ben kışın eşofman giyerim yazında şort askılı tshirt mini elbise yada etek giyerim şuan çocuğum yok ama çocuğum olsada onun yanında rahat giyinirim şort kısa elbise falan giymekte sakınca görmüyorum ama tabi olayı abartmamak lazım çocuğun yanında aşırı dekolte elbiseler yada fantazi geceliklerlede dolaşmaz heralde kimse
evet canim bende bunu anlatmak istedim...benim cocugum 9 biride 6 yasinda ikiside erkek cocugu...oglum beni evde basim acik gorse iste pantolonlu falan gorse ev yani sonucta giyebilirim...diyorki oglum annecigim senin su namaz kilanki halin varya onu cok seviyorum her tarafin kapali hep öyle ol diyor...atletli olsam annecigim git ustune birsey giy der...ama dekolte oluyorsa anlatabildimmi....evet aynen canım.Ben de şort, askılı giyerim.ama beni gecelikle görse utanıyor gülüyor falan.daha 3,5 yaşında.ama farkı görebiliyor.Tam cinsel kimliğini kazandığı dönem...
o ciplak pozlar sizce o cocuklarin dunyasinda neler goturuyor bunu dusundunuzmu???belki onlarda pisman bu fotograflari cekindikleri icin...tacizmi ne alaka bu konular cok genis keske bilir kisiler olsada aciklasalar...burada intihar eden cocuklar hanimefendi....turk ailelerini bilmiyorum ama tacizden intihar eden duyunca cok uzuldum....almanlarda yabancilarda bu konularda hicbir özellik yok anlatabildimmi...hersey normal...cocugunun yaninda herseyi yapiyorlarmis o cocuk ne yapsin...yani buralar dahami zor neki....:26:mankenlerin sanatçıların bir sürü çıplak pozlu fotoğrafları var ebru şallı gülben ergen daha bir sürü anne var yani şimdi gülben ergen çocuğunun yanında mini etek giymese ne yazarki allah aşkına çocuğun yanında tabi anadan doğma gezilmez ama mini etek şort askılı giymekte ne sakınca varki anlamadımçocuğum taciz mi edicek beni
Kızıma, ilahi yargılamanın giyim kuşamımızla değil, bir insana verilecek en ufak bir zarardan, o kişinin ölümüne sebep olmaya dek işlediğimiz kusur ve kabahatlerle gerçekleşeceğini anlatıyorum.
Okullarda Vatandaşlık derslerinde öğretilen, mahkemelerde uygulanan da budur.
evet canim bende bunu anlatmak istedim...benim cocugum 9 biride 6 yasinda ikiside erkek cocugu...oglum beni evde basim acik gorse iste pantolonlu falan gorse ev yani sonucta giyebilirim...diyorki oglum annecigim senin su namaz kilanki halin varya onu cok seviyorum her tarafin kapali hep öyle ol diyor...atletli olsam annecigim git ustune birsey giy der...ama dekolte oluyorsa anlatabildimmi....
evet canim aynen sana katiliyorum.....canlarım benım.... kucuk gıbıler ama herseyı bılıyorlar
benimde o bez parcasi benim herseyim canim...ciplaklik medeniyet olsaydi yani o sözu buraya yazamayacagim edit bana ceza verir zaten buradada ciplakligi savunan olmadigina gore yazabilirim...kimseye hakaret degil yani bu sadece söz benim sözumde degil....ciplaklik medeniyet olsaydi hayvanlar medeniyetin sahi olurdu....herkesın gorusu tabıkı baska oluyor kımısıne gore bez parcası... kımıısıne gore hayatının tamamı herseyı sayılıyor o bez parcası denılen..... ve benım herseyım
Bir bez parçasının benim için önemi yoktur.Çocuğumu da o şekilde yetiştiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?