- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
Merhaba arkadaşlar biri 8 yasında biri 6 aylık çocuğum var 8yıl aradan sonra ikinci çocuk yorucu geliyor halince.Bebeğim geç yattığı için sabah 9 bucuğa kadar uyuyoruz kalkıp kahvaltı hazırla vs. saat oluyor 10.30 eşim gidiyor kızımın dersleri oluyor Hayda ders başına onunla ilgileniyorum.Bir yandanda evi toplamaya çalışıyorum bebeğim durmuyor zor iş yapıyorum evi zor toparlıyorum inanın büyük kızın okul vakti gelince onu okula bırakıp eve geliyorum öyle yoruluyorum ki koşturmaktan arada büyük kızın gitar kursu oluyor okulda daha da erken çıkıyorum bebekle 2 saat sonra tekrar gidip gitarı alıp okul çantasını veriyorum eve dönüyorum sırtında gitar arabada çocuk saatler geçiyor benim işim yine bitmiyor yeri geliyor mutfağını toplayamıyorum
ya büyüğün derslerini nasıl yaparsa yapsın diyip küçüğüde ağlata ağlata işleri yapıcam yada çocuklarıyla ilgilenip yapabildiğim kadar yapıcam ben mi beceriksizim anlamıyorum büyük kızım hobi edinsin diye istiyor diye kurslara yazdırdım götürüp getiriyorum elimden geleni yapıyorum çok da başarılı bir çocuk ben zaten hayata eskisi gibi yetişemediği. İçin yeterince bunalırken eşim bu akşam mutfağın haline bak bıktım bu mutfağı dağınık görmekten demezmi sinir oldum ya her şeyle ben ilgilenirken ( o sabah 10:30 akşam 10;30 çalışıyor) hiç bişeyle alakası yok çocuklar getir götür ilgilen ders işler hep bende yani 2. Çocuğu bile eşimin yalvarmalarıyla yaptık bunları göze almalıydı isterken bulaşıkları akıttım makineye yerleştiremedim sadece tekkalan iş bu sorunmu yani evde dursamda iş bitmiyor durmasamda bende kız okula gidince dışarı çıkıyorum hava alıyrum iki sohbet ediyorum anneme vs. Gidiyorum bende insanım evde dursamda iş tam anlamıyla yapamadıgımdan çıkıyorum böylemi demesi gerekirdi yani o kadar düzenli istiyorsan 2, yi istemicektin hayatım dedim bende sinir oldum. :/