Cocuklu erkekle evlilik

ee adam neden bu yola girmiş

yani doğan çocuğa tek başına bakmayı planlamış madem şartları da olgunlaştırmış mı

yani ülkede henüz bekar anne bile sorun iken bekar baba hem de yenidoğan ile biraz zor olmaz mı

yani, adamın X ülkesinden Y kişisinden çocuğu olur çocuğuna sahip çıkar hiç anormal değil

hatta ülkedeki çocuğu da aylar sonra çıkabilir ortaya yine makul da

adam neden uğraşıp didinip yurtdışında taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olsun

çok değerli bir soyu mu varmış sürecek

Galip Öztürk haberlerini çok okumuşsunuz galiba

ha bu arada zaten ilişkiniz yeni yani 1 yıldan az

adam alsın gelsin çocuğunu bir bakın nasıl baba

siz de hoşlanırsanız devam edersiniz

Reha Muhtar ve Nilüfer sevgili iken Nilüfer'in evlat edindiği kızı küçüktü TV de görünce Reha ya gitmeye çalışıyormuş, sevgi gösterileri vs yapıyormuş, Reha Muhtar anlatmıştı ben onu çok seviyorum diye

siz de seversiniz belki bebeği, sevgi doğurmak ile değil doyurmak ile
turkiyede degiliz. adam da turk degil zaten. O yuzden farkli bakiyor bu tarz seylere.
Cocuga biraz baksin buyutsun, duruma gore degerlendiririm diyorum ben de.

Gorustugum sevdigim kisi bekar, hic evlenmemis. Onu gercekten seviyorum, evlenmeyi dusunuyoruz ama bazi onemli sorunlar var.

Biz gorusmeye baslamadan once tasiyici anne ile cocuk yapmaya karar vermis. Korona oncesi donemde bu isin yasal oldugu bir ulkeye gidip islemleri baslatmis. Bir sure sonra tasiyici anneden cocuk sahibi olacak. Yani eger evlenirsek bu cocuga annelik yapmak zorunda kalicam.

Siz boyle bir durumda evliligi kabul eder miydiniz?

not: simdi okuyunca konu cok fake gibi geliyor ama gercekten bu durumun icerisindeyim. ona gore kirici olmayan yorumlar yaparsaniz sevinirim.
Ayrica bebegin tasiyici anne ile olacagindan eminim. Baska bir kadinla iliski durumu yok.
Neredeyse bir yil oldu x ulkeye gideli. embriyo transferini daha yeni yapmislar korona dolayisiyla ertelenmis. Hatta bebegi almaya beraber gidelim fln dedi. baska kadin olsa cocuk coktan dogmus olurdu. bebegi de buna vermezdi heralde.
Sorumluluk almak istiyomusun istemiyomusun ona karar vermek sana düşer

ya aslında durum konu sahibinden bağımsız

yani o nasıl bir adamdır ya da gerçekten var mıdır yurdumda böyle adam

sen kalk git araştır taşıyıcı anne ile çocuk sahibi ol yüzbinlerle parayı göm

yani neden neden neden

hayatında çocuk sahibi olacak kadın yokmuş

eeee çocuk sahibi olmazsa dedesi vasiyetine onun adını mı yazmayacakmış

filmlerde dizilerde var ya amaç bu mu

yani bir kadının yaşım geçiyor artık çocuk sahibi olmalıyım kaygısını anlarım da bir erkek için bunun yaşı kaçtır

ya da şöyle sormak lazım geçen yıl sperm ver yumurta bul dondur bu sene nakil vs iki yıl beklemek de zaman kaybı öyle bir acele de yok demek ki

birisi ile iddiaya falan mı girdi acaba

şirket hisseleri vs mi acaba devredilecek

bir de çocuk doğdu aldı geldi

anne adına ne yazdıracakmış cidden çokkkkkkkkkkkkkk merak ettim

malum türk hukukuna göre çocuğu doğuran kadın anadır

beyanla yazdıracak diyelim çocuğu kayıtlarda anası kim olacak
Taşıyıcı anneyle çocuk sahibi olmanın bir prosedürü vardır herhalde. Doğduğu ülkenin vatandaşı olur sanıyorum bu durumda. O yüzden nerede yapıldıysa oranın kanununa bakmak lazım.

Neden böyle bir çabaya girdiği konusu zaten muallak. Adam gelse ona sorardık ama konu sahibinin de bu cevapları bildiğini sanmıyorum. O yüzden adamın aldığı saçma kararları bir tarafa bıraktım konu sahibinin aldığı saçma kararlara yorum yapıyorum ben. Adam ne halt ettiyse etmiş kadın neden kendisine hiç bir söz hakkı tanınmayan bir konuya dahil oluyor onu anlamaya çalışıyorum.

Bu kadın bu çocuğu sahiplense baksa büyütse kendi çocuğu gibi. Çocuk biraz büyüyüp adamın tek başına bakabileceği çağa geldiğinde kadına yol vermeyeceği ne malum? Çocuk zaten adamın, hadi sana yallah ben çocuğumla hayatımı sürdürecem deme ihtimali çok yüksek bence şu durumda.

