Çocuklu biriyle evlenmek

Öz çocuğuna özverili olmayan ikinci eşe mi özverili olacaktı ? Bunu istemek ne demek ?

Caktirma. Konu sahibi daha kendisi cözemedi su cocuk olayi. Simdi sorsak kendini "cok iyi bir anneyim" der halbuki hepimizin cevresinde en az bir tane anne vardir cocugunu tekrar evlenebilmek icin baba tarafa birakan. Yani acayip ironik bir durum olucak adam cocuklarinin velayetini alirsa

Caktirma. Konu sahibi daha kendisi cözemedi su cocuk olayi. Simdi sorsak kendini "cok iyi bir anneyim" der halbuki hepimizin cevresinde en az bir tane anne vardir cocugunu tekrar evlenebilmek icin baba tarafa birakan. Yani acayip ironik bir durum olucak adam cocuklarinin velayetini alirsa
Bu ironiyi birebir yaşayan birini tanıyorum. Kendi çocuklarını anneanneye bırakıp başka şehirde yeni kocasının 2 çocuğuna bakan. Duyunca aklım almamıştı çocuklar üniversite çağında şimdi

Bosa kocani.. cocugunu yanina al ve onunla
Ol. Senle evlenecek herif zaten cocugunu kabul edip gelmeli, sirf bu sebepten mi verdin?

Gecen bi konuda yine tartisildi ama cocugun kac yasinda? Eminim sana cok ihtiyaci oluyodur. Cocuklar bunu hak etmiyor aslinda. Bir annenin verdigi sevgiyi sefkati kimse veremez. Tabii hakkiyla yapacaksan anneligi.

Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim

Bu nasil dusunce? Bir tek siz mi evleniyorsunuz? Eski eşiniz de evlense O da evliligimi riske atamam diyip cocuklari atacak mi?
Sirf iş olsun diye evlendik e bir de cocuk patlatalim gitsin diye cocuk yapiyorsunuz, o evlilik bitince cocuklar da boyle umurunuzda olmuyor işte.

Merhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştım iki çocuğu olduğunu bilmiyordum daha sonradan öğrendim bu arada benimde bir tane çocuğum var. Daha sonra görüşmeye başladık konuştuk anlaştık evlendik bu süreçte çocuğu olduğunu itiraf etti ama annesinde kalack diye söyleyince evliliği gerçekleştirdim. Ama şuan 3 ay geçti ve şuan çocuklarını almak için mahkeme açtı banada 2 aydır çok ilgisiz soğuk değersiz davranıyor bense daha yeni evlendigimizi söyledim oda umursmaadi hala çocuklarını istiyor gidecek dönecek biyerim yok ve ikinci evliliğim benimde çok sikintidayim ne yapabilirim
adam resmi olarak evli mi hala? esine geri donecek herhalde

Adaın ex eş de evlenmiştir fedakarlık yapıyordur belki😁😁😁 ne yapsın bebeler sokakta mı yatsın?
Bence adamın ex eşi evleniyordur.Adamda kadına gıcıklık olsun diye velayet davasi açmıştır.Cocuklar küçükse anne vermek istemezse asla alamaz zaten.

Bu ironiyi birebir yaşayan birini tanıyorum. Kendi çocuklarını anneanneye bırakıp başka şehirde yeni kocasının 2 çocuğuna bakan. Duyunca aklım almamıştı çocuklar üniversite çağında şimdi

Öyleleri var. Sirf adama yaranmak icin onun cocuklarina kendi cocuklarindan daha iyi davranan mi dersin. Yani erkek bu. Cok önemli 🥴

Konuyu bir tek ben mi anlamadım?
Sizin çocuk baba da kalıyor ama yeni eşiniz anneden çocukları almak için dava mı açıyor?
Çocuklar anne yanındayken güvende değiller mi,bakıma muhtaçlar mı ki alıyor?
Siz babaya neden verdiniz,maddiyat sıkıntınız mı vardı?
Bukadar soruyu şundan sordum anne oldugum için olabilir ama çocuklar annenin yanında kalmalı(istisnalar hariç)

Çocuğunu evliliğe risk olarak görüp babaya veriyorsunuz. Peki o babanında hayatında biri varsa ve oda risk olarak görse bu çocuklar nerede kalacak? Yüce Rabbım neden sizin gibileri anne yapıyor anlamıyorum burdan kendinize olumlu yorum beklemeyin baştan ofsaytsınız 😡

Konuyu bir tek ben mi anlamadım?
Sizin çocuk baba da kalıyor ama yeni eşiniz anneden çocukları almak için dava mı açıyor?
Çocuklar anne yanındayken güvende değiller mi,bakıma muhtaçlar mı ki alıyor?
Siz babaya neden verdiniz,maddiyat sıkıntınız mı vardı?
Bukadar soruyu şundan sordum anne oldugum için olabilir ama çocuklar annenin yanında kalmalı(istisnalar hariç)
Çocuğunu yeni evliliğinde risk olarak görüyormuş konu sahibi nasıl bir mantıksa konu sahibine göre bence çocuk her zaman bulunur ama adam bulunmaz aman adam kaçmasın çocuk yüzünden varsın çocuk orda burda eşya gibi savrulsun umurları değil allah akıl fikir versin hem konu sahibine hem böyle anneliğin ne olduğunu bilmeyen kadınlara...

Acaba önceden çocukların kalacakları yerler konusu geçti mi aralarında? Konuşmuş olmalarını beklerdim.
Ya maalesef koca buldum diye bir hevesle bu detayları atlayıp evleniyorlar, net sorular sorup net cevaplar almıyorlar sonra da burada feveran ediyorlar, ben gerçekten hayret ediyorum..

İnsanlar kadın olsun erkek olsun evliliklerde eğer çocuk varsa önce çocuklarını düşünmeli ailelerinin evlerine kreşe çevirmemeli evlenmeden çocuklara yer bulunmalı çocuklar evlilikte evde fazlalık görülmemeli

Merhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştım iki çocuğu olduğunu bilmiyordum daha sonradan öğrendim bu arada benimde bir tane çocuğum var. Daha sonra görüşmeye başladık konuştuk anlaştık evlendik bu süreçte çocuğu olduğunu itiraf etti ama annesinde kalack diye söyleyince evliliği gerçekleştirdim. Ama şuan 3 ay geçti ve şuan çocuklarını almak için mahkeme açtı banada 2 aydır çok ilgisiz soğuk değersiz davranıyor bense daha yeni evlendigimizi söyledim oda umursmaadi hala çocuklarını istiyor gidecek dönecek biyerim yok ve ikinci evliliğim benimde çok sikintidayim ne yapabilirim
Bir adamın ya da kadının çocuğu varsa isterse eski eşte olsun yine de hep birlikte yaşayacak gibi düşünerek hareket edilmeli.Evlendiği adamın ya da kadının çocuğunu kabullenmeyen almasın o adamı kadını nikahına.Sonuçta evlilikten önce öğrenmişsiniz iki çocuğun varlığını.Bir merağım var neden istemiyorsunuz ?

Benim çocuğum benle olsun ama babanın çocukları annede kalsın. Sebep?
Hayır kuzum, ben Boşaninca çocuğu kocama vereyim, yeni koca bulayım. Yeni kocam boşaninca çocuğu karisina bıraksin,beni bulsun. Bizi iki mutlu insan bekarlar gibi evlenelim, yeni çocuk yapalım.

Back
X