Çocuklarınızın yanında kıyafetinize dikkat eder misiniz?

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
cocuklarim artik herseyi anliyor evde rahat giyinemiyorum...siz ne yapiyorsunuz...37:

Son düzenleyen: Moderatör:
evde cocuklarin edebi ögrenmeleri lazimmis...bu konudaki dusunceleriniz neler...

valla benim çocuk yok ama eşorfmanla duruyom 2,5 yıllık evliyim hiç özenmiyorum acaba ne zaman başlıcam kendime bakmaya

eşofman takımlarım vardır hep onlrla dolanırım çocuklarım olsa yine aynı şekilde dolanırım

yaa arkadaslar mesela gulben ergen 3 cocuk annesi hala mini etek giyiyor bu cocuklar icin olumsuzmu sizce yani merak ediyorum edebin siniri nedir sizce bu degiskenmidir...ben cocugumun yaninda o sekil duramam mesela...biliyorum kiyaslamam sacma oldu....

bence cocugun yanında acık gıyınen aıleler de herseyıyle uygundur cocuk ılgınc karsılamaz dıe dusunuyorum. zaten etrafı acıklarla doludur. bence sınır olması lazım. mesela ben bayanım babam ole cok degısık gıyınse rahatsız olurum..ama tabıkı yasantıya gıoredır ya

ne yani gülben ergen mini giydi diye çocukları edepsiz mi olcak çok saçma bi mantık kusura bakamada

ama sen zaten tasvip etmiyosan giymezsin meselede kalmaz diye düşünüyorum

yasantıya gore degısıyor .gulben ergenın cocugu uzun eteklı gorse sasırır annesını :)

çocukların yanında 3 yaşından itibaren giyinmemek gerekiyormuş.ama benim oğlum, ben giyinirken pat diye geliyor...

ne yani gülben ergen mini giydi diye çocukları edepsiz mi olcak çok saçma bi mantık kusura bakamada

ama sen zaten tasvip etmiyosan giymezsin meselede kalmaz diye düşünüyorum
Yaa arkadasim haklisinda bende bunu soruyorum zaten cocugun seni taytsiz tisortsuz gormemeliymis anladinmi dini acidan bunun icin sordum...tabiiki hepimizin hatalari var amaaaaaan umurumda degil yeter valla bananeyse....

bencede SINIR olmasi lazim...

yani yazın oğlum küçük ama büyüdüğünde de mini etek,şort,askılı giyerim.dışarda da giyerim no problem

ya dışarda doğru düzgün giyiniyoruz zaten, e çocuğumuzada nikah düşmeyeceğine göre evde kolsuz falan giyinebiliriz, ben giyiniyorum yani. dışarıya çıkarkende beni düzgün giyinmiş görünce oda öyle olur. valla çok garip geldi bana konu kusura bakma ne olur.

mankenlerin sanatçıların bir sürü çıplak pozlu fotoğrafları var ebru şallı gülben ergen daha bir sürü anne var yani şimdi gülben ergen çocuğunun yanında mini etek giymese ne yazarki allah aşkına çocuğun yanında tabi anadan doğma gezilmez ama mini etek şort askılı giymekte ne sakınca varki anlamadım çocuğum taciz mi edicek beni

arkadaş bir konu açmış.bence kendince haklı.Zaten o da dini açıdan demiş.Taciz eder falan dememiş.Nasıl kendi görüşlerimize saygı duyulmasını istiyorsak arkadaşın görüşüne de saygı duymamız lazım...

dikkat edersen bende anadan doğma gezmiyoruz zaten sorun olmaz yazdım evladımın yanında mini etek giymiycemde nerde giyicemki onu demek istedim

şimdide ,çocuğum oluncada istediğim gibi giyinirim .evladım o benim çok saçma geldi bana bu durum ..çıplak dolaşacak halim yok heralde önünde ama etekle ,askılıyla ne alaka ?

dikkat edersen bende anadan doğma gezmiyoruz zaten sorun olmaz yazdım evladımın yanında mini etek giymiycemde nerde giyicemki onu demek istedim

ben de giyerim şort.konu o deği.hem ben size bir şey demedim ki..senden önceki yorumlar da saçma bir konu falan denilmiş.Herkes görüşünü söyleyebilir.fakat tutum yanlış..

ben kışın eşofman giyerim yazında şort askılı tshirt mini elbise yada etek giyerim şuan çocuğum yok ama çocuğum olsada onun yanında rahat giyinirim şort kısa elbise falan giymekte sakınca görmüyorum ama tabi olayı abartmamak lazım çocuğun yanında aşırı dekolte elbiseler yada fantazi geceliklerlede dolaşmaz heralde kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…