Gorustugum sevdigim kisi bekar, hic evlenmemis. Onu gercekten seviyorum, evlenmeyi dusunuyoruz ama bazi onemli sorunlar var.

Biz gorusmeye baslamadan once tasiyici anne ile cocuk yapmaya karar vermis. Korona oncesi donemde bu isin yasal oldugu bir ulkeye gidip islemleri baslatmis. Bir sure sonra tasiyici anneden cocuk sahibi olacak. Yani eger evlenirsek bu cocuga annelik yapmak zorunda kalicam.

not: simdi okuyunca konu cok fake gibi geliyor ama gercekten bu durumun icerisindeyim. ona gore kirici olmayan yorumlar yaparsaniz sevinirim.
Ayrica bebegin tasiyici anne ile olacagindan eminim. Baska bir kadinla iliski durumu yok.
Neredeyse bir yil oldu x ulkeye gideli. embriyo transferini daha yeni yapmislar korona dolayisiyla ertelenmis. Hatta bebegi almaya beraber gidelim fln dedi. baska kadin olsa cocuk coktan dogmus olurdu. bebegi de buna vermezdi heralde.
Bence şartları esitleyip evlenin. Yani sende sperm bankasından bebek yap. Sonra ikiniz bı araya gelip harika bı aile kurarsınız. Bu konuyu kimse ciddeye alıp normal yorum yapmayacak. Hazır olun🤣

Konu gerçekse eğer niye annesiz yaşayacağını bile bile bir çocuğu dünyaya getirmek isteyen bir adamla beraber olayım. Mantıksız çünkü. Acımasız, mantıksız bir adam bence

Taşıyıcı anneyle çocuk sahibi olmanın bir prosedürü vardır herhalde. Doğduğu ülkenin vatandaşı olur sanıyorum bu durumda. O yüzden nerede yapıldıysa oranın kanununa bakmak lazım.

Neden böyle bir çabaya girdiği konusu zaten muallak. Adam gelse ona sorardık ama konu sahibinin de bu cevapları bildiğini sanmıyorum. O yüzden adamın aldığı saçma kararları bir tarafa bıraktım konu sahibinin aldığı saçma kararlara yorum yapıyorum ben. Adam ne halt ettiyse etmiş kadın neden kendisine hiç bir söz hakkı tanınmayan bir konuya dahil oluyor onu anlamaya çalışıyorum.

Bu kadın bu çocuğu sahiplense baksa büyütse kendi çocuğu gibi. Çocuk biraz büyüyüp adamın tek başına bakabileceği çağa geldiğinde kadına yol vermeyeceği ne malum? Çocuk zaten adamın, hadi sana yallah ben çocuğumla hayatımı sürdürecem deme ihtimali çok yüksek bence şu durumda.

,adamın çocuğu ya adam alıp geldi benim dedi

o artık burada tescil edilir bunda sıkıntı yok

ama anasına ne yazdıracak ben onu merak ettim

yani annesinin adı ayşe der ayşe olur selma der selma olur da adam oraya konu sahibini yazdırmayı mı düşünüyor acaba

ileride çocuk da sorarsa annen bidakka idi de anlaşamadık, seni bana bıraktı vs der mi acaba diye

Konu gerçek olsa bile çok saçma. Durduk yere taşıyıci anne nerden çıkmış ki ? Ya kadın değil ki biyolojik saatim geciyo çocuğum olsun anne olayım desin. Annesiz bir çocuk neden dünyaya getiriyor ? Manyakmi bu adam ya

turkiyede degiliz. adam da turk degil zaten. O yuzden farkli bakiyor bu tarz seylere.
Cocuga biraz baksin buyutsun, duruma gore degerlendiririm diyorum ben de.

ama taşıyıcı anneliğin serbest olduğu bir ülke de değilmiş ki yurt dışına gidip de yaptırmış çocuğu

yani onun toplumunda da çok olağan bir davranış değil demek ki

keza çocuk bakıp büyütmek ise yurtdışında bir çok yerde evlat edinmek çok daha kabul görmüş bir hareket

buna rağmen o yine de spermleri ile hiç tanımadığı bir kadının yumurtasını birleştirip çocuk sahibi olmayı tercih ediyor

neyse sorum adam yabancı olsa da geçerli

cidden çocuğun anne adına ne yazdıracakmış

yabancıların da kayıtları var ve annelerinin adlarını da soruyorlardır muhtemelen

Kıyas edeceği başka bi taşıyıcı annelik evrak-form, ne bileyim bi şey görmüş mü acaba?
Bi photoshopa bakar, kendime Oxford diploma hazırlarım, yüklerim nete nolcak? :KK70:
O evrakları imzalamış bile olamaz ki adam! Fi tarihinde gitmiş miş sperm vermiş miş..onlar da dondurmuş muş..sonrasında bir taşıyıcı anne bulunmuş muş eee bu taşıyıcı anne ile avukat eşliğinde ne zaman evrak hazırlandı da imzaladın be adam? ..tam da pandemiden Avrupa yıkılırken transfer yapılmış mış da şimdi doğum yapacak kadından bebeği alıp Tr ye getireceklermiş! Belli ki geçen yaz Türkiye sahillerinde bir aşk yaşandı ,kadın hamileyim çocuk senden masraflarım var dedi..adam da çocuk benimse ,bana vereceksen anca öyle doğum masraflarını öderim dedi..o ülkeye gidince bebeği alamayacak ,eli boş dönecek belki eniştenin bile haberi yok bundan

