Cocuklu biriyle olurmu?

Hikayelerinde sadece "O kıza sahip çıktı (artık neden" sahip çıkmaya" zorunda kaldiysa), ama o bu süper kahramanin kiymetini hic bilmedi." Adamın çocuğu oldu kusur gibi görülmemesi lazim. Çocuklarin asla kusuru yok. Kimse annesini babasını secemiyor. Ama kimsede böyle bahanelerin arkasına saklanıp" aracılık" yapmasın. Şansiniz olmasi bir sürü başka olumsuz olaylar çıkar sonra ortaya.

Olumsuz bir ornek. Sahip çıkması için illa beraber mi olması lazım? Tabii ki kimse sütüm.eksi demez. Nikâh kıyamıyor ama hamile.birakiyor. sonra çocuğunu da bie sürü olumsuz özelliği olan(o öyle diyor) kadında bırakıyor. Benim için kadın erkek en önemli şey delikanlılık. Ama bu adam bence delikanlı degil
İnsanin gozunun onune kiza baka baka elinin tersiyle biyiklarini duzelten Nuri Alco geliyor:)

Iyi aksamlar hanimlar
Bir Beyfendi var henüz yüz yüze tanismadik.
Ortak tanidiklarimiz var büyüklerimiz yani.
Beni bir kac kez görmüs. Ben sadece bir kez gördüm ve hos biri olarak bulmustum ama takmamistim pek orali olmamistim yani.
Neyse bu gecen ortak tanidiklarimiza benimle tanismak istedigini söylemis benim düsüncemin ne oldugunu merak etmis.
Tabi herkes sevindi. Fakat gelelim konuya
Beyfendinin bir cocugu var. Önceden bir bayanla birlikte yasamis ve bu bayanin kimsesi yokmus düzeni olmayan biriymis bu Beyfendide ailesi istemedigi halde kiza sahip cikmis ve anlasmali birlikte yasamislar evlenmeden. Ha evlilik düsünmüsler tabi ama hem maddiyat yokmus hemde ailesinin razi olmasini beklemisler. Sürekli tartismalar catismalar derken ayrilma asamasindayken kiz hamile kalmis. Bir suru sorun cikmis aile olay cikarmis vs.
Bu arada kiz suan evlenmis ve hamile.
Simdi ben tanidiklarimla artisini ve eksisini konustuk sohbet ettik bu durumu. Sonucta ben bekarim hic evlenmedim acaba bu durumla ilerde bas edebilirmiyim? Cocuk herzaman bir bag olusturur veya aramizda sorun cikarabilir
Sonra diyorum kimseyi yargilamamak lazim sonucta aynisi benim basima gelebilir Hayat bu..
yaslarimiz 28, 30
Düsüncelerinizi merak ediyorum cok degerli benim icin..
Veya bu tür iliskisi/evliligi olan oldumu?

Çocuğu sorun olarak görür, kendinizi o çocukla kıyaslarsanız, yarıştirirsanız tabi ki mutlu olamazsınız.
O çocuk her durumda sizden önce gelecek. Çünkü evlat bu.
Yani o çocuğa da hayatınızda evinizde yer verecekseniz, üç kişilik bir hayatı kabul edecekseniz bu yola çıkın. Onun dışında söylenenler hep havada kalır. Yani, çocuk annede, ayda bir gelecek, seni ezdirmem, falan filan hep havada kalır. Evlenince bütün herşey değişir. Milyonlarca milyarlarca anne-baba da olduğu gibi çocuk herkesten önce gelir. Maalesef çevremde de görüdüğüm, burada da okuduğum kadarı ile o denge de hiç bir zaman kurulmaz.
Dediğim gibi üç kişilik bir hayatı kabul edecekseniz deneyin.

yani hani körkütük aşık olursun da daha önce hiç evlenmemiş halinle çocuklu bi adamla evlenmek senin için bi seçenek olur. ama ortada fol yok yumurta yok. daha adamı bir kere görmüşsün. bişey hissetmiyosun. ne diye çocuklu adamı seçenek olarak değerlendiriyosun ki. baştan elemen lazım.

ayrıca nikah dediğimiz nane en fazla 300-400 tl.
buna mı parası yetmemiş?

