Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bilmiyorum, ondan da emin degilim tam olarak. anlastigimiz noktalar cok, ama tabii anlasamadigimiz noktalar da var. seviyorum, onun da beni sevdigini dusunuyorum ama bu yeterli olur mu bilemiyorum.
bilmiyorum, ondan da emin degilim tam olarak. anlastigimiz noktalar cok, ama tabii anlasamadigimiz noktalar da var. seviyorum, onun da beni sevdigini dusunuyorum ama bu yeterli olur mu bilemiyorum.
Bence bu kişiyle ilgili biraz mantiginla hareket edecek noktadasin. Yani, değerlendirirken daha çok bunu gözet. Anlattığın şeylerden dışardan bir göz olarak, pek senin için hayirli olacak gibi görünmüyor bu kisi. Yine de inşallah en doğru kararı verirsin.
aslinda benim asil kafama takilan sorun buydu. cocugun kimden ve nasil oldugu onemli degil.
ama ben kendimden emin olamiyorum benim olmayan bir cocuga annelik yapip yapamayacagim konusunda. bir noktada bikip benim olmayan cocukla ugrasamam der miyim, ilerde kendi cocugum olursa o cocuga karsi degisir miyim bu sorular benim kafami kurcaliyor.