Çocuklarıyla değil de çevreyle birlikte olmaktan mutlu olan annem...

Ya kocama açık kapı vermek istemiyorum.Sonuçta el oğlu derler ya işte ondan.Çünkü en ufak bişi de hemen laf söyler oda...Ya arkadaşım şöle kafama bişiyi takmayacağım bi ilaç falan biliyormusun?

canım benım chess arkadas dogru soylemıs sen cıdden ezıyet edıyosun kendıe
ona hesap ver buna hesap ver o ne der bu neder yok yapma
esıne ne hem annenle ılgılı yorum yapıyor ınsanlık halı annen dıye her cagısdıgında gıdecekmısın calısan ınsansın canım yorgun olmazmısın gıtmek ıstemıyor olamazmısın
bu konuyla ılgılı yorum yapan kocada okuz altında buzagı arıyor demektır kocalar herkonuya karısmaz kızı anasına ıster gıder ıster gıtmez bak kızdım kocalara yıne guclubacismile
o kadar pozıtıf degılmısım dımı:umursamaz:
anamla aramda ne varsa var karısmasın koca moca fena olur alimallahguclubacismilekaydirigubbakcemile3

senın ılactan cok mıllete dur demeye soooyle bır etrafını genısletıp nefes almaya ıhtıyacın var

Doğru söylüyorsunuz valla ya...Ama ben ne annemden beddua almak nede kocamdan laf işitmek istemediğimden bu sessizliğim...Yoksa çok fenayımdır hakkımı savunurum hep.sonuna kadar giderim.HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLÜM YOKTUR.Cingar çıkarırımda annem işte ona yapamıyom kiiiiklava:

Canım cıngar çıkarmayacaksın. Annene gelemem işim var diyeceksin, eşin de sorduğunda lütfen karışma, gitmek istemiyorum, kendimce bir sebebim var ama şimdi konuşmak istemiyorum diyecksin. Ben iki ay annemden uzak kaldım, şimdi epey yola geldi. Çok zorlandım, özledim, en zor günlerimi yalnız geçirdim ama başka yolum yokdu. Kırmadan bir süre mesafe koymayı dene hatta sadece sen değil kız kardeşleinde aynı şeyi yapsın, biz kardeşimle berber hareket ettik. Birlikten kuvvet doğyor.

aynı benm annem akşama kadar gezer.ev umrndaa değil bi de fedakar anne rolü yapar huhh

Canım önce başkalarıyla olmaktan mutlu olmak olarak algılama bence.
Onlar gelen gidenlerle arayan soranlarla mutlu...
Ben de anneme bakıyorum da, akrabalarının yanında attığı kahkahaların yarısını atmıyor bizleyken,
Bizle mutlu olmadığından mı ?
Ben öyle düşünmüyorum,
Ben de arkadaşlarımla daha çok eğleniyorum, bu ailemi sevmediğim veya onlarla olmaktan hoşnut olmadığım anlamına gelmiyor ki...
Her ilişki kendine özeldir, bunu diğerleriyle kıyaslamak yanlış bence.
Annem akrabalarla komşularla çok mutlu, kahkahalar atıyor eğleniyor, ben de onun eğlenmesinden mutlu oluyorum.
Ama tabii o seviyor diye onun hoşlandığı şeylerden hoşlanmak zorunda değilim,
Biraz seyrekleştirin gitmeleri bence de, herkes birbirini daha çok özlesin.
Ama asla kırılmayın, üzülmeyin, aile ne olursa olsun herkesten kıymetlidir.
Gösteremiyorlarsa da emin ol ki seviyorlardır.
Bu sevginin de göstergeleri farklıdır, gösteremeyebilirler de.
Ama hiçbir ilişkide olmadığı kadar sorgulamasızım ben aile ilişkilerinde.
Ve dediğim gibi her ilişkinin rengi farklıdır, kardeş bile olsanız, bir kardeş anneyle daha yakındır, diğeri değildir.
Nihayetinde hepsi ailedir, birbirini koşulsuz şartsız sever :asigim:

canımcım çok teşekkür ederim,bana yardımcı olduğun için birde böyle deneyeceğim.vereliniortak

Çok doğru konuşmussun canım,bunu böyle kabullenmek zorundayım heralde...Et tırnaktan ayrılmıyor...Mesafe koymak gerek bazen heralde...a.s.

Arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum.Cuma günü anneme akşam iş çıkışı gittim.Ablamlar ve misafirlerde ordaydı.Kalabalık curcunaydı yani anlıycağınız.Koşturmacayla geçti.Anneme hiç sıcak davranmadım.Gerçi o pekte farkına varmadı o kalabalıkta ama neyse...Hafta sonu hiç konuşmadım zaten..Oda hiç aramadı gerçi yine hafta sonuda misafirleri varmış yatılı.Ablamlardan aldım haberini.Normalde hafta sonu konuşmaıysam mutlaka pazartesi sabahtan işe gelir gelmez arardım.Bugün bu saat oldu aramadım.Aramamayı düşünüyorum.Bakayım onun nezaman aklına gelecekte beni arayacak diye merak ediyorum..Beklemedeyim yani arkadaşlar...öptüm hepinizi...

anneye küslük veya (yeni adıyla) trip olmaz canım. siz yine de arayın bence.. ama bundan sonra misafir olduğunda gitmeyin, sorarsa kendi işlerim var deyin. konuşarak anlatamadıysanız bu şekilde anlar belki yerimseniben

Teşekkürler canım ozaman arıyorum şimdi...(zaten bu saate kadar zor dayandım ):teytey:

Aradım ama yine misafiri var yaa.Konuşmamız aynen şöyle:Nasılsın iyimisin iyi.sen bende iyi.Ne var ne yok dedim iyi.Yüksel teyzen var öğlende zeynepler gelcek dedi.ıyi tamam ozaman dedim.Oldu bişi dicenmi dedi.Bende yok dedim.Tamam ozaman görüşürüz dedi.Haydi güle güle dedik.Kapattık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…