Çocuklu adam çocuksuz kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 çocuğun yaşı kendi benden 8 yaş büyük ha yazmışsınız 8 de mi büyük ona kalsa normal hatta daha gencini bile kendine uygun buluyormuş
Hem kel hem fodul adamdaki özgüvene bak kazık kada çocukla parasız ama gençleri kendine uygun görüyor yani tereddüt bile etmiyor ama siz bu adam bütün + larınıza rağmen değerlendirebiliyosunuz ay desenize benden genci seni napsın çulsuz

Bozulduğum noktayı da buldum

Ben ne zaman onun yanına gitsem ona 0 masraf yaptırıyorum parası yok diye aynı hafta çocuğunun yanına gidip inanılmaz saçma masraflar yapıyor ben buna bozuluyormuşum bir daha gitmicem

Çocuğunun yanına gidip masraf yapmasında tuhaf bir şey yok. O masraf size göre saçmadır, onun için gereklidir. Sizin burada söz söyleme hakkınız yok. Sayfalarca denk değilsiniz yazmamızın sebebi bu işte. Bu adamın türlü çeşitli sorumluluğu olacak. Siz sadece ortak hayatınıza para harcarken o çocuğunun üniversite masrafına, dil kursuna, ayakkabısına, çantasına, telefonuna, faturasına bin tane kalemde harcama yapacak. Siz karşıdaki kişiye “saçma” masraflar yapma diyemezsiniz, elinizdeki bu. Kabul etmiyorsanız ayrılması gereken sizsiniz.

Bir de evlendiğinizi düşünün. Adam eve daha az katkı yapıyor ama çocuğuna (haklı ve yapması gereken bu) çok harcama yapıyor. Daha çok gözünüze batar.

Yaşım size yakın bir yaş. Kendimden 3 yaş küçük biriyle evleniyorum. Çöpsüz üzüm hem de. Beraber kafamıza göre gezip tozup sadece kendimize hesap vereceğiz. Böyle bir hayat tercih edebilecekken sizden 15 yaş büyük, çocuklu, maddi olarak da düşük birini neden tercih edesiniz. Her şey sevgi değil. Şimdiden gözünüze batan şeyler ileride o sevgiyi yok edecek.

Cocuk buyumus artik bir kac sene sonra kendi hayati olacak olabilir bence diger yonkerden soru isareti yoksa kafanizda

Neden yanina gittiginiz de adam sıfırmasraf yapıyor sizmi harcatmiyorsunuz yoksa adammi harcamiyor.Iki turlusude kötü cunku bir değeriniz olmaz.Sizin maddi durumunuzda daha iyiyse adam icin sizin paranizi eve harcatacak evlenince kendi parasinida kizina bence.Para harcamiyorsa bir erkek bir kadina kiymetli bulmuyordur.

içinize sinmeyen bişeyler varsa iç sesinizi dinleyin. Şuan herşey toz pembe nikah sonrası en ufak şeyler bile sorun olacak annesinde kalan kız bir anda hep gelmeye başlayacak eşiniz bir anda kızına çok düşkün olmaya sizi dışlamaya başlayacak tüm bunları göğüslerim diyorsanız buyrun evlenin

Nikaha gerek yok şimdiden düşkün oldu :)

Çocuğunuz yoksa benzer standartlarda biriyle olsanız daha uygun olur. Ben çocuğu olan biriyle çocuksuz birini denk göremiyorum. Yaşınız 40 üstü olsa neyse de daha 35 yaşındasınız. Kızın masrafları olacak, ergenlik sorunları vardır zaten şu anda da, eski eşle ilgili durumlar vs. ileriki zamanı da düşününce eğer karşıdaki insandan çok fazla emin değilseniz uzak kalmak daha doğru geliyor bana. Ki sizin standartlarınız da gayet iyiymiş zaten gerekli bir evlilik mi olur düşünmek lazım. Bu cevabım çok mantıksal oldu ama duygusal yoğunluk kısmını en iyi siz bilirsiniz elbette.

Ergenlik çağında bir de kiz cocugu oyyh urasilmaz tatlim ya gencsin daha ne çocuklu adami bul çöpsüz üzüm evlen

Benzer bir durumun içerisindeyim. Yaşlarımız da hemen hemen aynı. Tek farkımız bende boşandım ama çocuğum yok. Burada herkes bir şey söyler. Sen kendi iç sesini dinle. Seni huzursuz eden şey evlenip ayrılmış olması mı yoksa çocukla mı anlaşamıyosun? Kendine ben neredeyim dediğin bi ilişkiyse bırak gitsin ama ait hissettiğin yerdeysen devam et. Boşanmış biri olarak söylüyorum. Evlilik korkunç bir şey değil. Hayatındaki kişi seni öncelikli tutabilecekse (ki bu ilişkide çocuk biraz önde olacaktır) kastettiğim erkeğin anne baba ve kardeşleri .. gerisi kolay. Ama çocuk reşit olana kadar annesini görmek zorunda kalabileceğinden buna tahammül edebiliyor olman gerekiyor. Bi insanın evlenmiş ayrılmış olması çocuğunun olması onu eksiye sokmaz. Hayatın kime ne getireceğini bilemeyiz hiçbirimiz. Umarım kalbin feraha erer.

Çocuklu boşanma ile çocuksuz boşanma arasında çok ciddi fark var. Çocuklu boşanmalarda %99 erkek kusurludur. İnanın kadınlar çocuk varsa, karşıdaki erkeğin her türlü hâlini sineye çekiyor. Çünkü çocukla boşanan bir kadın, sizin gibi daha sonra kendine yeni bir hayat kuramıyor. Tek başına ana baba olup, o hayatı kendi başına sürdüreceğini biliyor.
Sizin çocuğunuz olmadığı için anlamazsınız ama gerçekten çocuktan sonra farklı bir insan oluyorsunuz. Eskiden silip atanacağınız bazı şeyleri görmezden gelebiliyorsunuz. Velhasıl, bu adamları çok araştırmak gerek. Öyle dediğiniz gibi iç ses yetmez.

Valla iki taraf eşitde olsa bosandiktan sonra cocuk varsa çok zor.insan sonucta yanina bi yol arkasi istiyor ama cocuk varsa evlenmemek en iyisi en azindan o cocuk kendi hayatini kurana kadar.diger turlu cocuklarda zarar goruyor cok.istisnalar elbette vardir ama .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…