Henuz 1.sinif ogrencisiyke yaz tatilinde sitemizin bahcesinde arkadaslarla oyun oynuyorduk ve azılı bir sapık tarafindan belkide öldürülmüs olacaktim...38 yaslarinda bi adam yanimiza yanasti ve bana bir adres sordu.tanimadigimi soyleyince evime ekmek goturucem beni firina gotururmusun dedi.ama ben;"annemden izinsiz surdan suraya gitmem,izin al gostereyim"dedim.peki dedi ve apartmanimiza soktu beni.ve goz hizama kadar egilip sen amcalari severmisi beni opermisi demeye basladi.sana para vereyim gel gidelim dedi.annecim beni herzaman tembihlerdi sana para seker vermek isteyenlere sakin inanma kizim kotuluk yaparlar derdi ve oan aklima geldi niyetini anladim.altinda pijaman varmi demeye basladi korkuda titriyordum,hala dun gibi aklimda ne buyuk bir tramva bilseniz.cok konuskan ve zeki bir cocuktum adamin niyetini anlayinca bozuntuya vermedim cunku beni bayiltip kacirabilir diye dusundum kacmayada yerim yok yakalar hic kurtulamam diye basladm rol yapmaya.kolumda sahte bilezikler vardi pazarda cok olurdu ozamanlar.bunlar gercekmi diye sordu.yok dedim bizim altin almaya gucumuz yokki babam polis evde birtek o caliisyo 4 kardesiz bize zor bakiyo dedim.babam polis dgldi buarada:)snr bu pislik gel diye israr etti dedim annemden izin al iste.derken konusa konusa bktrdm bunu ben belkide polis cocugu diye korktu vazgecti.belim agriyo beni ugrastirma dedi bide pislik.apartmanimizin 2.katinda oluyo bu adam indi ben kosa kosa aglaya aglaya eve ciktm.rabbime bin sukur belkide hayati kararmis yada ölmus bi kizcocucgu.olacaktm.ama ben yillarca atlatamadm wc ye bile annemsz gtmyrdm kocakiz;(ayni sapik 1 hafta snr kuzenimi kacrmaya kalkti ve kuzenim kanmis gitmis annesi cigligina bulmus ve korkup kacmis...yani demem o ki evlatlamza erkek olsn kiz olsn mesafeli olmayi ve tedbirli olmalarini ogretmek gerek.Annecimin o sozleri aklima gelmeseydi hersey daha baska olabilirdi...