Doğuma Hazırlık Çocuklarınıza Ne İsim Koydunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim erkek Salih Ege düşündük.Salih benden ege eşimden.Salih insan olup dini büsbütün yaşayabilen salih emelleri olsun insallah yawrumun.az kaldı :)
inşaallah canım öyle olur ben de erkek çocuğum olursa ömer furkan istiyorum Hz. ömer gibi adaletli olsun furkan da zaten Kuranı kerimin diğer ismi

nacizhane bir öneri ömer faruk daha güzel uyuyor düşünürseniz
Evet faruk zaten Hz.ömerin diğer ismi sanırım Peygamber efendimiz vermiş ona o ismi tam orasını bilmiyorum da Ömer faruk çok çevrede Kuranın diğer adı Furkan olduğu için de istiyorum aslında

Evet faruk zaten Hz.ömerin diğer ismi sanırım Peygamber efendimiz vermiş ona o ismi tam orasını bilmiyorum da Ömer faruk çok çevrede Kuranın diğer adı Furkan olduğu için de istiyorum aslında
adıyla yaşasın inş

pardon canım ya hamile sandım seni ama üzülme bizimde umudumuzu kestiğimiz anda geldi.Rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inş
inşaallah canım bakalım bekliyorum ALLAH hayırlısıyla nasip etsin diye ben öyle hamiş annelerin heyecanına bakıyorum hazırlıklarına

göbek adı ne canım?
eşimin babasının adı hüseyin rahmetli olmuş yıllar önce onun adını vericez kısmetse.ama bizde göbek adı bir daha kullanılmaz.sadece kulağına okunur o kadar.kimlikte de yer almaz.yani çocuğun adı deniz olacak.göbek adı dini bir isim olmak zorunda ahirette o adıyla çağırılırmış derler.

Evet ben de dini bir isim ondan tercih ediyorum ahirette bizden hesap sormasınlar

Selamlar
Benim kizimin ismine hala tam karar veremedik...
aaynaa insallah yakın zamanda guzel haberlerini aliriz canim..

canım benim biri kız biri oğlan ikizlerim var. isimleri Eren ve Yaren. bir tane daha oğlum var. onun adıda Emir mete.

Allah analı babalı buyutsun canım hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inş darısı hayirlisiyla bana da bana da

Bir prensese Hamileyim ve kizim adi Eylul Nevin olucak.
Eylulu ben istedim
Nevin de Kayinvalidemin ismi :)

Benim bir oğlum var. Adı arda. Sizinkieri de allah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…