aaynaa başlngc 116 gnc 75 hedef 70 Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 30.203 26.913 798 1 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aaynaa #81 ZelGN .!.: Ayy bak ne sevindim buna :) İnşallah benim kızcağızım da sağlıklı sıhhatli akıllı uslu bi kız olur :) Genişletmek için tıkla... ay hem de ne uslu sadece park konusunda annesine hayır gideceğiz diyor ama bir anneci bir annesinin sözünü dinliyor maşallah inan hepimiz şaşırıyoruz
ZelGN .!.: Ayy bak ne sevindim buna :) İnşallah benim kızcağızım da sağlıklı sıhhatli akıllı uslu bi kız olur :) Genişletmek için tıkla... ay hem de ne uslu sadece park konusunda annesine hayır gideceğiz diyor ama bir anneci bir annesinin sözünü dinliyor maşallah inan hepimiz şaşırıyoruz
ZelGN { HOŞGELDİN CENNET KOKULUM } Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 3.505 2.032 63 30 1 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aaynaa #82 aaynaa .!.: ay hem de ne uslu sadece park konusunda annesine hayır gideceğiz diyor ama bir anneci bir annesinin sözünü dinliyor maşallah inan hepimiz şaşırıyoruz Genişletmek için tıkla... Ne güzel canım Allah hepimize öyle evlatlar nasip etsin cnm benm
aaynaa .!.: ay hem de ne uslu sadece park konusunda annesine hayır gideceğiz diyor ama bir anneci bir annesinin sözünü dinliyor maşallah inan hepimiz şaşırıyoruz Genişletmek için tıkla... Ne güzel canım Allah hepimize öyle evlatlar nasip etsin cnm benm
aaynaa başlngc 116 gnc 75 hedef 70 Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 30.203 26.913 798 1 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aaynaa #83 ZelGN .!.: Ne güzel canım Allah hepimize öyle evlatlar nasip etsin cnm benm Genişletmek için tıkla... amin hayırlarla inşallah kuzum
ZelGN .!.: Ne güzel canım Allah hepimize öyle evlatlar nasip etsin cnm benm Genişletmek için tıkla... amin hayırlarla inşallah kuzum