cocuklu bir erkekle evlilik yardim !!!

saol canim , hepimiz icin allah guzle yazilar kader yazsin
bak burada bir üye demiş buadamlar evlendikten sonra çocukta istemiyor....dogru bu...senden çocuk yapmaz seni anne etmez diğer çocuğuna her türlü yardımı yapar yaşatır seninde paranın katkısı olacaktır mutlaka...

Zor bir durum bence bir daha düşün çocuklu biriyle evlilik zor olur. Eski eş ile çocuk için görüşme falan derken kıskançlık krizlerine girmeyesin sonra

Çocuk okul hayatına başladığında ona yeni bir düzen sağlayacaklardır eminim. Okul zamanı annenin daha fazla ilgilenmesi lazım gelir çocukla. Yani benim açımdan öyle olur. Aksini düşünemem. Benimde çocuğum var. Şuanki düzeni her ayın ikinci haftasonu benimle olması. Diğer haftasonları baba ile geçirmesi. Ama şimdi okula başlayacağı için bunu değiştireceğim. İki haftada bir falan da yapabilirim. Eminim annede buna ilişkin çözümler düşünüyordur. Belki çok iyi anlaşırsınız çocukla. belli mi olur. Sizi sever. Sizde onu çok seversiniz. Hemen ümitsizliğe kapılmayın.

Ne evleniyorsun çocuklu insanla. Senin de olsa tamam ama bekarmışsın, kendin gibi bekar bul uğraşma kimsenin çocuğuyla, eski eşiyle.

Kendi kanindan canından birini 2 kere gören adamdan ne umuyorsunuz siz peki okuyunca merak ettim

Konu karışık. Kadin başka ülkeye kaçmış.
Zaten evliymiş ve ayrılma aşamasında iken nişanlımla tanışmış ve 3 haftalik ilişkide bu çocuk olmuş. Kadının zaten... siki tutunun...4 ayrı adamdan 4 çocuğu var... 5. Nişanlimdan.
Kadin her 3'senede bir çocuk yapmış... devletden yardim alabilmek icin.

Nişanlım çocuğu nüfusuna alabilmek için 19 bin euro mahkemeye bayıldı. Kadin evli oldugu icin çocuk kocasının nufusunda idi...

Allah herkeze nişanlım gibi 5 sene boyunca mahkemede sürünen ve elde avuçta olan parayi sarf eden baba nasip etsin.

Avrupada kanunlar daha değişik... kadin göstermiyor. Zorla çocuğu kaçıracak değil

Ilk zamanlar üvey anneme bir sürü şey yapmıştım gitsin diye. Sonralardan baktım o benden betermiş. Ben ona o bana derken yazık babam arada kaldı hep.

Size diyeceģim şu ya ona iyi yaklaşın gerçekten ayırmayin kotülemeyin yada bu yükü kaldıramayacaksanız ayrılın.

Olan benim gibilere oluyor. O daha küçük sizi kıskanacak ağlicaz dikkat çekmeye çalışacak ama sizde çocukla cocuk olursanız hayat geçmez.

Kendim yaşadığım için biliyorum eğer böyle bi durumda olsam üvey anne değil o çocuğa elimden geldigince anne olmayı seçerdim.

Ama siz eğer bunu yapamam derseniz girmeyin bu topa.

valla ben ölen yengemin üstüne evlenen dayım bile uzun süre affetmedim yengeye ne gıcıklılar yaptım cocukları kim bilir nasıl kıskanmıstır babalarını senin cocugun olsa belki dicem aam o biel zor yani diger kadın hep kayatınızda olcak ille sğnnet okul vs vs ben sahsen esimin eski sevgilisi düsüncesi bile beni sinir ediyo bide eski karısı yaptıgı cocugu olcak allah koursun bence cokkkkkkkkkkk iyi düsünün hatta düsünmeyin o heyecanları tatmıs aam sen tatmadın ve sana aynı karsılıgı vermicek bu bile arkanı dönmek icin sebep

Çocuklu adamla evlenilir mi ya? Zıy zıy anasının premsesi bir şey. Ona analık etmeni isteyen seni ikinci planda bırakacak bir koca...bonus olarak eski eş. Boşver. Çocuğuna hizmetçi başka birini alsın.

