cocuklariniza ne kadar sabredebiliyorsunuz

sevda cicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
484
0
96
Diğer
arkadaslar benim pespese iki cocugum var ve zaman zaman ozelliklede ozel zamanlarimin yaklastigi vakitlerde sabredemiyorum :1no2:ve malesef dovdugumde oluyor.ama ev isi de bana ait . ben yetisemiyorum :bbo:benim durumumda olan annelerden yardim bekliyorum

sevda çiçeği eminim yaptıklarından pişmanlık duyup yardım istiyosun.çünki çocuklarını 9 ay karnında taşımış olman onları incitme hakkını sana vermiyo bunu bil.öncelikle hiç birşeyin ardına sığınma (regl dönemi gibi)yoksa öfkelenmek için bahane çok çünki...sen öfkelenebilirsin bu çok normal yaşadığımız diğer duygular gibi ama bu duygunun sonucunda başkaları ve sen incinip üzülüyosan öfke kontrolünü öğrenmen gerekiyo bazı teknikler var bunları araştırıp uygulamanı öneririm bide şu verdiğim linki okursan beni daha iyi anlıyacağını düşünüyorum.herşey çocuklarımız içinhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=39119sevgilerimle

bende senin gibiyim 3 çocuğum var çok sabırlı olduğum söylenir ama inan bende bi yerden sonra dayanamıyorumçocuk büyütmek yürek ister bunu bilirim ben

kafamçokkarıştıseni cok iyi anlıyorum benimde peşpeşe 2cocugum oldu herşey bana ait birde tatil bölgesinde yaşadığım için yatılı misafirlerim oluyor bu sefer ne sabır kalıyor nede tahammül dua ediyorum seninkiler kaç yasındalar acaba benimkiler biri3 biri 7aylık tam bana ihtiyaç duydukları zamanlar eşimle başbaşa kalmayı ,sohbet etmeyi özledim bende bazen sabrım kalmayınca vuruyorum sonrada ağlayıp pişman oluyorum annelik hiç kolay değilmiş

Allah yardimcin olsun.Biraz rahat bi insan olmak lazim heralde ama bende malesef olamiyorum:1no2:

Back
X