Gayri-meşru çocugu falan mi dedim. O kadar inanamadim tasiyici anne projesine.
Ne gerek böyle ekstrem adamlari sevmeye. Her seyde ölçülü olmak uclardan uzak durmak gerek.

ama kadın şu an hamileyse, sizin ilişki evlilik yoluna girdiyse,

embriyo kadına nakledilirken vardınız?
evet vardim, bu konuda bana pek soz hakki birakmadi.
Bu bebek icin odeme yaptigi, ugrastigini ve istedigini soyledi. Kabul edeceksen boyle et gibi bir durum oldu yani..

ama taşıyıcı anneliğin serbest olduğu bir ülke de değilmiş ki yurt dışına gidip de yaptırmış çocuğu

yani onun toplumunda da çok olağan bir davranış değil demek ki

keza çocuk bakıp büyütmek ise yurtdışında bir çok yerde evlat edinmek çok daha kabul görmüş bir hareket

buna rağmen o yine de spermleri ile hiç tanımadığı bir kadının yumurtasını birleştirip çocuk sahibi olmayı tercih ediyor

neyse sorum adam yabancı olsa da geçerli

cidden çocuğun anne adına ne yazdıracakmış

yabancıların da kayıtları var ve annelerinin adlarını da soruyorlardır muhtemelen
anne adi yazdirmak mecburi degilmis, ama istersen seninkini yazdiririz dedi.

Allah aşkına aklınızı başınıza alın bu bir evcil hayvan değil bebek alacaksınız ki bu adam buradaki herkese olduğu gibi banada güven vermedi taşıyıcı annelik kadın yumurta ve erkeğin spermin başka bir kadının karnında büyüme işlemidir taşıyıcı anne değil o çocuğun annesi saçma sapan işler kendi baksın nasıl bakacaksa ömür boyu maddi.manevi sorumluluk alınacak erkekmi kalmadi

Transferi kendisi yapmış olabilir mi acaba doğrudan spermleri nakletmiştir. Neden böyle bir şeye gerek duymuş ki evlenmeme gibi bir düşüncesi de yokmuş sonuçta, evlenip eşiyle düz çocuk yapmak yerine , siz eminseniz biz ne diyelim bana bedava nakletmek varken parayla yatırmamıştır gibi geliyor ama🤔

Hee canımm hee bekar adam evlenmeyi de düşünen biri gidip tanımadığı bir kadına parasıyla taşıyıcı annelik neden yaptırsın ki ya aşırı saçma değil mi mantıklı mı Allah aşkına sanki çok görülen birşey gibi anlatmışsınız hadi öyle yaptı sizde hayatında olmasaydınız kime baktıracaktı nasıl bakacaktı? Buradan bile elde kalıyor olay annesiz çocuğa nasıl bakım sağlayacak? Çok uçmuşsunus

ama eğer gerçekse üzgünüm o taşıyıcı anne değildir ayrıca taşıyıcı annelik değil bu değil, taşıyıcı annelikte diyelim sizin çocuğunuz olmuyor rahimde vs sorun var yine sizin yumurtanız eşinizin spermi kullanılıyor kadın sadece taşıyor bunlar işi pişirmişler canm anne belli baba belli sen kim derler adama..bunu ne sevgilinizin ailesi ne senin ailen kabul eder sırf çocuk sahibi olmak için tanımadığı kadını taşıyıcı anne yapmak hahaja daha neler..

Ya bu hikaye bana çok tanıdık geliyor djdmdkdj :d benim bekarken bir komsum vardı hatta kız öğretmendi. Mühendis bir çocukla görüşüyordu bir gün gelip bana aynı bu tarz bi şey söylemişti çocuk taşıyıcı anneden bebek sahibi olacakmıs da hamileymiş şimdi tarzında :d Ukrayna’da hem de. Hatta birlikte gideceklerdi onlar da. Sonuç olarak kızı bir gün çocuğun annesi aradı meğer evliymiş tartısmıslar eşi de hamileymiş başka bir şehire annesi gilin yanına gitmiş. Kadın seni uyarmak için arıyorum demişti ama bu adamı afetti :d neyse çocuk da doğdu bir süre sonra tabi ki adam boşanacağım yalanlarına devam etti ve sonunda karısı ile barışıp bunu ortada bıraktı. Olan kızın 5 senesine oldu :d sonra ağladı durdu. 🤷🏻‍♀️ Arada durumlarını görüyorum hala yalnız, hayata güvenini yitirmiş durumda ki bence haketti. En basından adamla görüşmeyi kesmeliydi. Bence iyice araştırın ayrıca transfer olmadan iptal de edebilirdi.

Back
X