inşaallah hayırlısıyla bizim de bebeğimiz olur Muhammed koyacağım diye mi adak adayacağızÇok d
Çok dert etmeyin sttess sürekli beklenti hamile kalmayı zorlaştırır..şu anlamda adak dedim birazda araştırırsanız muhammed ismi konulsun diye yaradanın bu duaya icabet ettiği söleniyor.Aslında şöyle namaz kılıp duasını etmek gerek ..İlışkiyr başlarkende besmele çekmeyi siz ve eşiniz unutmayın (içinizden tabiki) gerisi hayırlısı artık
İki isimde koymak istemiyoruz ne biletim hep sinir olmuşumdur neden iki isim koyulur kiMelike İnci koyun biri senin istediğin biri eşinin olsun
Canım bizde cocuk istiyoruz esimle ama 6 ay oldu yok. Bizde esimle hep soylerz oglumuz olursa adini muhammed koyacaz diyoruz. Sunu merak ettim adak adayinca rabbim nasip edermi gercekten? Cunku benim esimde adak adadi olursa diyeBebek istiyosanız aslında adak adayabilirsiniz yaradan Muhammed ismi hürmetine sizede nasip olur işaallah
canım o Allah ın bileceği iş sen yine adağını ada duanı et gerisini rabbime bırakCanım bizde cocuk istiyoruz esimle ama 6 ay oldu yok. Bizde esimle hep soylerz oglumuz olursa adini muhammed koyacaz diyoruz. Sunu merak ettim adak adayinca rabbim nasip edermi gercekten? Cunku benim esimde adak adadi olursa diye
Aynen haklisin cnmcanım o Allah ın bileceği iş sen yine adağını ada duanı et gerisini rabbime bırak
Neden olmasin canim Allah benden istenmesini isterim diyor ayakkabinin bagini bile benden iste diyor o yüzden icinize şüphe düşmesin inanin ve dualariniza devam edin..Hayırlı zamanda evlat nasip etsin rabbimCanım bizde cocuk istiyoruz esimle ama 6 ay oldu yok. Bizde esimle hep soylerz oglumuz olursa adini muhammed koyacaz diyoruz. Sunu merak ettim adak adayinca rabbim nasip edermi gercekten? Cunku benim esimde adak adadi olursa diye
Evet namaz kilip dua edip adaginizi yapin Allah dualara icabet eder umutsuzluga düşmeden sabırla beklemek gerek..hayırli bi evladınız olur işaallahinşaallah hayırlısıyla bizim de bebeğimiz olur Muhammed koyacağım diye mi adak adayacağız
Insallah canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhNeden olmasin canim Allah benden istenmesini isterim diyor ayakkabinin bagini bile benden iste diyor o yüzden icinize şüphe düşmesin inanin ve dualariniza devam edin..Hayırlı zamanda evlat nasip etsin rabbim
amin cümlemizin inşaallahEvet namaz kilip dua edip adaginizi yapin Allah dualara icabet eder umutsuzluga düşmeden sabırla beklemek gerek..hayırli bi evladınız olur işaallah
güzel canım derin de çok güzel olur deniz ismindeki çocuklar biraz hırçın oluyor tanıdıklarımdan birinin kızı deniz hırçın biraz çift isim düşünmüyor musunuz yanına onu yumuşatacak bir isim hem çift isim sünnetcanım kısmetse oğlumuz olacak biz deniz adında karar kıldık.modası geçmeyen bir isim ve tuhaf isimlerdn biri değil.kız olursa da derin istiyoruz. uyumlu olsun diye derin -deniz gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?