- 13 Aralık 2021
- 15
- -75
- 1
- Konu Sahibi hayatguezel
-
Cok genis bir konu aslindaİyi akşamlar hanımcımlar,
Sizce çocuklu bitiyle evlenmek kötümüdür?
Adamla herşey uyuşuyorsa tek rahatsız edem konu çocuksa fakat annesinde yaşayıp ara sıra geliyorsa..
Belki tecrübesi olanlar vardir :)
Konudan bağımsız şunu söyleyeceğim: Bu yazdığınız çok rahatsız edici geldi bana. “Eşimin eski eşinden olan çocuğuna annesinin vermediği ilgiyi verdim ama anasına çekmiş” falan….Cok genis bir konu aslinda
Benim bir kizim var esiminde ayni yasta kizi var. Bu benim icin buyuk bi avantajdi kizima kardes gibi olacakti.
Esimle evlenirken bosandigi kisi hakkinda cok seyler duydum ama kulak ardi ettim.
Esimle 2 yil boyunca kizi hakkinda veya benim kizim hakkinda asla tartisma yasamadik ama esimin kizi normal bir hayati olmayan, duzensiz, siddet uygulayan psikopat bir anneyle yasiyor...
2 yil boyunca ona annesinin vermedigi ilgiyi ozguveni nebilim herseyinde yaninda olmaya calistim. Ama kadin kizida kendisine cektigi icin bazi seylerde kopma yasadik.
Esimin bir arkadasi (cocugu var), cocuksuz bir hanimla evlendi. Adamin oglunun gelip gitme gunleri var, tertipli duzenli... Sorun yasamiyolar.. Buda cocugun annesinden kaynaklaniyo.
Uzun oldu yazdiklarim ama umarim verdigim iki ornegi anlamisinizdir.
Eger cocugun annesinde azicik, minnakcik bir edep adap varsa sizde cocugu bir yabanci gibi degilde kendi kardesiniz gibi gorur severseniz mutlu olursunuz
Allah yardimciniz olsun
Ha sunuda soyleyim
Esim gibi biriyle evlendigime hic pisman olmadim, kiziyla annesiyle sorunlar yasamisda olsak esimden yana cok sukur bi skntim yok.
Siz yanlis anlamis olabilirsiniz yada ben yanlis ifade etmis olabilirim. Konu cok derin suraya doksem nedemek istedigimi anlardiniz :)Konudan bağımsız şunu söyleyeceğim: Bu yazdığınız çok rahatsız edici geldi bana. “Eşimin eski eşinden olan çocuğuna annesinin vermediği ilgiyi verdim ama anasına çekmiş” falan….
Bu kadar kötü birine babası neden çocuğu bırakıyor ki? Annesi vermiyor demeyin çocuğu yalnız bırakıp ülke bile değiştiriyormuş. Bu profildeki kadın dünden razı olur vermeye. Zaten hiçbir sorumluluğunu da yerine getirmiyormuş. Alsın babası komple velayetini. Etüte metüte de karışamaz.Siz yanlis anlamis olabilirsiniz yada ben yanlis ifade etmis olabilirim. Konu cok derin suraya doksem nedemek istedigimi anlardiniz :)
Ilgi derken basini oksama gezdirip tozdurma demiyorum. Cok daha derin konular
Anasina cekmis degil, annesi cocugu oyle egitiyor. Dedigim gibi konu cok derin soyle anlatim en kucuk minnak bi ornek: kizini evde birakip turkiyeye gidebilecek kapasitede, kimseye emanet etmeden veya 7 yasindan beri okula tek gidip gelen, okul toplantilarina katilmayan bir anne, cocuk uyanirsa okula gidebiliyor uyanamazsa gitmiyor
Bu cocuk henuz 12 yasinda etude vermeyi dusunduk esimle, annesi istemedi, ozel ogretmen dedik onuda istemedi... Yani konu oyle dusundugunuz gibi anasi kilikli diyebilecegim bir sey degil ki hic tarzim degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?