Çocuklarınızla arkadaş mısınız?

Oglum 15 aylikken onunla basbasa hastaneden eve gitmek zorunda kaldim ve bana o gunj zehir etti otobuslerin tekerleriyle oynayacam diye kiyameti koparmisti ondan sonra onunla basbasa carsiya hastaneye falan cikmisligim hic yok tamamen cocugun karakterine bagli bir durum

Nasıl alistirirsan öyle gider mesela ben iki çocukla heryere yurtdisina gezmeye gittim ilk gittiğimde biri 2 diğeri 5 Di illaki tek gezmek gibi olmuyor misal bir günde 5 yeri gezeceksek 3 yeri gezebilirsin çocukla. Şimdi 7 ile 10 yasindalar geçen yaz 4 hafta Tayland ta gittik bol bol şehir şehir gezdik uçtuk falan.

Sende ben gibi :) 2 oglum var ayy buyuselerde universite sinavina beraber girsek ayni yeri tutturup okumaya gitsek diyorum :) biri 10 yasinda biri 6 ama inan buyuk oglum suanda evden cikmak istemiyo erkek cocuklar biraz daha acayip sanirim ama bende isterim heryere gidelim gezelim ama o cani isterse geliyo maleseg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…