dua et canım ben de kızım olursa Elif Hüma koymak istiyorum bakalım perşembe günü test yaptıracağımMayıs'ta meleğimi kucağıma aldım ve adını Elif Hira koydum.. Rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin. Benim evladımada sağlık sıhhat nasip etsin, inş. Kızımı hemen hergün sevdiğimde duamdır, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Selam ve dua ile ..
dua et canım ben de kızım olursa Elif Hüma koymak istiyorum bakalım perşembe günü test yaptıracağım
cümlemize canım ALLAH RAZI OLSUNRabbim gönlüne göre versin. en hayırlı, sen kısa zamanda iki cihanda yüzünü güldürecek hayırlı evlatlar nasip eder, inş.
çok güzel isimleri HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR OLURLAR İNŞAALLAH ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DARISI OLMAYANLARA BANA DAKizimin adi ayşe şura oglumada muhammed uhud kararlistirdik esimle :) rabbim sizede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins
Merhabalar..konuyu açalı 2 sene olacak rüyamda bebeğimin ismini de söylediler bana bakalım gelecek mi İbrahim oğlum
yok hayır bu ay çok umutluyum ondan yaptım hamilelik takvimini canım paartesi kan tahlili yaptıracağım dua edin lütfenMerhabalar..
Sizi hatirladim..
Hamile misiniz? Hayirli olsun cook sevindim.. Gozunuz aydin..
Allah tum olmayanlara tum isteyenlere nasip etsin..
Ayy.. Hadi insaAllah hayirli haberler verirsiniz. Dualarimiz siznle insaAllah..yok hayır bu ay çok umutluyum ondan yaptım hamilelik takvimini canım paartesi kan tahlili yaptıracağım dua edin lütfen
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ...bu sefer inşallah hayırlısıyla seviniriz pazartesineAyy.. Hadi insaAllah hayirli haberler verirsiniz. Dualarimiz siznle insaAllah..
InsaAllahALLAH RAZI OLSUN CANIM ...bu sefer inşallah hayırlısıyla seviniriz pazartesine
InsaAllah
Ayy bak ne sevindim buna :) İnşallah benim kızcağızım da sağlıklı sıhhatli akıllı uslu bi kız olur :)eşimin halasının kızı da kızına zümra ismini verdi maşallah bir akıllı bir tatlı bir güzel senin kızın da öyle olur inşallah hayırlı sağlıklı olsun en başta da tabii inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?