- Konu Sahibi belkideyokum
-
Merhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
Hem kel hem fodul adamdaki özgüvene bak kazık kada çocukla parasız ama gençleri kendine uygun görüyor yani tereddüt bile etmiyor ama siz bu adam bütün + larınıza rağmen değerlendirebiliyosunuz ay desenize benden genci seni napsın çulsuz15 çocuğun yaşı kendi benden 8 yaş büyük ha yazmışsınız 8 de mi büyük ona kalsa normal hatta daha gencini bile kendine uygun buluyormuş
büyük konuşmayayım ama ben şahsen şu an boşansam çocuğum olmasına rağmen 15 yaşında çocuğu olan biriyle evlenmem.
adamın parası bile yok, sizin durumunuz daha iyi, bide çocuk var tam ergenlik çağında. kendinize sorun mu arıyorsunuz? yaşı da büyük, malı mülkü olsa hadi neyse.. her açıdan düşününce yok olmaz, evlenmeyin.
45 yaşında çocuklu, çulsuz ve kibirli bir adamla mutlu olabileceğini düşünüyor musun cidden?
Çocuğunun yanına gidip masraf yapmasında tuhaf bir şey yok. O masraf size göre saçmadır, onun için gereklidir. Sizin burada söz söyleme hakkınız yok. Sayfalarca denk değilsiniz yazmamızın sebebi bu işte. Bu adamın türlü çeşitli sorumluluğu olacak. Siz sadece ortak hayatınıza para harcarken o çocuğunun üniversite masrafına, dil kursuna, ayakkabısına, çantasına, telefonuna, faturasına bin tane kalemde harcama yapacak. Siz karşıdaki kişiye “saçma” masraflar yapma diyemezsiniz, elinizdeki bu. Kabul etmiyorsanız ayrılması gereken sizsiniz.Bozulduğum noktayı da buldum
Ben ne zaman onun yanına gitsem ona 0 masraf yaptırıyorum parası yok diye aynı hafta çocuğunun yanına gidip inanılmaz saçma masraflar yapıyor ben buna bozuluyormuşum bir daha gitmicem
Bir de evlendiğinizi düşünün. Adam eve daha az katkı yapıyor ama çocuğuna (haklı ve yapması gereken bu) çok harcama yapıyor. Daha çok gözünüze batar.Bozulduğum noktayı da buldum
Ben ne zaman onun yanına gitsem ona 0 masraf yaptırıyorum parası yok diye aynı hafta çocuğunun yanına gidip inanılmaz saçma masraflar yapıyor ben buna bozuluyormuşum bir daha gitmicem
pedofili gibi o ne ya bak bundan midem bulanır benim işte birde adam çok kibirli ,neden masraf yaptırmıyorsunuz gezmesini biliyor yapsın çıksın o gelsin hem aç, hem kibirli uyuz oldum2000 lı sevgilisi olmuş
2 ayda bir
içinize sinmeyen bişeyler varsa iç sesinizi dinleyin. Şuan herşey toz pembe nikah sonrası en ufak şeyler bile sorun olacak annesinde kalan kız bir anda hep gelmeye başlayacak eşiniz bir anda kızına çok düşkün olmaya sizi dışlamaya başlayacak tüm bunları göğüslerim diyorsanız buyrun evleninMerhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
içinize sinmeyen bişeyler varsa iç sesinizi dinleyin. Şuan herşey toz pembe nikah sonrası en ufak şeyler bile sorun olacak annesinde kalan kız bir anda hep gelmeye başlayacak eşiniz bir anda kızına çok düşkün olmaya sizi dışlamaya başlayacak tüm bunları göğüslerim diyorsanız buyrun evlenin
Ergenlik çağında bir de kiz cocugu oyyh urasilmaz tatlim ya gencsin daha ne çocuklu adami bul çöpsüz üzüm evlenMerhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
Nikaha gerek yok şimdiden düşkün oldu :)
siz ne karar verdiniz?
Ergenlik çağında bir de kiz cocugu oyyh urasilmaz tatlim ya gencsin daha ne çocuklu adami bul çöpsüz üzüm evlen
Benzer bir durumun içerisindeyim. Yaşlarımız da hemen hemen aynı. Tek farkımız bende boşandım ama çocuğum yok. Burada herkes bir şey söyler. Sen kendi iç sesini dinle. Seni huzursuz eden şey evlenip ayrılmış olması mı yoksa çocukla mı anlaşamıyosun? Kendine ben neredeyim dediğin bi ilişkiyse bırak gitsin ama ait hissettiğin yerdeysen devam et. Boşanmış biri olarak söylüyorum. Evlilik korkunç bir şey değil. Hayatındaki kişi seni öncelikli tutabilecekse (ki bu ilişkide çocuk biraz önde olacaktır) kastettiğim erkeğin anne baba ve kardeşleri .. gerisi kolay. Ama çocuk reşit olana kadar annesini görmek zorunda kalabileceğinden buna tahammül edebiliyor olman gerekiyor. Bi insanın evlenmiş ayrılmış olması çocuğunun olması onu eksiye sokmaz. Hayatın kime ne getireceğini bilemeyiz hiçbirimiz. Umarım kalbin feraha erer.Merhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
Çocuklu boşanma ile çocuksuz boşanma arasında çok ciddi fark var. Çocuklu boşanmalarda %99 erkek kusurludur. İnanın kadınlar çocuk varsa, karşıdaki erkeğin her türlü hâlini sineye çekiyor. Çünkü çocukla boşanan bir kadın, sizin gibi daha sonra kendine yeni bir hayat kuramıyor. Tek başına ana baba olup, o hayatı kendi başına sürdüreceğini biliyor.Benzer bir durumun içerisindeyim. Yaşlarımız da hemen hemen aynı. Tek farkımız bende boşandım ama çocuğum yok. Burada herkes bir şey söyler. Sen kendi iç sesini dinle. Seni huzursuz eden şey evlenip ayrılmış olması mı yoksa çocukla mı anlaşamıyosun? Kendine ben neredeyim dediğin bi ilişkiyse bırak gitsin ama ait hissettiğin yerdeysen devam et. Boşanmış biri olarak söylüyorum. Evlilik korkunç bir şey değil. Hayatındaki kişi seni öncelikli tutabilecekse (ki bu ilişkide çocuk biraz önde olacaktır) kastettiğim erkeğin anne baba ve kardeşleri .. gerisi kolay. Ama çocuk reşit olana kadar annesini görmek zorunda kalabileceğinden buna tahammül edebiliyor olman gerekiyor. Bi insanın evlenmiş ayrılmış olması çocuğunun olması onu eksiye sokmaz. Hayatın kime ne getireceğini bilemeyiz hiçbirimiz. Umarım kalbin feraha erer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?