cocuklu bir erkekle evlilik yardim !!!

Kendi adıma asla yapamayacağımı düşünüyorum.
Yeri geliyor kendi çocuğumuza katlanamıyoruz, kanımız canımız olduğu halde, kaldı ki eşimin bir başka kadından olan çocuğuna her an tahammül edemezdim.
İnsanın eşref saati de, eşek saati de oluyor. anlık bir öfke çok büyük kırgınlıklara sebep olur.
Hele bir de ileride kendi çocuğumla arada ki dengeyi kurabileceğime de inanmıyorum, adil olamazdım.
O yüzden hiç öyle bir maceraya kalkışmam.

Oluyor canım. Kadın zaten evli.
Nişanlım çocuğu nüfusuna alabilmek icin 2 yıl mahkeme uğraşdi. Evlilik süresinde olduğu için çocuk direk kocasının nüfusuna gecdi. Migdesiz adamda cocuk benden diye kabul edince dna serüveni başladı.

Hangi ülkede yaşadığınızı bilmiyorum...
Kadin mahkemede çocuğun kaçırılmasından koruduğunu ve piskolojik acidan çocuğun etkilendiğini öne sürerek görüşme yasağı çıkarttırdı.

Konu benim nişanlım değil zaten.
Kimsenin hoşuna gitmez yani böyle bir durum... ama bazen bu durumlarda erkekler suçsuz olabiliyor.
Bence adam ve kadın kadar nişanlınızda da mide sorunu var gibi duruyor.

En yakınımdan biliyorum ..Kesinlikle vaz geç asla mutlu olamiyor insan ve ortadaki çocuk.
Kaldı ki senin,çocuk hakkında hiç bir tecrüben yok aşkından ölsem de 1000 defa düşünürümm...:KK20:

herkese selam,

lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler :KK66:
Olan çocuğa olur o net

Olabilir tabiki.
Doğrudur.
Siz miğde sorunu olmayanıni alirsiniz... ;)

Net olarak konuya hakim olmadan agizinizdan cikana dikkat etseniz iyi olur.

Bir erkeğin "kocasindan ayrılmış" bir kadinla ilişkiyle girmesi benim gözümde migdesizlik değildir. Kadin durumu hakkında yalan söyleyip, evdeki cocuklari annesine birakip, bir erkekle kaçamak ilişki yaşadığı zaman migdesizlik olur.

Ama dediğim gibi siz migdeli olani tercih edin...

Çok özür dileyerek,
Sevgiliniz kızını neden bu kadar az görmüş?
İnsan evladından nasıl böyle uzak kalabiliyor ya..

Oluyor canım. Kadın zaten evli.
Nişanlım çocuğu nüfusuna alabilmek icin 2 yıl mahkeme uğraşdi. Evlilik süresinde olduğu için çocuk direk kocasının nüfusuna gecdi. Migdesiz adamda cocuk benden diye kabul edince dna serüveni başladı.

Hangi ülkede yaşadığınızı bilmiyorum...
Kadin mahkemede çocuğun kaçırılmasından koruduğunu ve piskolojik acidan çocuğun etkilendiğini öne sürerek görüşme yasağı çıkarttırdı.

Konu benim nişanlım değil zaten.
Kimsenin hoşuna gitmez yani böyle bir durum... ama bazen bu durumlarda erkekler suçsuz olabiliyor.

Aynen katılıyorum
Her gece başkasıyla aynı yatağa giren kadından çocuk yapmak sağlam mide ister
Bu hikayedeki herkes al birini vur ötekine cinsi

Olabilir tabiki.
Doğrudur.
Siz miğde sorunu olmayanıni alirsiniz... :KK66:

Bir erkeğin "kocasindan ayrılmış" bir kadinla ilişkiyle girmesi benim gözümde migdesizlik değildir. Kadin durumu hakkında yalan söyleyip, evdeki cocuklari annesine birakip, bir erkekle kaçamak ilişki yaşadığı zaman migdesizlik olur.

Kocasından ayrılmış mı?
Kadının evli olduğunu söyleyen sizsiniz. Kocasından ayrılmış diye birşey yoktur, evli ve bekar vardır. Nişanlınız zamanında evli bir kadınla ilişki yaşamış ve daha 3. haftadan kadın hamile kalmış. O üyenin mide mide diye bahsedip durduğu şey bu. Elbette kimsenin haddi değil sizin hayatınız sizin yaşamınız ama adam zamanında evli bir kadınla beraber olmakta bi mahsur görmemiş, demek ki evli ya da bekar olmayı pek umursayan biri değil. E şimdi yarın öbür gün sizinle evlenecek, siz hiç düşünmediniz mi ya bu adam zamanında bunu yapmış, beni aldatmakta da sakınca görmez diye? Mesela sizin bu adama çok aşık olmanız bu ihtimali düşünmenize engel değil, buna rağmen size güven verebildiyse bravo :) erkek milleti sonuçta, çiğ süt emmiş. Umarım mutlu olursunuz çünkü erkekler isterse taş yesin benim umrumda olmaz ama hemcinslerimin üzülmesini asla istemem ve üzen erkeklere de çok kızarım.

Aynen katılıyorum
Her gece başkasıyla aynı yatağa giren kadından çocuk yapmak sağlam mide ister
Bu hikayedeki herkes al birini vur ötekine cinsi

Bir kadinin şeyinde iyikide GPS olamadığı icin dünya üzerinde hicbir erkek hangi sıklıkla ve kiminle ilişkiye girdiğini bilemiyor kuzum.

İyikide bilemiyor. Kadının 4 çocuğu olması sorun değil. İsterse 1000 adamla ilişkiye girer buda sorun değil.

