- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.916
- 798
- 35
- Konu Sahibi hayatguezel
-
Esim denedi almayiBu kadar kötü birine babası neden çocuğu bırakıyor ki? Annesi vermiyor demeyin çocuğu yalnız bırakıp ülke bile değiştiriyormuş. Bu profildeki kadın dünden razı olur vermeye. Zaten hiçbir sorumluluğunu da yerine getirmiyormuş. Alsın babası komple velayetini. Etüte metüte de karışamaz
Anladım. Sizi eleştirmek için söylemedim bu arada. Sadece anlattıklarınızda bazı şeyler kafamda oturmamıştı. MutluluklarEsim denedi almayi
Oncelikle kizi gelmek istedi islemlere basladi, polislige gidildi avukata basvuruldu annesi vermekden vazgecti esim yinede ilerledi.
Mahkemede kiz 12 yasinda oldugu icin ona soruldu oda gelmek istemedigini annesiyle mutlu oldugunu soyleyince konu orada kapandi.
Kadin dunden razi evet ama vermek istemiyo, o nasil oluyor ? Soyleki 125 euro nafaka 200 euro cocuk parasi. Siniftada kalsa anneyle tek yasadigi icin yillik 1000 euro burs parasi. Ayrica devlet tarafindan 3+1 yeni yapi binada dairede cok ucuz fiyatta kirada kalmasi vs vs vs....
Bu bayanin ilk evliligindeki cocuguda ayni sekilde yaninda.
Tahmin edebiliyorum :)Anladım. Sizi eleştirmek için söylemedim bu arada. Sadece anlattıklarınızda bazı şeyler kafamda oturmamıştı. Mutluluklar
Ben evlendim eşimin oğluda annesi ile kalıyor, biz evlendiğimizde 10 yaşında idi ama ben onu 4-5 yaşlarından beri tanıyorum eşimle uzun soluklu bir sevgililik dönemi yaşadık.Aynı şehirdeyiz, mesafe olarak araçla 15 dklık mesafede ikamet ediyorlar.İyi akşamlar hanımcımlar,
Sizce çocuklu biriyle evlenmek kötümüdür?
Adamla herşey uyuşuyorsa, karakter sevgi ahlak, tek rahatsız eden konu çocuksa, fakat oda zaten annesinde yaşayıp ara sıra geliyorsa..
Belki tecrübesi olanlar vardir :)
Evet,bence de çok rahatsız edici bir söylem.Konudan bağımsız şunu söyleyeceğim: Bu yazdığınız çok rahatsız edici geldi bana. “Eşimin eski eşinden olan çocuğuna annesinin vermediği ilgiyi verdim ama anasına çekmiş” falan….
Siz zaten nişanlı değil misiniz? Çocuk sizi rahatsız ediyorsa neden nişanlandınız? Adamın çocuğu sizi rahatsız edecek belli ki ama onun kanı canı evladı. Huzursuzluk çıkmasın boş yere, evlenmeyin sizİyi akşamlar hanımcımlar,
Adamla herşey uyuşuyorsa, karakter sevgi ahlak, tek rahatsız eden konu çocuksa, fakat oda zaten annesinde yaşayıp ara sıra geliyorsa..
Siz sorun eder ileride bu duruma katlanamayacam diyorsanız hiç girmeyin derim.Kiskanclik yaşar kırar kirilirsinizİyi akşamlar hanımcımlar,
Buda cok üzücü imiş cocugun ne sucu var .olan hep cocuklara oluyor valaBaştan kabul edip sonra sorun çıkarılıyor genellikle en yakınımda biri boşandı ve boşanmalarına sebep olan kadınla evlendi kadın herşeyi biliyordu şimdi adamın çocuklarıyla görüşmesini sorun ediyor . Adam çocuğuyla dışarıda görüşmek zorunda kalıyor onu da sorun ediyor . Lgs de iyi bir puan yaparsa telefon alma sözü veren babası yeni karısının korkusundan değil telefon kalem bile alamıyor. Çocugun annesi izin alamadığı ve adamında kendi isi olduğu için yıllardır 1 kere babası toplantısına katildi kadın onu bile sorun etti ve cocuk o eve hiç gitmediği kadınla hiç muhatap olmadığı halde çocuğu evinin huzurunu bozmakla itham ediyor... Daha bir sürü örnek var böyle olacaksanız evlenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?