Konu karışık. Kadin başka ülkeye kaçmış.
Zaten evliymiş ve ayrılma aşamasında iken nişanlımla tanışmış ve 3 haftalik ilişkide bu çocuk olmuş. Kadının zaten... siki tutunun...4 ayrı adamdan 4 çocuğu var... 5. Nişanlimdan.
Kadin her 3'senede bir çocuk yapmış... devletden yardim alabilmek icin.

Nişanlım çocuğu nüfusuna alabilmek için 19 bin euro mahkemeye bayıldı. Kadin evli oldugu icin çocuk kocasının nufusunda idi...

Allah herkeze nişanlım gibi 5 sene boyunca mahkemede sürünen ve elde avuçta olan parayi sarf eden baba nasip etsin.

Avrupada kanunlar daha değişik... kadin göstermiyor. Zorla çocuğu kaçıracak değil
Bende yurtdışında yaşıyorum. Kanunlar ne kadar sert biliyorum ve kesinlikle annenin göstermemesi durumunda kanuni yaptırımı var bunu da biliyorum. Türkiye degil yani istemiyorum gostermem durumu olamaz

Bu konuda kendinize güvenmiyorsanız lütfen evlenmeyin. Ortada masum bir çocuk var. O anlamazki sizin eşinize olan aşkınızı yalnız kalma isteğinizi. Çocuk o dünya onun etrafında dönsün ister. Anne babalar da bunun için çabalar. Yemez yedirir giymez giydirir bu lafta değil gerçekten böyledir. Sizin evliliğinizde de öncelik çocuk olacak olması gerektiği gibi. Aksi olursa çocuğa yazık olur. Umarım herkes için hayırlı olan kararı verirsiniz.

Çocuklu bi kadın olarak söylüyorum. Olur da bigün ayrılırsak eğer oğlumuz ikimiz için de ön planda.. eşim de çok bağlı evladımıza.. ayrılsak bile o bağ elbet kopmuycak.. bi de kız evlat babaya ayrı düşkün olur.. elbet kıskancak babasını.. annesi de biraz fena bi kadınsa fitliycek size karşı.

Ama bi hafta orda bi hafta burda çocuğa zor olcak bi de tam okul zamanı. Düzenli bi hayatı olması lazım onun.

Elbet sorunlar yaşarsınız.. ki iki tarafın da sıfırdan başladığı evliliklerde bile sıkıntılar oluyo.. iyi düşünün derim.. sizin de evladınız olsaydı farklı düşünürdünüz belki ama şu an karşı tarafı çok da anlayabileceğinizi sanmıyorum.. çoğu zaman kendinizi 2.plana atılmış gibi hissediceksiniz.. gibi gibi şimdi pek de dert etmeyeceğiniz ama zamanla devleşen sıkıntılarınız olması muhtemel..

En hayırlısı olsun sizin için özellikle de çocuk için..

Benim nisanlimin kizi var.
Kendi bile sadece iki defa görmüş.
Yaninda olsa veya her haftasonu gelse ben ilişkiye başlamazdım bile.

Bu halde bjle bazen aklima geliyor ve evlenmekden cayıyorum. Sorumluluk aşırı ağır geliyor bana. Düşünüyorum... cocuk benim yanimdayken düşse benden bilincek... ortada gelen çocuk bile yok...
Çok özür dileyerek,
Sevgiliniz kızını neden bu kadar az görmüş?
İnsan evladından nasıl böyle uzak kalabiliyor ya..

Çok özür dileyerek,
Sevgiliniz kızını neden bu kadar az görmüş?
İnsan evladından nasıl böyle uzak kalabiliyor ya..

