Çocuklarla evin işlerini yetiştiremiyorum eşimden laf gecikmiyor...

Bu adamları bu hale kadınlar getiriyor sanki.Her işe koşma merakları.Yapmıyorum ben her işi.Dağınıklık görürsem ben söyleniyorum o da elinden geldiğince yapmaya çalışıyor.Zira tek başıma dağıtmış, pisletmiş, yemiş ve ortada bırakmış olamam değil mi???
:))) kesinlikte katılıyorm.. zihniyet yanlış baştan, "eşim yardım eder " lafına bile uyuz olurum. Hizmetçi miyiz biz! Çamaşır askısından çamaşırları toplarken katlayıver kırışıyor diyorm mesela,ayyy çok saol çamaşırları toplamışsn demiyorm.. alışınca o da görev biliyor ben de..

ellerine saglik ne kadar guzel yazmişsin yaaa. benim kv diyorki bebege bakmak annenin işi eve para getirmek babanin.yok yaaa.bende çalişiyorum eczanede evede yetişiyorum ben kime anlataayim derdimi verdim cevabini eşim yardim ediyor arada sirada ev işlerinde
kv devrinin geçeli çok oldu. artık çalışan kadınlar var yeni kurallar var. kv kuralları bitti. belki o eşine gaz veriyodur bak dikkat et ona. bide sana öyle cümle gelirse sessiz kalma. hiç olmadı benim evim benim bebeğim karışmayın lütfen dersin

Esiniz bir isin ucundan tutsun söylenecegine
Mutfak niye boyle diyecegine kalkip en azindan bulasik makinesine atsaydi sen de. Biraz ferahlardin
Ama senin günlük rutininde cok yorucu
En basinda buyuk kizini okula birakma kursa götürme isini bir servisle yaptir guvendigin
Sanirim araban yok boyle cok yorucudur
Gitari al cantayi birak sonra git kizi al gotur
Buyuk temizlik icin maddi durumun iyiyse ayda bir temizlikci al

Ya ev işi kalmış falan ben takmıyorum kafam rahat olsun çocuklarım ben mutlu olayım yeter yani kendimi tüm gün temizlik diye öldürmüyorum akşama kadarda evde dursam iş çıkıyor yani iş bitmiyor çocuklu evde niye kendimi paralayayım diyorum bütün gün nefes almadan iş yapınca bende yoruluyorum çocuklara kendime vakit kalmayınca sinirli oluyorum evi toparlıyorum şimdi zaten çocukla iş bitniyo evde niye oturayım anneme cıkıcam birazdan nefes almak benimde hakkım annem çok yakın gün aşırı çıkıyorum ona cıkıtıgım içinmi işler kalıyor hayır evde dursamda kalıyor bi kısmı eşimin anneme gitmemle ni sorunu yok git diyor zaten her zaman ama arada saka arada ciddi ev zaten hep dağınık falan gibi laflarına sinir oluyorum bende elimden gelen bu bu kadar becerebiliyorum o kadar istiyordun madem tek çocukla kalacaktık diyorum ne yaptın bütün gün hattın gibi bi cümleyi nadir de olsa kullansa sık bopazımı diyor sanki sen otur evde ben calışırım diyorum bende

