evde cocuklarin edebi ögrenmeleri lazimmis...bu konudaki dusunceleriniz neler...
yaa arkadaslar mesela gulben ergen 3 cocuk annesi hala mini etek giyiyor bu cocuklar icin olumsuzmu sizce yani merak ediyorum edebin siniri nedir sizce bu degiskenmidir...ben cocugumun yaninda o sekil duramam mesela...biliyorum kiyaslamam sacma oldu....
Yaa arkadasim haklisinda bende bunu soruyorum zaten cocugun seni taytsiz tisortsuz gormemeliymis anladinmi dini acidan bunun icin sordum...tabiiki hepimizin hatalari var amaaaaaan umurumda degil yeter valla bananeyse....ne yani gülben ergen mini giydi diye çocukları edepsiz mi olcak çok saçma bi mantık kusura bakamada
ama sen zaten tasvip etmiyosan giymezsin meselede kalmaz diye düşünüyorum
bencede SINIR olmasi lazim...bence cocugun yanında acık gıyınen aıleler de herseyıyle uygundur cocuk ılgınc karsılamaz dıe dusunuyorum. zaten etrafı acıklarla doludur. bence sınır olması lazım. mesela ben bayanım babam ole cok degısık gıyınse rahatsız olurum..ama tabıkı yasantıya gıoredır ya
arkadaş bir konu açmış.bence kendince haklı.Zaten o da dini açıdan demiş.Taciz eder falan dememiş.Nasıl kendi görüşlerimize saygı duyulmasını istiyorsak arkadaşın görüşüne de saygı duymamız lazım...
dikkat edersen bende anadan doğma gezmiyoruz zaten sorun olmaz yazdım evladımın yanında mini etek giymiycemde nerde giyicemki onu demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?