Ahahaha:) yani çocuklarınızla bir arkadaş gibi gezebiliyor eğlenebiliyor musunuz diye sormaya çalıştım ama haklısınız başlık başka anlam da içeriyorBaşlıkla yazdıkların arasında bi bağ kurarsam yorum yapmaya uğrarım tekrar
7-8 yaşına geldiğinde ancak o zaman uzak yerlere ikiniz gidebilirsiniz. Yine de çok uzak olamaz. Ondan öncesi zor. Bir de gitmeden önce otele çıkış giriş saatleri ve gezilecek yerlerle ilgili detaylı araştırma yapınKüçük bebeğim var. Eşim çok gezmeyi seven biri değil. Biraz büyüyünce en azından yürüyünce onunla bol bol gezmeyi hatta güzel şehirlere turlara gitmeyi istiyorum. Ama sonra düşünüyorum mesela mağazaya girsem elimden kurtulup kaçmak ister ki istediğim gibi gezemem sadece yemek ya da oyun yapabiliriz. Keza tura katılsam yorulsa uyumak istese koca çocuğu tasiyamam. Nasıl oluyor bu işler hanımlar?
Bebeğiniz daha küçük dediğinize göreKüçük bebeğim var. Eşim çok gezmeyi seven biri değil. Biraz büyüyünce en azından yürüyünce onunla bol bol gezmeyi hatta güzel şehirlere turlara gitmeyi istiyorum. Ama sonra düşünüyorum mesela mağazaya girsem elimden kurtulup kaçmak ister ki istediğim gibi gezemem sadece yemek ya da oyun yapabiliriz. Keza tura katılsam yorulsa uyumak istese koca çocuğu tasiyamam. Nasıl oluyor bu işler hanımlar?
Çok mu soyut anlattım ki? Çocuk la gezmek kolay mı? Şimdi yeterince gezemiyorum çocuğumla gezme hayalleri kuruyorum bu hayaller realist miÇocukla ev dışinda da hayata devam etmenin nesi karar verilmesi gereken bir olgu anlayamadım.
Çok şükür gezenler ne demek istediğimi anladı. Teşekkürler7-8 yaşına geldiğinde ancak o zaman uzak yerlere ikiniz gidebilirsiniz. Yine de çok uzak olamaz. Ondan öncesi zor. Bir de gitmeden önce otele çıkış giriş saatleri ve gezilecek yerlerle ilgili detaylı araştırma yapın
Ahahaha:) yani çocuklarınızla bir arkadaş gibi gezebiliyor eğlenebiliyor musunuz diye sormaya çalıştım ama haklısınız başlık başka anlam da içeriyor
Herkesin gerçekleştirdiği ve cok doğal bir olayı "bir gün uzayda yaşam kolonileri kurulacak mi?" ayarinda sormuşsunuz.Beni şaşırtan bu oldu sanırım.Ben kızımla hic tura katılmadim ama kuaforumden ,iki vesait uzakta ki plaja ...alışverişe ....kahvaltıya onunla yalnız çok gittim.Çok mu soyut anlattım ki? Çocuk la gezmek kolay mı? Şimdi yeterince gezemiyorum çocuğumla gezme hayalleri kuruyorum bu hayaller realist mi
Çok mu soyut anlattım ki? Çocuk la gezmek kolay mı? Şimdi yeterince gezemiyorum çocuğumla gezme hayalleri kuruyorum bu hayaller realist mi
bende aynı sizin kafadayım benim eşimde sevmez bilmez gezmeyi bi zman sonra hemen sıkıldığını anlarımKüçük bebeğim var. Eşim çok gezmeyi seven biri değil. Biraz büyüyünce en azından yürüyünce onunla bol bol gezmeyi hatta güzel şehirlere turlara gitmeyi istiyorum. Ama sonra düşünüyorum mesela mağazaya girsem elimden kurtulup kaçmak ister ki istediğim gibi gezemem sadece yemek ya da oyun yapabiliriz. Keza tura katılsam yorulsa uyumak istese koca çocuğu tasiyamam. Nasıl oluyor bu işler hanımlar?
Arkadaşım çocuk 2.5 yaşındayken kalktı Arnavutluga gitti.İkimizin de esi ordaydi.Benim çocuğum da aynı yastaydi ama ben tirstim gitmedim.Ben evde koskos otururken o İtalya'ya geçmiş geziyorduÇocukla gezmek 4 yaşından sonra kolay. O da otelde kalırsın 2-3 saatte dollaşır tekrar otele gidersin. Günübirlik geziler Mümkün değil gibi 9-10 yaşına kadar.
Tabi bu çocuğunuzun huyuna suyuna karakterine göre çok değişir.
12-13 yasina kadar gezersiniz de sonrasinda ben alisverise gitmem, avm ye gitmem havasi basliyor erkek cocuksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?