Çocuklu biriyle ilişki

Adam ömrünün sonuna kadar çocuğuyla ilgilenmek zorunda ve hep ilgilenecek. Önceliği daima çocuk olacak. Zaten önceliği çocuk değil siz olsaydınız “bu nasıl insan bu nasıl baba” demeyecek miydiniz? Çocuğun annesinin yerinde sizde olabilirdiniz.

Madem ki sizin için sorun haline gelecek ve bunların farkındaysanız uzatmanın hiçbir anlamı yok. Fazla bağ oluşmadan herkes yoluna bakmalı.

Hiç evlenmemiş çocuksuz birinin evlenmiş çocuklu biriyle uyum sağlayabileceğine inanmıyorum. Bence ayrıl.

Merhaba herkese :)

Benim birkaç aydır görüştüğüm biri var uyumluyuz oldukça ancak ilişkiyi ileri safhalara taşımak için kafamda soru işaretleri var bu kişinin çocuğu var ve ben kişilik olarak ilgiyi vs kıskanan biriyim e onun tabiki hep önceliği çocuğu ve hep öyle olacak duygusal olarak aramızdaki bağ çok güçlenmeden bitirsem mi diyorum. Sizce oluru var mı? Bu arada tabiki oluruna bırakıyorum ilerisi ne olur belirsiz ama benim için ilerlerse bariz sorun olacak bir meseleyi görmezden gelmeli miyim bilmiyorum. Hafta sonları vs çoğunlukla çocukla haliyle hafta içi de çok mümkün olmuyor görüşmek uzağız yani benimle görüşse de çocukla görüşmek için hafta içi izin falan alıyor izinler de sayılı sonuçta.

Bu arada ben evlenmedim çocuğum yok.
Alt metin: çocuğu anneye satsa gül gibi geçinip gideriz.aman ne olacak sanki. 😁

Kendinizi tanıyorsunuz mutluyum diyenden yorum alsanız dahi aklınızdaki soru işaretleri ile bu gemi yürümez.

Şahsi fikrim de kadının ailesinin boşanmada bahane olduğu..Hangi kadının annesi kv lik de çığır açıyor boşanma için. İstisna ise o istisna bu değildir.

Küçük çocukla olmaz. Çocuk 10-11 yaşlarında olsa belki derdim. Benim öğrencilerim 8-9 yaşlarında ozbakim konusunda birçoğu çok eksik.

Benim birkaç aydır görüştüğüm biri var uyumluyuz oldukça ancak ilişkiyi ileri safhalara taşımak için kafamda soru işaretleri var bu kişinin çocuğu var ve ben kişilik olarak ilgiyi vs kıskanan biriyim e onun tabiki hep önceliği çocuğu ve hep öyle olacak duygusal olarak aramızdaki bağ çok güçlenmeden bitirsem mi diyorum. Sizce oluru var mı? Bu arada tabiki oluruna bırakıyorum ilerisi ne olur belirsiz ama benim için ilerlerse bariz sorun olacak bir meseleyi görmezden gelmeli miyim bilmiyorum. Hafta sonları vs çoğunlukla çocukla haliyle hafta içi de çok mümkün olmuyor görüşmek uzağız yani benimle görüşse de çocukla görüşmek için hafta içi izin falan alıyor izinler de sayılı sonuçta.

Ayrıl

Çocugu olan birisi sonsuza dek eski eşe bağlıdır dolaylı olarak. Üzgünüm ama gerçek bu. Bu durumu da yönetebilirsiniz gibi gelmedi. Ayrılmak doğrusu olabilir.

Çocugu olan birisi sonsuza dek eski eşe bağlıdır dolaylı olarak. Üzgünüm ama gerçek bu. Bu durumu da yönetebilirsiniz gibi gelmedi. Ayrılmak doğrusu olabilir.
Kesinlikle kadın içinde sorun bence
Çocuk yaparken 50 kere düşünmek gerek hem çocuk sorumluluğu var hemde ayrılan bile eski eş var

delirme istersen 3 tam 1 robot 3 tam 1 robot
girme bu işlere

Dünyada adam kıtlığı varda ben mi bilmiyorum neden çocuklu biri, neden kendi denginiz olan biri değil? Ben artık gerçekten anlam veremiyorum bekar olup çocuklu biriyle beraber olmak nedir? Hayatınızda sıkıntı isiyorsanız buyrun beraber olun. Ama şunu unutmayın şimdi sorun değil dersiniz ama o adam çocuguyla her vakit geçirdiği zaman kaos yaratacaksınız ve çocugu babasından ayırmaya çalışacaksınız belkide genelde olan bu çünkü. Kendi denginizde biriyle beraber olun kaos yaratmayacağınız bir ilişki içerinde olun.

Sonuç baştan belli.Bu kafayla yıpranır ve yipratirsiniz şimdiden yolunuza bakın bence.

Back
X