Bununla alakalı bir durum değilMuhtemelen sen o kadar yakın değilsin çocuksuz görüşmeye değecek kadar
Birinin 1 buçuk yaşında diğerinin 5Çocuklar kaç yaşında?
Söyledim uzun bi süre görüşmemişiz hani 1 saatçik ortak noktada buluşalım diyorum imkansız cevabını alıyorumE siz söylediniz mi hiç, bir gün de çocuksuz, eşsiz kız kıza takılalım diye?
Ama mesela 3 ay görüşmemişiz çok özlemişiz birbimizi karşı tarafında bana değer verdiğini biliyorum bununla ilgili şüphem yok ama illaki onların evine gideceğim ve orada çocuklu ve eşli görüşeceğiz olay hep buna döndü , çocuk hep onunla zaten 1 saat bıraksa eşine biz 1 saat kaliteli bi görüşme olmaz mı belki çocuğum yok diye anlamıyorum galiba onlarıBen çocuklarımı iki yaşına kadar emzirdim, çok uzun saatler bir yerlere gidemedim. Zaten çalışıyordum, günün x saati ayrıyız bu süreyi daha da uzatmayı doğru bulmadım. Eşim yoğun çalışıyordu ve çocukların yeme içmesine uyumasını sağlamaya benim kadar hakim değildi. Geceleri deliksiz uyumadığım için kronik yorgundum… dolayısıyla istediğim gibi gezemedim. bunlar sebep olabilir
Çocuklar çok mu küçük peki?Söyledim uzun bi süre görüşmemişiz hani 1 saatçik ortak noktada buluşalım diyorum imkansız cevabını alıyorum
İnsan çocuğu olunca onu bir parçası gibi düşünüyor, evde olmayıp dışarda olan ne ki, gelsin buraya hem görüşelim hem çocuğuma bakımım aksamasın diyor… ben memlekete geldiğimde oyun alanı olan mekanlara gidelim diyorum arkadaşlarıma. Aileme bırakabilirim ama neden bırakayım… durumuma saygı gösterilmesini önemsiyorum. Arkadaşların da öyle muhtemelenAma mesela 3 ay görüşmemişiz çok özlemişiz birbimizi karşı tarafında bana değer verdiğini biliyorum bununla ilgili şüphem yok ama illaki onların evine gideceğim ve orada çocuklu ve eşli görüşeceğiz olay hep buna döndü , çocuk hep onunla zaten 1 saat bıraksa eşine biz 1 saat kaliteli bi görüşme olmaz mı belki çocuğum yok diye anlamıyorum galiba onları
Birininki çok küçük 2 yaşa yaklaştı diğerininki daha büyük 5 yaşındaÇocuklar çok mu küçük peki?
istemiyorlar demek ki bırakmak. Sizin keyfiniz için istemedikleri bir şeyi neden yapsın insanlar?Ama mesela 3 ay görüşmemişiz çok özlemişiz birbimizi karşı tarafında bana değer verdiğini biliyorum bununla ilgili şüphem yok ama illaki onların evine gideceğim ve orada çocuklu ve eşli görüşeceğiz olay hep buna döndü , çocuk hep onunla zaten 1 saat bıraksa eşine biz 1 saat kaliteli bi görüşme olmaz mı belki çocuğum yok diye anlamıyorum galiba onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?