Doğuma Hazırlık Çocuklarınıza Ne İsim Koydunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bakalım mayıs ayında ben de hamiş kalacak mıyım?

Tüm anneler anneler gününüz kutlu olsun

Hamiş olursak bakalım bizler ne isimler koyacağız

Mayıs'ta meleğimi kucağıma aldım ve adını Elif Hira koydum.. Rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin. Benim evladımada sağlık sıhhat nasip etsin, inş. Kızımı hemen hergün sevdiğimde duamdır, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Selam ve dua ile ..

dua et canım ben de kızım olursa Elif Hüma koymak istiyorum bakalım perşembe günü test yaptıracağım

dua et canım ben de kızım olursa Elif Hüma koymak istiyorum bakalım perşembe günü test yaptıracağım

Rabbim gönlüne göre versin. en hayırlı, sen kısa zamanda iki cihanda yüzünü güldürecek hayırlı evlatlar nasip eder, inş.

Kizimin adi ayşe şura oglumada muhammed uhud kararlistirdik esimle :) rabbim sizede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins

Kizimin adi ayşe şura oglumada muhammed uhud kararlistirdik esimle :) rabbim sizede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins
çok güzel isimleri HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR OLURLAR İNŞAALLAH ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DARISI OLMAYANLARA BANA DA

konuyu açalı 2 sene olacak rüyamda bebeğimin ismini de söylediler bana bakalım gelecek mi İbrahim oğlum

konuyu açalı 2 sene olacak rüyamda bebeğimin ismini de söylediler bana bakalım gelecek mi İbrahim oğlum
Merhabalar..
Sizi hatirladim..
Hamile misiniz? Hayirli olsun cook sevindim.. Gozunuz aydin..
Allah tum olmayanlara tum isteyenlere nasip etsin..

Merhabalar..
Sizi hatirladim..
Hamile misiniz? Hayirli olsun cook sevindim.. Gozunuz aydin..
Allah tum olmayanlara tum isteyenlere nasip etsin..
yok hayır bu ay çok umutluyum ondan yaptım hamilelik takvimini canım paartesi kan tahlili yaptıracağım dua edin lütfen

Oğlum olursa NEZİR
Kızım olursa ZÜMRA koymak istiyodum hamd olsun ZÜMRAm geliyormuş :)

eşimin halasının kızı da kızına zümra ismini verdi maşallah bir akıllı bir tatlı bir güzel senin kızın da öyle olur inşallah hayırlı sağlıklı olsun en başta da tabii inşallah amin

Ayy bak ne sevindim buna :) İnşallah benim kızcağızım da sağlıklı sıhhatli akıllı uslu bi kız olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…