Esiniz bir isin ucundan tutsun söylenecegine
Mutfak niye boyle diyecegine kalkip en azindan bulasik makinesine atsaydi sen de. Biraz ferahlardin
Ama senin günlük rutininde cok yorucu
En basinda buyuk kizini okula birakma kursa götürme isini bir servisle yaptir guvendigin
Sanirim araban yok boyle cok yorucudur
Gitari al cantayi birak sonra git kizi al gotur
Buyuk temizlik icin maddi durumun iyiyse ayda bir temizlikci al
Okul evin karşısında canım mesafe değil yoran ama kursu varken çocukları hazırlayıp okula iniyorum gitarı kızı bırakıyorum bebeğimle eve çıkıyorum 2 saat geçmeden okul çantasını alıyorum bebeğimle iniyorum kızına okul cantasını verip gitarı alıp eve dönüyorun zaten in öık getir götür beni yoran yoksa okul karsı yolda uzak değil büyük kızım çok sosyal bi çocuk özel kurslar pahalı hep gitmek istiyordu okula da ücretsiz açılınca fedakarlık yapıp kar kış yağmur demeden getirdim götürdüm özel kurslara vermem Zor çocuğun sosyal aktivitelere de katılması önemliyken tüm zorluklara katlanıp verimli olmaya çalışıyorum temizlikçi işi çok mantıklı aslında maddi anlamda biraz daha iiyi olsam geçen dedin eşime kadın tutucam diye bön bön suratıma bakıp hee diyo bide :)

Eşinize çocukta kendi kendine büyümüyor deyin :KK19: bırakın eviniz dağınık kalsın birey yetiştiyorsunuz sonuçta.eşinizde söyleyeceğine işin ucundan tutsun :KK11:

Ben tek çocukla yetişemiyorum işlere. Eşimle aynı konuda tartışmalarımızda oluyor. Artık umursamıyorum. O kadar rahatsızsan elin ayağın var topla diyorum. Canım çıkıyo zaten birde kaynana gibi başımda dırdır edince sinir oluyorum

Sanki beni anlattım arkadaşım ahh ben öyle düzenliydim ki ya evin işleri hiç bitmiyor bende bunalıp bırakıp çıkıyorum evden napayım birde coıok unutkan oldum inanılmaz derecede zehir gbi aklım vardı hiç bişeyi unutmazdım ben herşeyi unutur oldum ben artık çok takmıyorum evi ama eşimin lafına sinir oldum
Boşver benim de biri 3 diğeri 1 yaşında iki çocuğum var + çalışıyorum esim sabah erken gidiyor işe 6.30 gibi beyefendi o saatte kahvaltı bekliyor düşün. İki küçük çocuk bir işin ucundan tutmaz eve gelince direk dinlenmeye geçer. Yani çalışmış yorulmuş beyefendi çokta tın artık. Sende duyma çocuklarımız küçük onlarla ilgilenip tadlarini çıkaralım. Valla çok biliyorsalar kendileri yapsın. Nokta

Yardimci tutsun madem derli toply ev istiyorsa. Bebekli cocuklu bir ev hicbir zaman o kadar düzenli olmaz ugrasmayin o kadar kadar kendinize bebeginize vakit ayırın çünkü boyle kadinin ruh sagligi bozuluyor ve de cocuga da yansiyor bu durum. Erkekler bebek nasil büyür bilmiyorlar insanin dus almaya bile firsati olmamasi ne demek bilmiyorlar o yuzden umursamayin kendinizi yipratip pacavraya dönmeyin madalya vermiyorlar...

Kolay bir şey değil ki. Eşinin tepkisi anlamsız. Çocuğum yok çalışıyorum öğlen eve geliyorum ama yine evim dandini. İnsanım yoruluyorum okulda kaç tane çocukla uğraşıyorum. Eve gelince iş yapmak zor oluyor açıkçası. Kulağını tıka istediği kadar söylensin erkeklere yaranılmıyor

Boşver benim de biri 3 diğeri 1 yaşında iki çocuğum var + çalışıyorum esim sabah erken gidiyor işe 6.30 gibi beyefendi o saatte kahvaltı bekliyor düşün. İki küçük çocuk bir işin ucundan tutmaz eve gelince direk dinlenmeye geçer. Yani çalışmış yorulmuş beyefendi çokta tın artık. Sende duyma çocuklarımız küçük onlarla ilgilenip tadlarini çıkaralım. Valla çok biliyorsalar kendileri yapsın. Nokta
O saatte kahvaltıyı nasıl canı çekiyor yahu, ben o saatte işe gitmiş oluyorum ilk ders ayılamıyorum. İki poğaça alıversin

Back
X