Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

3,5 yaşındaki Yiğenim biraz yaramaz bir çocuk aldım karşıma oturdum konuşmaya çalışıyorum.

Bitanem senin yaptığın çok yanlış öyle davranırsan arkadaşlarının canı acıyabilir, üzülebilirler ve birdahaki senle oynamak istemezler.

Yiğenin cevabı
Halaaa sen çok iyi birisin ama ben sen değilim

:KK70:Komşumun 5 yaşında çok zeki ve uyanık bir oğlu var. 6 yaşındaki oğlum, 12 yaşındaki kızım ve komşumun akıl küpü oğlu hepberaber Watson’a a gittik. Komşumuzun oğlu mağazaya girer girmez gördüğü herşeyi istemeye başladı. Ben de “gerek yok” diyerek geçiştiriyorum, almıyorum hiç birşey. Sonra bana “ teyze bana yara bandı alır mısın? Benim yara bandı koleksiyonum var da” dedi. Tabi yalan söylüyor sırf aldırmak için söylüyor. Kızım da “yalan söyleme yok senin koleksiyonun. Sırf alalım diye uyduruyorsun” dedi. ( kızım gıcık oluyor çocuğa, çünkü çevresindeki tüm çocuklara zarar veriyor. Bir iki tane de yalanını yakalamıştı; uyuz oluyor çocuğa) sonra komşumuzun oğlu” tamam haklısın yok benim koleksiyonum. Ama seneye 1. Sınıf olcam ya okulda düşersem lazım olur,çantama koyiiim diye almak istiyorum” dedi. Kızım da uyuz oluyor ya çocuğa “yara bandına gerek yok, sabah kalınca besmele çek, düşmezsin okulda, allah korur seni “ dedi. Sonra komşu oğlundan efsane cevap geldi “ ama ya besmele çekmeyi unutursam..... “:KK70:

:KK70:Komşumun 5 yaşında çok zeki ve uyanık bir oğlu var. 6 yaşındaki oğlum, 12 yaşındaki kızım ve komşumun akıl küpü oğlu hepberaber Watson’a a gittik. Komşumuzun oğlu mağazaya girer girmez gördüğü herşeyi istemeye başladı. Ben de “gerek yok” diyerek geçiştiriyorum, almıyorum hiç birşey. Sonra bana “ teyze bana yara bandı alır mısın? Benim yara bandı koleksiyonum var da” dedi. Tabi yalan söylüyor sırf aldırmak için söylüyor. Kızım da “yalan söyleme yok senin koleksiyonun. Sırf alalım diye uyduruyorsun” dedi. ( kızım gıcık oluyor çocuğa, çünkü çevresindeki tüm çocuklara zarar veriyor. Bir iki tane de yalanını yakalamıştı; uyuz oluyor çocuğa) sonra komşumuzun oğlu” tamam haklısın yok benim koleksiyonum. Ama seneye 1. Sınıf olcam ya okulda düşersem lazım olur,çantama koyiiim diye almak istiyorum” dedi. Kızım da uyuz oluyor ya çocuğa “yara bandına gerek yok, sabah kalınca besmele çek, düşmezsin okulda, allah korur seni “ dedi. Sonra komşu oğlundan efsane cevap geldi “ ama ya besmele çekmeyi unutursam..... “:KK70:

Dünyayı yönetir wAllahi ❤️

Bugün çocuklara okula gideceklerini başlayacaklarini söyledim dedim ki ,okulda yanınızda ben olmayacağım küçük oğlum 3.5 yasında ben gelmeyecegjm dedi :) büyük oğlum 5 yasında merak etme kardeşim korkmana gerek yok ben seni korurum :D

Ağzın açık dinliyirm dialoglarni :)

16 aylık kızım yanımdayken çorapları eşlemeye çalışıyordum. O da sürekli karıştırıp bozuyordu. Onu da dahil edeyim dedim. Elime bir çorap aldım. ‘Aa nerdeymiş bunun diğeri hadi ara bakalım’ dedim. Başta yüzüme şaşkın baktı. Sonra aldı çorabı kulağına götürdü. ‘Ayoo iyiyim’ dedi ben koptum tabi orda :) Aramak eylemini sadece telefonla aramak olarak algılamış kuzum :))
Maşallah çok güldüm :KK70::skandal:

3,5 yaşındaki Yiğenim biraz yaramaz bir çocuk aldım karşıma oturdum konuşmaya çalışıyorum.

Bitanem senin yaptığın çok yanlış öyle davranırsan arkadaşlarının canı acıyabilir, üzülebilirler ve birdahaki senle oynamak istemezler.

Yiğenin cevabı
Halaaa sen çok iyi birisin ama ben sen değilim
Çocuk hayatı çözmüş halası akıla ihtiyacı yok:super:

7.5 yaşındaki kızıma
Ben öğretmenden bir şey duydum dedim (daha gerisini söylemeden)
Kızım:eek:onlar beni yanlış anladı ben kopya çekmedim.dedi:KK70:sadece silgi isteyecektim :confused:
Ben:zaten senin sigin vardı :KK53:
Kızım:Benim silgim çok kirletmişti.dedi :KK70:
Kopyaya giden her yol mubahtır :KK70:

Hamileliğin son zamanları alışveriş yapmaya zorlandigim için ihtiyaçları kargoyla veya getir, sanal market tarzı yerlerden alıyordum. Hemen her gün eve dışardan kargo filan geliyor. Neyse iste sonra bebiş doğdu ve 2bucuk yaşındaki oğlumdan o muhteşem soru geldi:
Bebişi de kargocu amca mi getirdi anne? :D

5 yaşındaki kızımda rejimimden etkilenmiş.. Anne" Sen hurma yogurt yemen lazım. Kilo alma, böyle iyisin".. Eşortmanımlada dolaşırkende " Anne sen pantolon giyin zayıf gösteriyor, elbise giyinme kilo lu gösteriyor".

1,5 yaşında ki oğlum uzatma kablosunu kemirmiş odaya girince naptın sen kabloyu yemiş ya dedim büyük oğlum 4,5 yaşında kardeşine döndü gözlerini patlattı 'Yok artık yemedigin bir o kalmıştı istersen üstüne tatlı niyetine gel beni ye ' dedi banada döndü anne beni odada kardeşimle yalnız bırakma uyurken kulaklarımı kemirebilir dedi yüz mimikleri efsaneydi

1,5 yaşında ki oğlum uzatma kablosunu kemirmiş odaya girince naptın sen kabloyu yemiş ya dedim büyük oğlum 4,5 yaşında kardeşine döndü gözlerini patlattı 'Yok artık yemedigin bir o kalmıştı istersen üstüne tatlı niyetine gel beni ye ' dedi banada döndü anne beni odada kardeşimle yalnız bırakma uyurken kulaklarımı kemirebilir dedi yüz mimikleri efsaneydi
:KK53:

Back
X