- Konu Sahibi turkan2002
-
Ya ben çok sıkıldım bu durumdan arkadaşlar ya...Bunun gibi bir çok sorun var içimde..Annemin yaptıklarını hiç sindiremediğim.Çok üzülüyorum çokk..Ama sonuçta annem...Çözümde bulamıyorum kii..Bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu zor tutuyorum kendimi çünkü işteyim...
Benim babam da bunun erkek versiyonu:) Çevresiyle ailesiyle olduğundan daha mutlu.Benim babam da gözlemlediğim ise özgüven eksikliği zora gelememesi.Sen annende hiç psikolojik bi eksiklik olabileceğini düşündün mü canım.Her anne evladını sever.Sürekli bi taktir çabasında olan bir insan sanırım.Ben olsam annemle dertleşmeye çalışırdım.Yani ne gibi şeyleri kafaya taktığını çözmeye çalışırsan bu davranışına da bi anlam bulabilirsin gibi me geliyor.
anlamıştım canım
bu bu kadar dert edilcek bişey değil
belli ki içine attığın başka şeyler var:teselli:
Bu sadece bir tanesi canım ya...Ben kayınvalideme annemden daha yakınım.Ama annemede bir okadar uzağım.Ben yakınlaştıkça sanki o hep kaçıyor.Kardeşler arasındaki
adaletsizliğide hazmedemiyorum.Bazen diyorum acaba ben evlatlık felanmıyım diyesenağlama
canım yapacak bırsey yok....yasını basını almıs kadın..konusmuussunda karsısına geçıp...
yaradılış dıyıp oldugu gıbı kabul edeceksın...
az gıdersın..kendını strese sokmazsın...ama yaradılışından bazı ınsanlar baskın karakter olur...
anladım canım, zaten çok çocuklu ailelerde hele bide erkek çocuk varsa, çogu insanın yaşadığı bi sorundur sanırım, ama biliyomusun bunu ne konuşarak çözersin, nede üzülmen ağlaman fayda eder, çünkü bu derin kökleri olan, onların taaa atalarından gelen şeyler
sadece takmayacaksın, kendi hayatına bakacaksın, sen üzülüp ağlayınca sorunlar hallolmuyor ki canım
Evet haklısın canım yaa...Erkek kardeşe herşey var sen sürün modelii galiba...Ama ablamlarada ev alırken felan yardım ettiler.Ben ev alacağım zaman aman şuan veremeyiz.Erkek kardeşin askerden gelecek iş kurcaz felan dediler.Bende havamı aldım tabiii...Eşimede bu durumu yansıtmak istemedim.Şimdi onu evlendirecekler herşeyi yapıyorlar.Evini aldılar komple döşüyolar.Bu hak mı adalet mi?Üstelik ben hala kiradayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?