlar canımızın parcası...

rabbim ogünleri görmeyi nasip ederse elimden gelen herşeyi yaparım ve asla başlarına kakmıycam (ahdım var):enbuyukkk:

Kızım nişanlı ve çeyiz hazırlıyorum hiç mübağlasız herşeyin en iyisini,en güzelini veen pahalısını almaya çalışıyorum eşimin de hali kalmadı peşimde dolanıp durmaktan bebekliğinden itibaren her konuda böyleydi...tabiiki oğluma sıra geldiğinde de böyle olacak erkek kız ayırmak değil ama gelinimin kimsenin gelininden aşağı kalmaması için takısıydı düğünüydü daha fazla para harcanabileceğini biliyorum ve sanıyorum kızımda bunun farkındadır çünkü şu anda onunda nişanlısı onun hiç bişeyde aklı kalmaması için herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyor....Ben anneliğimi eşim babalığını en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ama çocuklarda bizi utandırmadılar çok şükür....

Back
X