göbek adı ne canım?bizim ki erkek olacak belki oradan kurtarırız :)))çift isim pek istemiyoruz.zaten göbek adı da olacak.
inşaallah canım öyle olur ben de erkek çocuğum olursa ömer furkan istiyorum Hz. ömer gibi adaletli olsun furkan da zaten Kuranı kerimin diğer ismiBenim erkek Salih Ege düşündük.Salih benden ege eşimden.Salih insan olup dini büsbütün yaşayabilen salih emelleri olsun insallah yawrumun.az kaldı :)
nacizhane bir öneri ömer faruk daha güzel uyuyor düşünürsenizinşaallah canım öyle olur ben de erkek çocuğum olursa ömer furkan istiyorum Hz. ömer gibi adaletli olsun furkan da zaten Kuranı kerimin diğer ismi
Evet faruk zaten Hz.ömerin diğer ismi sanırım Peygamber efendimiz vermiş ona o ismi tam orasını bilmiyorum da Ömer faruk çok çevrede Kuranın diğer adı Furkan olduğu için de istiyorum aslındanacizhane bir öneri ömer faruk daha güzel uyuyor düşünürseniz
adıyla yaşasın inşEvet faruk zaten Hz.ömerin diğer ismi sanırım Peygamber efendimiz vermiş ona o ismi tam orasını bilmiyorum da Ömer faruk çok çevrede Kuranın diğer adı Furkan olduğu için de istiyorum aslında
ay kuzum ay bir de hamile kalsam ahhhadıyla yaşasın inş
pardon canım ya hamile sandım seni ama üzülme bizimde umudumuzu kestiğimiz anda geldi.Rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşay kuzum ay bir de hamile kalsam ahhh
inşaallah canım bakalım bekliyorum ALLAH hayırlısıyla nasip etsin diye ben öyle hamiş annelerin heyecanına bakıyorum hazırlıklarınapardon canım ya hamile sandım seni ama üzülme bizimde umudumuzu kestiğimiz anda geldi.Rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inş
eşimin babasının adı hüseyin rahmetli olmuş yıllar önce onun adını vericez kısmetse.ama bizde göbek adı bir daha kullanılmaz.sadece kulağına okunur o kadar.kimlikte de yer almaz.yani çocuğun adı deniz olacak.göbek adı dini bir isim olmak zorunda ahirette o adıyla çağırılırmış derler.göbek adı ne canım?
Evet ben de dini bir isim ondan tercih ediyorum ahirette bizden hesap sormasınlareşimin babasının adı hüseyin rahmetli olmuş yıllar önce onun adını vericez kısmetse.ama bizde göbek adı bir daha kullanılmaz.sadece kulağına okunur o kadar.kimlikte de yer almaz.yani çocuğun adı deniz olacak.göbek adı dini bir isim olmak zorunda ahirette o adıyla çağırılırmış derler.
çok teşekkür ederim canım aklında hiç isim yok mu beraber düşünelim istersenSelamlar
Benim kizimin ismine hala tam karar veremedik...
aaynaa insallah yakın zamanda guzel haberlerini aliriz canim..
ikisi de güzelBir prensese Hamileyim ve kizim adi Eylul Nevin olucak.
Eylulu ben istedim
Nevin de Kayinvalidemin ismi :)
Güzel canım hayırlı sağlıklı evlat olur inşaallah ALLAH analı babalı büyütsün aminmustafa eray da karar kıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?