sadece sizin çocuğunuz olsa idare edebilirdiniz ama arkadaşınızın çocukları üstelik onların ki ikiz çok zor olacak şimdiden belliorda bir iki gün kalsanız ziyaretinizi yapsanız ve farklı bir yere gitseniz eşinizle bu konuda ikna etseniz.3 çocukla o gürültü eşinizin bile hoşuna gitmeyebilir belki size onay verir erkenden kurtulursunuz
Bilmiyorum ki canım ben Bartın İnkum'a gideceğim eşim bir hafta sonra gelip alacak oradan İzmir'e geçeceğiz 10 saatlik yolmuş:26: sıkıldım diyip başka yere gidelim desem gitmez
Bu hafta sonu izne ayrılıyorum bir hafta çalıştığım kurumun deniz kenarında dinlenme tesisi var oraya gideceğim. Ablam ve iki yeğenim de olacak sonra eşim gelip beni ve kızımı alıp İzmir'e gideceğiz. Eşimin arkadaşları var ikiz bebekleri oldu onların yazlığına gideceğiz. Şimdi ne güzel işte çok güzel tatil programı diyeceksiniz.
Geçen sene kızım dokuz aylıktı tatilimiz tam bir fiyaskoydu kızım geçen sene araba koltuğuna oturduğu anda kıyameti koparıyordu şimdi şehir içinde sorun yok koltukta oturuyor ama yol uzadığında huzursuzlanıyor bizde uyku saatlerinde yola çıkıyoruz. Geçen sene sırf bu sebepten eşim arabayla ben kızımla uçakla gidip gelmiştim. Bir hafta otelde kalmıştık kızım akşam sekizde uyuduğu için yemekten sonra otel odasına kapanıyorduk. Eşimin arkadaşları da otele gelmişti eşim onlarla takılırken ben bebek peşinde koşturuyordumsonra bir haftada yine aynı arkadaşlarıyla (bu arada dört yıldır grup şeklinde tatil yapıyoruz balayımızın ikinci günü bile yanımızdaydılar) bu seneki gideceğimiz yazlığa gittik eşim sabahları horul horul uyurken ben sabahın köründe kalkıp kızımı kahvaltı ettiriyordum denize git gel sürekli çocuğu ben taşıyordum, yıkıyordum, yediriyordum kabus gibiydi. Bir de en kötü yanı bir hafta kavanoz mamalarıyla idare ederim diyordum nerde kızım o mamalardan bir kaşık aldı ağzına sürmedi sabahları kahvaltıdan ziyade çorba içme alışkanlığı var birde bir çorbayı ertesi gün bir daha içmez her sabah değişik bir çorba yapıyordum öğlen akşam ayrı yemek ben böyle uğraşırken arkadaşlarıyla Kuşadasına kalkıp gitti maç yapmaya ertesi gün çeşmeye gidelim dedim çocukla zor olur diye gitmedi bu sene de yine yazlığa gideceğiz sebep arkadaşının eşi doğum yaptı ikiz bebekleri oldu ben gidip göremedim bebekleri eşiyle de samimi arkadaşız biraz gelemedim diye darıldılar çünkü kızım doğduğunda geldiler iki kere de İzmir'den hafta sonu çıkıp geldiler. Geçen seneye göre tek fark kızım yürüyor off şimdiden içim daraldı. Yazlıkta eşimin iki erkek arkadaşı birinin eşi ve ikiz bebekleri diğerinin kız arkadaşı ve biz. Bu arada bebekler gece pek uyumuyorlarmış:26: benim kızım da uyumazsa diye korkuyorum. Kızlar bir fikir verin gitmezsem darılıyorlar beni nasıl bir tatil bekliyor tahmin edemiyorum ya çok güzel geçecek ya da geçen seneki gibi fiyasko tabi bana göre öyle eşime göre gayet güzeldi. Eşime akşam ben bir bahane bulayım gelmeyim dedim eşim beni bencillikle suçladı tabi kendi arkadaşları ne de olsa
pardon da asıl bencil olan eşinin ta kendisi. geçen yılki tatilde resmen çocuğu yıkmış senin başına kendi keyif çatmış. ben olsam bunları hatırlatırım, bu sene de böyle yapacaksan gelmiyorum derim.
inkum muhteşem bir yer doğayla denizin buluştuğu romantik küçük bir sahil kenti.bence eşini orda seninle kalması için ikna et zamanınız çoğunu orda geçirin birlikte 2-3 gününüde arkadaşlarınıza ayırın emin ol daha rahat edersin.
:)) başlığı görünce aklıma ilk gelen cevap şu " ELBETTE KABUS GİBİ " moralini bozmak istemem ama en azından benim yaşadığım bu :) benim kızım biraz zor bir çocuk belki de ondandır ....
Biliyorum az çok beni tanıyorsunuz sürekli kocamdan yana şikayet ediyorum ama elimde değil böyle yazıp anlatıkça biraz rahatlıyorummesela bir de geçen sene kayınvalidemler ve eşimin abisi ve eşi bir de yine eşimin iki kuzeni Muğla'ya gitmiştik. Yemek yiyoruz ben bir yandan çocukla uğraşıyorum bir yandan yemek yediriyorum eee bir zahmet yemeği yiyince bir bebekle ilgilen de bende karnımı doyurayım yok bizimki yemek faslından hemen kalkar abisi kuzenleri balık tutmaya, yüzmeye ya da maç yapmaya gider artık o kadar bunaldım ki en son herkesin içinde bir bağırdım yeter artık dedim:84: sen çocuklu evli bir erkeksin biraz olsun yardım et diye herkes sus pus olmuştu sonra oturup sinirden ağladım kayınpederim çok üzülmüş ertesi gün iki tane bilet almış gün boyu tekne turu eltimle ikimiz çocukları bırakıp gittik hayatımın en güzel günüydü bebeğe eşim baktı tüm gün belki yüz kere aradı kıçına ne süreceğim, yemek yemiyor, ağlıyor, uyumuyor
oofff Allah yardımcınız olsun ...
benim eşimde bu hafta sonu arkadaşımızın yazlığına gidelim diyor arkadaşlar ordaymış bizide çağırmışlar
benim eşim kızımızla çok ilgilenir sağolsun hatta dışarda çoğu zaman o ilgilenir ama benim kızım malesef bana çok düşkündür
ille bana gelicek hep benim kucağımda olucak birde çok zor bi çocuk oofff bende gitmek istemiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum yeni ev aldık krediyle
o borçlar yüzünden eşim yıllık izin kullanmadı ücretini aldı onun yerine o böyle fedakarlık yapmışken bende 2 güncük onun için katlanıym diyorum ama bilmiyorum yaa ne yapıcam banada fikir verin lütfen
Buldum kayın pederini bartına çağır
hayat ne garip değil mi, çocuklar büyüyünceye kadar 3 günlük bir tatili bile ailelerinin burnundan getirirler , büyüyüp de aile bir ohhh diyeceği zaman da ayrı tatil yapmak isterler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?