Arka sayfalarda acikladim. Diğer bir üye daha sormuşdu.
Konu aşırı karışık.
Evlilik dışı evli bir bayanla olan cocuk.
Nişanlım yıllarca mahkemede süründü nüfusuna alabilmek için. Avrupada kanun değişik işliyor.
Oda üzülüyor ama cocuk 18 yaşına gelene kadar yapilacak birşey yok.

Bende yurtdışında yaşıyorum. Kanunlar ne kadar sert biliyorum ve kesinlikle annenin göstermemesi durumunda kanuni yaptırımı var bunu da biliyorum. Türkiye degil yani istemiyorum gostermem durumu olamaz

Oluyor canım. Kadın zaten evli.
Nişanlım çocuğu nüfusuna alabilmek icin 2 yıl mahkeme uğraşdi. Evlilik süresinde olduğu için çocuk direk kocasının nüfusuna gecdi. Migdesiz adamda cocuk benden diye kabul edince dna serüveni başladı.

Hangi ülkede yaşadığınızı bilmiyorum...
Kadin mahkemede çocuğun kaçırılmasından koruduğunu ve piskolojik acidan çocuğun etkilendiğini öne sürerek görüşme yasağı çıkarttırdı.

Konu benim nişanlım değil zaten.
Kimsenin hoşuna gitmez yani böyle bir durum... ama bazen bu durumlarda erkekler suçsuz olabiliyor.

başımdan geçmedi ama kolay olmaz. dışardan bakan ve kendimi senin yerine koyan biri olarak konuşuyorum. 6 yaşındaki çocuk seni kıskanacakda. adam da çocuğundan vazgeçmeyecek (ki sen böyle bişey istemezsin zaten)

Benim nisanlimin kizi var.
Kendi bile sadece iki defa görmüş.
Yaninda olsa veya her haftasonu gelse ben ilişkiye başlamazdım bile.

Bu halde bjle bazen aklima geliyor ve evlenmekden cayıyorum. Sorumluluk aşırı ağır geliyor bana. Düşünüyorum... cocuk benim yanimdayken düşse benden bilincek... ortada gelen çocuk bile yok...

ya konuşan bağımsızda. kendi öz çocuğunu iki kere gören biriyle nasıl evlilik düşündünüz?? yani evladından geçen adam her şeyden geçer. cesaretinize hayran kaldım.

açıklamalarınızı gördüm. Allah kolaylık versin

annede babada çocuğunu düşünmüyor galiba. bir hafta orda bir hafta burda çocuğun düzenimi kalır? Bence en doğrusu bir tarafta kalıp diğeri ile istediği zaman görüşmesi.

Sizin için de durum zor tabi.Çocukla tanıştınız mı?

ya konuşan bağımsızda. kendi öz çocuğunu iki kere gören biriyle nasıl evlilik düşündünüz?? yani evladından geçen adam her şeyden geçer. cesaretinize hayran kaldım.

açıklamalarınızı gördüm. Allah kolaylık versin

Açıklamaları gördüyseniz anlamişsinizdir nişanlımin çocuğundan vaz geçmediğini.
Bana gelicek olursak: korkum yok. Eğer birgün çocuk olup eşimden ayrilirsam seviyeli ve düzgün bir şekilde yaparım.

Benim annem babamda ben 7 yaşındayken boşandı. Ne babamdan mahrum kaldim nede annem koca sevdasına düşdüğü için üvey babayla savaşdim.

Nişanlımin eski sevgilisi seviyesizce dengesizlik yapdığı icin bu durumlara cocuk maruz kalıyor. Yoksa nişanlım ve ailesi görüşmek için canını verir. Ama yasak. Nişanlım istemese her ay gerektiğinin 3 kati nafakayı yollamaz.

Ben görüşmem...
Çocuk gelmeye kalksa ayrilirim. O başka bir konu. Ama nişanlımin çocuğu ile olan durumda benim parmağım yok. Olay 6 senelik ben sadece bir seneden beri nişanlıyım

Back
X