Yalan söylüyor.Nikah dediğiniz şey için binlerce lira vermiyorsunuz,gidip nikah kıyabilirdi.Kadınla evlenmek istememiş,bahanesi de sırıtıyor bariz,inanmayın sakın.Yok sahip çıkmak istedim falan da palavra.

yani hani körkütük aşık olursun da daha önce hiç evlenmemiş halinle çocuklu bi adamla evlenmek senin için bi seçenek olur. ama ortada fol yok yumurta yok. daha adamı bir kere görmüşsün. bişey hissetmiyosun. ne diye çocuklu adamı seçenek olarak değerlendiriyosun ki. baştan elemen lazım.

ayrıca nikah dediğimiz nane en fazla 300-400 tl.
buna mı parası yetmemiş?
Aa yok olur mu, kadının yeri yurdu yokmuş ve kahramanımız "sahip çıkmış ". Sonra neden çocuğuna sahip çıkmadı bilemiyoruz tabi çünkü konu sahibi girip cevap yazmıyor.

Çocuklu biriyle düşünmeyin...
Yeni anne olmuş biri olarak samimi bı sekilde söylüyorum.
Çocuklu kişiler çocuklu kişileri tercih etmeli.
Sorumluluğu, devamlılığı, bağlılığı, uğraşları vs vs.
Hiç bu sorumluluklara girmeyin.
Ayrıca çocuğu olmayan bir kadın neden bu detaylarla uğraşsın ki...
Birde kadın hamile kalmış insan ne olursa olsun bi nikah yapardı. Adam son derece etik dışı davranmış.

Bence senin yapına bağlı,mesela ben yapamam acaba veli toplantısında mı karşılaşacak, karne gününde mi görecek, çocuk hasta olacak falan bir araya mı gelmek zorunda kalacaklar diye düşünmeden edemezdim. Tüm artı ve eksileri düşünmelisin

Iyi aksamlar hanimlar
Bir Beyfendi var henüz yüz yüze tanismadik.
Ortak tanidiklarimiz var büyüklerimiz yani.
Beni bir kac kez görmüs. Ben sadece bir kez gördüm ve hos biri olarak bulmustum ama takmamistim pek orali olmamistim yani.
Neyse bu gecen ortak tanidiklarimiza benimle tanismak istedigini söylemis benim düsüncemin ne oldugunu merak etmis.
Tabi herkes sevindi. Fakat gelelim konuya
Beyfendinin bir cocugu var. Önceden bir bayanla birlikte yasamis ve bu bayanin kimsesi yokmus düzeni olmayan biriymis bu Beyfendide ailesi istemedigi halde kiza sahip cikmis ve anlasmali birlikte yasamislar evlenmeden. Ha evlilik düsünmüsler tabi ama hem maddiyat yokmus hemde ailesinin razi olmasini beklemisler. Sürekli tartismalar catismalar derken ayrilma asamasindayken kiz hamile kalmis. Bir suru sorun cikmis aile olay cikarmis vs.
Bu arada kiz suan evlenmis ve hamile.
Simdi ben tanidiklarimla artisini ve eksisini konustuk sohbet ettik bu durumu. Sonucta ben bekarim hic evlenmedim acaba bu durumla ilerde bas edebilirmiyim? Cocuk herzaman bir bag olusturur veya aramizda sorun cikarabilir
Sonra diyorum kimseyi yargilamamak lazim sonucta aynisi benim basima gelebilir Hayat bu..
yaslarimiz 28, 30
Düsüncelerinizi merak ediyorum cok degerli benim icin..
Veya bu tür iliskisi/evliligi olan oldumu?
Kadın şu an bu adamın çocuğuna mı hamile orasını anlamadım.
Yok değilse bu adamın çocuğu kaç yaşında şu an?

Maddi imkansizliklardan dolayı sözde nikah yapamamış ama yine sözde kadını koruma altına almış

Üstüne de nikahsiz çocuk sahibi olup kadını terk eden adam olamamış erkeğin hiç bir olumlu özelliği beni ilgilendirmezdi.

.....

Çocuklu evlilikler ise zordur. Tüm sorumluluklarını göze alıp evlenmeyecekse kişi yazık etmesin kendine ve o çocuklara.

Senin evlilik dışı bir çocuğun olsa bu adam seni kabul eder miydi?
sözde ahlak mahlak diye yeri göğü inletiriz ama ahlak kadına göre işler burada. adamın evlilik dışı çocuğu var ama o hiç mesele değilmiş gibi acaba olur mu diye düşünüyor konu sahibi.
evlilik dışı çocuğu olan kadın olsa hakkında neler neler söylenir...
bu riyakarlık midemi bulandırıyor...

Aa yok olur mu, kadının yeri yurdu yokmuş ve kahramanımız "sahip çıkmış ". Sonra neden çocuğuna sahip çıkmadı bilemiyoruz tabi çünkü konu sahibi girip cevap yazmıyor.
Sahip cikmis tabii,tek yatagi varmis,onu bile paylasmis,ay agliyciim:cry:

Back
X