• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuklu dul bir erkekle???

minela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
21
4
86
merhaba bayanlar;epeydir yazmakta kararsızdım fikirlerinizi almak istiyorum..28 yaşındayım.biriyle tesadüfen tanıştım şimdilik aramızda sorun yok ancak 5 yıl önce eşinden ayrılmış bir de kızı varmış.meslektaşım kendisi etrafında sevilen ve saygı duyulan hoş bir adam.çocuk annesindeymiş.sorun yapmam gibi düşünüyorum ama aslında kolay da değil sanırım.eski eşini kıskanmıyorum asla ama sürekli bağının olması rahatsız edici olur mu?bunları göze alıp başlamak lazım.bekar biri ile çocuklu bir adamın birlikteliği çok mu sıkıntılı olur?ben evliliğe heyecanla başlarken o bazı şeylerden hevesini almış olur mu?tecrübeli olanlar varsa yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim :nazar:

sız daha once hıc evlendınızmı cocugunuz varmı?ısın bu kısmı vebce kılıt nokta..eger hıc evlenmedıysenız ve cocugunuz yoksa elbette bugun benı rahatsız etmez dedıgınız seye yarın eyvallahınız olmayacaktır cunku sızınde baska bı adamdan cocugunuz yoık eger olsaydı on beyın cocugunada ıyı davranırdınız ıstemesenızde ,esınızınde sızın cocugunuza ıyı davranması ıcın.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

ben daha önce evlilik yapmadım.bu yüzden zaten kafamdaki soru işaretleri.

Sorun yaşanır mı yaşan maz mı bilemem ama, ben eşimle aynı seviyede olmak isterim. O bazı şeyleri tatmışken, ben tecrübesiz olmak istemem. Bu benim şahsi düşüncem tabi.:hulya:

Bence sorun yaşarsın... Bir kere ne kadar çocuğa ne kadar iyi davransanda adın üvey ana olacak... Birde eşin çocukla senin aradaki mesafeyi iyi koruması lazım..
Bu bilinçte değilse bu evlliği yapma ... Başında geçen biri olarak sana öneri...

Daha önceki yaşanmışlıkların heyecanınızı etkileyeceği konusunda birşey söyleyemeyeceğim ama,
çocuk sorun olabilir. Hazır mısınız böyle bir sorumluluğa, ona annelik yapmayacak olsanız da ömür boyu hayatınızda olacaklar, hem çocuk hem annesi...

şimdi sorun olmazmış gibi gelebilir ama çocuk meselesi ilerde sorun olur bence etrafımda görüyorum yani sizin durumunuzda insanları başta kabul ediyolar ama sonradan su koyuveriyolar şuan herşey hoş güzel gelebilir ama ilerde sizin için sorun olur yaşanmışlık yönünden sorun olmayabilir yani siz ilk defa yaşıyosunuz onun 2. kez yaşayışı olabilir belki aradığı mutluluğu sizde bulabilir orası ayrı ama sonuçta sevgiliniz kızı için eşiyle falan görüşücek bunlar sıkıntı olur bence sizin için

Back
X