Kadının kandirarak bazi şeyleri yapmasi sorun. Çocuk yapmak için ilişkiye girmesi sorun... yapdikdan sonra mahkemelerde süründürmesi sorun.

Dediğim gibi... İsterse 5 değil 55 adamdan çocuk yapsin... migdesiz o*** muamelesi yapmak bana düşmez. Kendi şeyinle yapıyor. Beni bunaltan anneliği... ve çocuğu babadan mahrum bırakması.

Sadece bu tavri... gerisi şey bekçiliği olur.

herkese selam,

lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler :KK66:

İki çocuklu bir adamla evliyim ;
Özelimiz falan konularına çok takacak biriyseniz yapmayın bu evliliği
Çünkü her zaman önce çocuktur
Olaya nasıl baktığınız önemli, ben eşim çocuklarıyla vakit geçirsin diye kendimi yırtıyorum, sürekli ona alan yaratmaya çalışıyorum. Bizim zaten baş başa zamanlarımız var, çocuklar babayı özlüyor diye çok özen gösteriyorum bu konuya, mesela ben öz anneleri olmadığım için belki rahat edemezler diye küçük hafta sonu tatilleri bile ayarlarım onlar için. Bu konu benim için önemli çünkü boşanmış ebeveynlerin çocuğuyum.
Eğer çocuğu ayak bağı, evliliğinizin önünde bir engel, sorun gibi görüyorsanız ki gördüğünüzü düşündüm yazdılarınızdan bu işe kalkışmayın, hem siz hem de onlar mutsuz olur. Bu işin bir de hakka girmesi var , 6 yaşında bir çocukla helalleşemezsiniz sonra

Sizin adınıza sevindim ama çevremde hep böyle şeyler duydum herkes aynı değildir ama sizin gibi eşini mutlu edende azdır, bişeyi çok merak ettim eşinizin ilk Eşini merak ettiniz mi hiç ?

Çevrenizden duyduklarınız tevatür =))
Biz yaşıyoruz
40 yaşında bir prensesim ben eşim için=))
Benim için tüm hayatını, alışkanlıklarını,çevresini değiştirdi
Çok şükür mutluyuz, bu önyargılar çok yanlış
Sevgiyle, saygıyla ilgili bir durumdur bu

Kocasından ayrılmış mı?
Kadının evli olduğunu söyleyen sizsiniz. Kocasından ayrılmış diye birşey yoktur, evli ve bekar vardır. Nişanlınız zamanında evli bir kadınla ilişki yaşamış ve daha 3. haftadan kadın hamile kalmış. O üyenin mide mide diye bahsedip durduğu şey bu. Elbette kimsenin haddi değil sizin hayatınız sizin yaşamınız ama adam zamanında evli bir kadınla beraber olmakta bi mahsur görmemiş, demek ki evli ya da bekar olmayı pek umursayan biri değil. E şimdi yarın öbür gün sizinle evlenecek, siz hiç düşünmediniz mi ya bu adam zamanında bunu yapmış, beni aldatmakta da sakınca görmez diye? Mesela sizin bu adama çok aşık olmanız bu ihtimali düşünmenize engel değil, buna rağmen size güven verebildiyse bravo :) erkek milleti sonuçta, çiğ süt emmiş. Umarım mutlu olursunuz çünkü erkekler isterse taş yesin benim umrumda olmaz ama hemcinslerimin üzülmesini asla istemem ve üzen erkeklere de çok kızarım.

Kadının evli olduğunu ve 4 cocuk annesi olduğunu bilmeden olmuş bu olaylar.
Kadın ayrildim demiş.

Tam anladim....3. Hafta hamile kalmasi niye midesizlik oldu? Yabancilar arasında gayet normal birşey.

Ben şahsen kadının hamile kalmasini yadirgamadim.
Cocuk doğduktan sonra olanlar beni üzen.

Nişanlım şuana kadar iyi hoş. Birgün iyi hoş olmazsa kicina yer tekmeyi. Aldatma konusu kafama takmiyorum... Nişanlım kimseyi aldatmadiki... aldatan kadin.

Adam Single iken kadinla tanışıp cinsellik yaşamış. Bu her erkeğin ve kadının başına gelebilir. Tedbirlik olmak gerek. Ben buna migdesizlik değil salaklik diyorum

Olabilir tabiki.
Doğrudur.
Siz miğde sorunu olmayanıni alirsiniz... :KK66:

Mide

tulumbachen .!.:
Kadın ayrildim demiş.

Tam anladim....3. Hafta hamile kalmasi niye midesizlik oldu? Yabancilar arasında gayet normal birşey.

Nişanlım şuana kadar iyi hoş. Birgün iyi hoş olmazsa kicina yer tekmeyi. Aldatma konusu kafama takmiyorum... Nişanlım kimseyi aldatmadiki... aldatan kadin.

Adam Single iken kadinla tanışıp cinsellik yaşamış. Bu her erkeğin ve kadının başına gelebilir. Tedbirlik olmak gerek. Ben buna migdesizlik değil salaklik diyorum

Bir gün iyi olmazsa yer tekmeyi demeniz hoşuma gitti. Burada defalarca aldatıldığı halde hala herife kul köle olanlara duyurulur :)

Bir gün iyi olmazsa yer tekmeyi demeniz hoşuma gitti. Burada defalarca aldatıldığı halde hala herife kul köle olanlara duyurulur :)

Yok canım..
Asla çekmem. Ben daha küçük şeyler icin bruce lee tekmesi atmış kadının.
Dünya erkek fingirdiyor...
Un ufak yanlışında silerim... siliyorumda zaten.

Kadın ayrildim demiş.

Acaba diyorum kadının evli oldupu halde nişsnlınızla birlikte olmuş olması Yüzünden ileride sizinle güven sorunu Yaşar mı ?

Back
X