uzman geldi,
bu erkek cocuklari ne zaman evde yanliz birakabiliyoruz,
5 yasinda benim sipa, benimle pazarlik yapiyor, evde kalacakmis artik buyumus yeterince,
dedim 8 yasinda evde yanliz kalabilirsin, iyi mi
Aynen, ben de bu çoçuktan çocuğa çok değişir diyecektim. Benim yakın yaşlarda iki yeğenim var, biri ile çıkıp 10 km yürüyebilirim, diğerini apartmanın bahçesinden çıkartana kadar bile yürütmek ciddi efor ve sağlam sinir gerektiriyorÇocuk var çocuk var. Biraz da onun karakteriyle alakalı.
Ben ve ablam mesela nefret ederdik annemle Elele yürümekten. Ki hala hiç sevmem annemle bir yere çıkmayı.
Biz önden hızlı hızlı yürürdük konuşa konuşa ablamla,annem geriden yavaş yavaş gelirdi.
Şimdi böyle bir çocuk doğurdun, nereye götüreceksin?
Ya da bazı çocuklar var aşırı yaramaz, koşar zıplar kırar döker... Piyangodan sana böyle bir çocuk çıkmışsa yine gezmek hayal olur. Bazıları da aşırı mızmız,ağlamaya yer arayan ,drama kraliçeleri.. böyle bir çocukla da dolaşmak büyük cesaret ister mesele...
Ama bazı çocuklar var ki bıcır bıcır, söz dinler, kendiliğinden ortama uyum sağlarlar...eğer böyle bir çocuğun olursa tabii ki her yere gidebilirsin.
Bence tamamen sans işi
evi yakmayacaksa iyi:))
Realist realist korkmayın:)Çok mu soyut anlattım ki? Çocuk la gezmek kolay mı? Şimdi yeterince gezemiyorum çocuğumla gezme hayalleri kuruyorum bu hayaller realist mi
iste kac yasinda yakmiyorlar
bana o bilgi lazim.
Benim eşim de sevmez,bahane olarakta işlerini,yorgunluğunu vs gösterir.bende aynı sizin kafadayım benim eşimde sevmez bilmez gezmeyi bi zman sonra hemen sıkıldığını anlarım
Bende şimdiden diyorumki eşime :)
Yavrum bi doğsun kanguruma koyup tüm dünyayı bebeğimle gezicem rahat rahat senide almıcaz yanımıza derim
Konunu görünce çok şaşırdım bi benim kocam degilmiş :) gezmeyi sevmeyen
Ben de bunları söylemeye geldimdi,bir baktım iş başka:))Ben de tam "çocukla arkadaş olunmaz,öğrenciyle arkadaş olunmaz.Bunlar bu son senelerin saçmalığı ve rol karmaşası"diyecekken içeriği okuyunca hayal kırıklığına uğradım.
Çakmakları sakladığın zamaniste kac yasinda yakmiyorlar
bana o bilgi lazim.
Başlıkla konu içeriği uymamış sanki.Küçük bebeğim var. Eşim çok gezmeyi seven biri değil. Biraz büyüyünce en azından yürüyünce onunla bol bol gezmeyi hatta güzel şehirlere turlara gitmeyi istiyorum. Ama sonra düşünüyorum mesela mağazaya girsem elimden kurtulup kaçmak ister ki istediğim gibi gezemem sadece yemek ya da oyun yapabiliriz. Keza tura katılsam yorulsa uyumak istese koca çocuğu tasiyamam. Nasıl oluyor bu işler hanımlar?
uzman geldi,
bu erkek cocuklari ne zaman evde yanliz birakabiliyoruz,
5 yasinda benim sipa, benimle pazarlik yapiyor, evde kalacakmis artik buyumus yeterince,
dedim 8 yasinda evde yanliz kalabilirsin, iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?